Aspirante optimiste (156)
Raspunsuri - Pagina 9
simonette spune:
Georgiana!Bine ca ne-am rezolvat neintelegerea... o sa incerc sa nu mai scriu asa mare!
Bai cine a zis de mine ca ma port ca un copilas![]()
![]()
De ce? Ca m-am bosumflat si eu un pic? Pai am incercat si varianta asta, ca nu mai stiam cum sa va atrag atentia!!! Sunt o tauroaica incapatanata si nu scapati voi de mine cu una cu doua!!!
gogosar spune:
Bey, am intrat si eu sa va salut.....si ce imi vazura ochi?????
Va luarati la harta? Mai dragutele, fetele mai noi aici la aspirante, fiti si voi mai ingaduitoare cu noi.
Mai insistati si sigur vi se va raspunde.
Aici daca ati observat intrarea se face in felul urmator, te prezinti, spui ce probleme de infertilitate ai, si eventual ceri sfaturi.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar faptul ca au trecut 2-3 luni de cand astepti un bebe si nu a venit nu e un motiv de disperare.Aici sunt fete care asteapta de cativa ani buni, eu cel putin am aproape 7 ani de cand ma chinui.Si tot nu disperam.
Si am peste 1 an jumate decand scriu aici si au fost zile cand ma plangeam de ceva si nu m-a bagat nimeni in seama, ce era sa fac????
Au mai fost aici discutii de genul asta.
S-a mai discutat de un milion de ori.Suntem un grup de femei care ne dorim cu ardoare un copil( multe din noi macar unul), care ne spunem supararile si bucuriile.Nu obligam pe nimeni sa stea aici daca simte ca nu ii face placere.
Iar daca intrati in grupul nostru asa, oarecum cu stangul....,...
Nu vreau sa va suparati pe mine, vreau sa priviti obiectiv mesajul meu si sa incercati sa intelegeti ce am scris.
Va pupic dulce pe toate.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
marrina spune:
adar Ai o frumusete de
sau
in burtica. Sa fiti sanatosi!
simonette Tu chiar n-ai mai avut mancarimi/usturimi
in alta luna? Mie mi s-a intamplat pentru prima data in prima luna de tratament naturist, prin ziua 21, acum doua luni. Nu stiu de ce. M-am gandit ca-i de la naturiste. Tu iei ceva?
flori76 spune:
Tumpilina
fata!
simonette iti doresc din suflet sa fie bebe si sa ti se indeplineasca dorinta repede,asa cum ti-ai propus.Sper sa fii o norocoasa,ca eu nu am fost:si eu mi-am facut mii de planuri cum ca bb meu sa se nasca nu stiu in ce an,in ce zodie,sa fie fetita...Acum nu-mi doresc decat sa vina bb mai repede,baiatel sau fetita si sa fie sanatos.Atat!te pup si bafta!
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
simonette spune:
Repet!!! Nu am fost si nu sunt suparata pe nimeni!Eu chiar va iubesc... nu intelegeti??? Asta ca am vazut ca daca iti exprimi nemultumirea care nu este neaparat cauzata de vreuna dintre voi... se interpreteaza! EU NU SUNT SUPARATA!
Marrina,m-ai cam pus pe ganduri... Am luat si eu vreo 4-5 zile capsule de naprasnic, pe urma n-am mai luat ca ovulatia se produsese si mi-a fost teama sa nu afesteze o eventuala sarcina!
Sa fie de la ele?
Eu am mai avut starile astea la sarcina pe care am pierdut-o in mai... inainte de CM ma dureau sanii, nu ma mancau!
simonette spune:
Flory!Hai sa-ti spun un secret... In primul rand tb. sa gandesti pozitiv [eu inaite sa ma marit, ma vedeam deja maritata], pe urma incearca sa scrii o scrisorica in care sa ceri ca lucrul asta sa se intample, exprima-ti dorinta pe hartie, cu lux de amanunte, apoi baga scrisoarea intr-un plic si ascunde-o pe undeva prin casa [uita de ea]... vei vedea ca se va-mplini!!!
Si nu in ultimul rand mergi la biserica!!! La manastirea Radu Voda sunt moastele sf. Nectarie, care ajuta femeile care isi doresc un bb!
Kariris spune:
Simonette, multi inainte! Te-am intrebat pentru ca pari copila, ceea ce e bine...si pentru ca esti foarte haioasa, pe bune!![]()
Treaba cu constipatul e valabila in sarcina dar eu nu cred ca chiar din prima luna...
Tumpi, pe bune ca vin! Pe cuvantul meu! Si ar fi super sa fie sambata, pentru ca in general sambata sunt cam solo...si voi putea!
tumpi spune:
simonette noi listuta o ducem la biserica, fiecare pe unde merge.poate nu toate ajungem la biserica, dar sa fi sigura ca toate ne rugam pt acelas lucru, fiinca ne dorim cu ardoare un 
ce simplu ar fi daca ne-am scrie dorintele si visurile pe o hartie asa cum zici tu, dar vezi ca nu e asa de usor, poate unele dintre noi sunt doar stresate si asta poate fi cauza inferilitatii, poate altele(si sunt multe) au probleme si fac de ani de zile tratamente pt a ramane
sau pt a tine o sarcina dupa ce au mai multe sarcini pierdute la activ.
Te inteleg si inteleg ce zici, totul pare asa de simplu la inceput,dar dupa 1.2....7 ani de tratamente si de asteptari nu mai e ca la inceput.Dar noi suntem tari si de aceea ne numim ASPIRANTE OPTIMISTE, fiinca nu ne lasam chiar asa usor doborate.
Hai ca m-am lungit cam mult.
Va doresc la toate sa deveniti intr-o buna zi
si toul sa se termine dupa 9 luni cu un
mancacios,sanatos si frumos

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
marrina spune:
simonette Si eu am luat napraznic (infuzie combinata) in luna cu mancarimile. A fost de groaza... Eram la Felix in concediu si n-aveam acces la net ca v-as fi facut capul calendar cu asta. Si mai aveam si niste "rondele" rosii prin aceeasi zona. Din a cata zi au inceput la tine?
Sa nu se supere va rog nimeni dar azi am program cu simonette. Pe luni mai vedem...

flori76 spune:
Simonette,tu ai mare dreptate cand spui ca trebuie sa gandim pozitiv,dar asa cum spune si Tumpi
,cand ai ani de cand speri la un bb(aproape 4 ani,in cazul meu)..sunt muuuulte momente cand nu mai poti sa fii asa de optimista.Uite,mie luna asta mi-a intarziat o saptamana,mi se parea ca am toooate simptomele de sarcina,am fost atat de optimista incat am facut si un test de sarcina(negativ,din pacate),asa ca azi,cand am vazut ca au navalit rushii...apai,numai optimista nu pot sa zic ca mai sunt 
Dar,asta e...trec rushii si o voi lua de la capat cu speranta ca nu voi ajunge sa fac FIV.
Pupici
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo