Aspirante optimiste (156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

simonette uite un pt tine.sa sti ca nu se ia nimeni de tine, nu fi copil.
dar factorul cel mai nociv in conceperea unui este stresul, iar ce faci cu cu temperatura aia se numeste stres, de aceea iti ziceam de monitorizare ecografica, fiinca e mai sigura, sti cand esti la ovulatie, daca s-a spart sau nu foliculul si sa treci la treaba imediat.
Haideti mai fetele nu mai rastalmaciti vb noastre,va intelegem sunteti noi, poate va simtit excluse,dar nu este asa.
Poate uneori suntem mai expeditive, sau poate uneori cititm din 5 in 10, dar asta nu inseamna ca nu va vrem alaturi de noi.Defapt nu va vrem alaturi ci va vrem la
fetele suparacioase.

un buhet de pt voi.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Dyana
???n-am inteles???ce daca nu ti se adreseaza nimeni inseamna ca nu citesc ce scrii sau cum???eu sunt veterena pe aici si tot nu intreaba multa lume de mine,fiecare avem afinitati!e decizia ta ce faci

ok
scuzati de deranj, va las cu afinitatile , nu care cumva sa se strice

p.s. multumesc pentru floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Simonette, cred ca Tumpi vroia sa iti zica ca mai bine iti urmaresti ovulatia ecografic. Ca este cea mai sigura metoda sa vezi daca ai ovulatie sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dyana???Eu ti-am spus ca vb. eu cu tine, dar vad ca ma refuzi... De ce
Cred ca tot nu m-ati inteles dar nu mai stau acum sa iau totul de la inceput... SUNT ZIUA 12/13 DUPA OVULATIE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by dyana

quote:
Originally posted by valentinag

Dyana
???n-am inteles???ce daca nu ti se adreseaza nimeni inseamna ca nu citesc ce scrii sau cum???eu sunt veterena pe aici si tot nu intreaba multa lume de mine,fiecare avem afinitati!e decizia ta ce faci

ok
scuzati de deranj, va las cu afinitatile , nu care cumva sa se strice

heloooooooo, ce-i aici mai frate?
dyana nu o lua ca o chestie personala, daca ne citesti de mai mult timp, ai sa vezi ca nu suntem rele, unele ne cunoastem si personal si poate din cauza asta parem ca vb cu unele mai mult decat cu celelalte.Nu am apucat sa citesc de la inceput ce ai zis si de ce te-ai suparat, dar parerea mea e sa te bagi mai mult in seama.
Iote frate acum tb sa-mi iau jucariile si sa plec ca acum vreo 2 capitole am scris 2 mesaje si am fost ignorata toatal?Nu iaca ca nu vreau sa plec, sunt aici pe lista de la infiintarea ei acum vreo 2 ani si nu vreau sa plec si pace

, asa ca............ uite si pt tine o

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

GEORGIANA???Repet... Am avut ovulatie!!! vroiam sa impartasesc cu voi faptul ca MA MANANCA/USTURA SFARCURILE!!! CA SPRE DEOSEBIRE DE OBICEI SUT TOT TIMPUL INTARITI..., ca timpul se incapataneaza sa treaca f. greu acum, ca am sperante[e si normal, ca de altfel in fiecare luna], ca sunt f. nervoasa... si, am uitat sa va spun ca sunt constipata!

Mergi la inceput

GEORGIANA???Repet... Am avut ovulatie!!! vroiam sa impartasesc cu voi faptul ca MA MANANCA/USTURA SFARCURILE!!! CA SPRE DEOSEBIRE DE OBICEI SUT TOT TIMPUL INTARITI..., ca timpul se incapataneaza sa treaca f. greu acum, ca am sperante[e si normal, ca de altfel in fiecare luna], ca sunt f. nervoasa... si, am uitat sa va spun ca sunt constipata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Simonette, cu scuzele de rigoare, poate ca nu am inteles eu mesajul tau.
dar nu trebuie sa tipi, ca nu tipa nimeni.
Acele simptome pe care le ai tu pot fi de la multe, inclusiv sarcina, la care sigur te gandesti.
Eu ma abtin si iti doresc sa treaca timpul cat mai usor si sa fie cu Oki luna asta!

Si sa stiti ca nici eu nu plec de aici, si nici de pe lista, mult timp de acum incolo.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetitele!
Vale io credeam ca ai taiat-i iar in Papua Noua Guinee! Mi-e dor di tine!

Dyana, nu stiu ce e cu tine...dar te porti total aiurea..nu are nimeni nimic cu tine, fetele vorbesc cu tine...! Daca stii sa dai vei si primi! Tu din start gandesti negativ si nu e bine deloc!

Simonnete, esti mortaaaalaa! Daca nu te superi, cati ani ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

tumpilici, ba sa pleci mama, sa pleci repede de aici si sa vii cu fetele la mamici, uite asa de ciuda ca nu te-a bagat cineva in seama...

ce-aveti fratilor si surorilor, va e rau???
Pai ce-i cu scandalu asta aici? Pana si bebe al meu s-a trezit!!!
Iote mama, io incerc sa pun niste pozici, da nu-mi prea iese. Sper ca veti reusi sa vedeti ceva daca dati un clic jos la http-ul meu.

hai, vedeti-va de treaba si lasati prostiile. Pai daca era sa ma supar eu de cate ori am intrebat ceva, si poate era important pt. mine, si nu mi-a raspuns nimeni...
Asa se mai intampla, sunt zile mai bune si zikle mai rele. Important e sa plecati de aici cat mai repede, ca la mamici se raspunde la orice intrebare!!!

Pupici si sper sa se vada pozicile.

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput