Aspirante optimiste (156)
Raspunsuri - Pagina 5
osna spune:
mergem si noi in concediu...si eu cu alte probleme legate de acte raman putin mai mult.poate mai trec pe la net dar nu promit,decat daca sunt vesti bune.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
osna spune:
dyana nu te supara
.uite eu sunt cu o mana prin bagaje si cu un ochi pe la voi.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
cami30 spune:
dyana..cu tupeu, ca fetele poate nu au timp sa raspunda E greu sa acorzi atentie egala tuturor fetelor. Dar nu cred ca sunt rau intentionate.
Nici eu nu cunosc pe cineva aici, dar am tupeu:) Cer, intreb, mai vb si singura cand lumea are treaba, dar nu cred ca se supara cineva, cu exceptia subiectelor unde se isca certuri 
Si eu m-am dotat cu ceaiurile Liviei.. care stau frumos in dulap, pentru ca dupa prima gura de branca ursului era sa vomit. Nu cred ca as putea urma un tratament cu ceaiuri si tincturi desi stiu ca n-au ce rau sa-mi faca...
Hai nu mai fi suparata. Uite si eu abia am intrat pe listuta , pt ca am facut 
cami
simonette spune:
DYANAAA!?Nu fi suparici, uite... vb. eu cu tine!
Tb. sa recunosc, ca de multe ori am senzatia si eu ca ma bag singura in seama, dar nu sunt suparata... Fetele, probabil au o relatie mai veche, se cunosc mai bine, din anumite motive poate sun mai legate intre ele... In orice caz, am luat si eu BU si Vit. E, sunt bune, da-i bataie!Eu am trecut la capsule de naprasnic si MACA, am auzit ca fac minuni! deocamdata n-am inceput sa le iau ca nu stiu daca am ramas sau nu
. Mai am 2-3 zile si poate-poate da Doamne-Doamne sa nu le mai iau..
CamiRo, tu de ce nu incerci sa iei capsulele pe care le-am spus mai sus?? Te asigur ca sunt usor de luat si sunt bune si pt. partener [adica 

Iti tin pumnii maine!!! Fii fetita curajoasa, ti-am spus ca si eu am facut laparo... e OK! Bafta multa, sa ne scrii cand te-ntorci!!!
[font=Century Gothic]Asi![/font=Century
Gothic]cum se simte Razvan acum? I-a trecut bubita??? Incerc sa-mi imaginez ce-ai simtit!!!
[font=Comic Sans MS]Lachione[/font=Comic
Sans MS], nu conteaza ca e second sau nu... Al meu nu e second, dar are si el defectele lui, ca toti barbatii... Eu fac parte din categoria celor al carui sot nu face nimic in casa[dar face banuti], nu-l deranjeaza mizeria, dezordonat, nervos...etc
Alexia
sa inteleg ca nu dai de baut??? Si eu care eram aproape sigura! Sincer imi pare f. rau
, parca ma vad pe mine peste vreo 2-3 zile

Si totusi nu e totul pierdut, nu?
valentinag spune:
helau,helau!
Fetili,eu nu mai am acces la net deocamdata,acum scriu de la o colega,se pare ca ma pindesc rusii la colt
da,lasa-i sa vina si cind m-ai supara eu si nu-i mai primesc asa fro 9 luni sa vada ei cum e![]()
vad ca luati multe dintre voi MACA,de unde o cumpar si cum se ia,ca sa nu zic ca nu am incercat si cu asta![]()
Dyana???n-am inteles???ce daca nu ti se adreseaza nimeni inseamna ca nu citesc ce scrii sau cum???eu sunt veterena pe aici si tot nu intreaba multa lume de mine,fiecare avem afinitati!e decizia ta ce faci
bun venit noilor sosite,sper sa va simtiti bine alaturi de noi!
acu plec,ma-c sa vad daca se indura cineva si de mine sa-mi redea accesul la net
ca mooooor fara![]()
pup iuuuu!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Sa aveti o zi cat mai buna si un sfarsit de saptaman cat mai placut!
Dyana, nu cred ca ai motive sa te superi. Oricum, eu iti doresc bafta multa, sa fii cat mai repede gravidutza si numai bine.
Valeeeeeeeeee, io nu stiam ce este cu tine. Dar, daca zici ca nu ai avut net, te iert, dar daca aflu ca din cauza de altceva nu ai intrat .................nu-ti zic ce fac.
Io, ziua nr. 2, au trecut durerile, am inceput o noua luna de sperante, dar io TOT OPTIMISTA SUNT!
Si nici nu oplec de aici, pentru ca, chiar daca voi nu ma vreti, io va vreau.
Hai ca va pupicesc din mers pe bascutza si merg sa mai bag ceva statistica.
Pe mai tarziu!
dyana spune:
Buna ,
... eu scriu cate un mesaj si ele o tin tot intr-o pupatura si complimenteala..., dupa cum am zis , parca ma bag singura in seama...
asa ca mai bine nu ma mai obosesc
asta m-a facut sa ma supar si sa scriu ce am scris
nu tin anume sa fac parte dintr-un anume grup si asa mai departe, daca e sa fie un dialog frumos ok, daca nu, nu, da' nici sa vorbesti ca proasta de una singura
Raport la mine: sunt in a doua luna de incercare...
dar nu mai vreau sa ma apuce mai incolo , pana la venirea rushilor, batzaiala si emotia si sa iau teste de gravideala, asa ca , ma rog la Dumnezeu
Eu stiu ca noi nu avem probleme de fertilitate , mi-am facut si analize de gravideala, toxo, listeria, hiv, au iesit super.
Vale , Georgiana si celelalte fete, si eu va multumesc pentru urari si va doresc si eu voua sa ajugeti gravide cat mai repede.
Numai bine,