Aspirante optimiste (156)
Raspunsuri - Pagina 4
cami30 spune:
Asi , trece... Eu am cazut in nas, bebel fiind si aflandu-ma intre cei doi parinti iubitori ai mei, pe o canapea. Nu mi-a trebuit decat o secunda sa aterizez fix in nasul meu carn, care a si ramas un pic stramb in urma evenimentului. Dar sunt intreaga. Patzanii din astea cred ca o sa ai destule ca mamica, dar trec toate.
cami
dyana spune:
Da, fratele meu a acazut duin carucior, suzeta s-a spart si i-a taiat gingia, nu i-a mai crescut acolo vreun dinte.
Acuma e mare si problema lui s-a rezolvat de mult, dar a fost greu.
Eu acuma iau Branca Ursului si Vitamina E in fiecare zi.
sa vedem ce aduce luna asta...
martha78 spune:
Asi, nu te mei gandii si nu mai fii trista, bine ca ati trecut de nefericitul eveniment, incidente cu bb-eii sunt si vor fi mereu
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
asi spune:
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine

Nu e grav dar sperietura inca persista.A fost o chestie aiurea care nu trebuia sa se intample.
marrina spune:
Liana30 LA MULTI ANI!!! si pe ziua de azi!!! Si sa vina rapid
pe care-l astepti.
asi Pai cazatura micutului a fost in visul tau, iubito. De-aia se zvonea prin vis ca e al lui Andrei Zaharescu. Haz de necaz...ca imi inchipui ca tremuri toata iar pustulica a si uitat...sau are boticul umflat de suparare. Ia glumeste un picut cu el sa uite.
floricika Casa de piatra!! Bun venit si ... rapid la
. Frumoasa mireasa....
Ce zici tu sa faci un test din sange ca sa fii sigura cum e cu intarzierea asta?
cami30 Sigur o sa fie bine! Curaj!
Alexa Ioana LA MULTI ANI FERICITI si...cadoul pe care vi-l doriti!
osna Drum bun! Si...cum adica pana te intorci din Romania nu mai treci pe la noi? Si.....de ce vii in Ro?
crinuta71 spune:
Asi acum am citit ce ai scris. Bine ca nu a fost grav. Cand ma gandesc ce s-a speriat saracutul Razvan! Bine ca a trecut.
Sa stii ca si eu cand eram mica am cazut si mi-am spart capul, am dat cu capul de ceva (chiar la frunte). Acum de abia daca se mai vede urma. Se mai intampla cu copii patanii de genul asta, oricat ti-ai da silinta sa fie totul bine.
dyana spune:
Se pare ca ma bag singura in seama pe aici...
ma bucur pentru voi ca suneti asa un grup strans si legat ... , daca apare una noua e cam in plus, ca sa nu mai par o tampita care vorbesc singura pe aici, va urez mult succes, si ce pot sa zic, voi ramane optimista si voi ramane insarcinata si fara sa exist pe vreo lista a cuiva
Numai bine si succes.
nu mai trec pe aici, deci comentarii la decizia mea sunt de prisos
camy062004 spune:
fetelor multumesc ca sant si eu pe listuta,impreuna cu voi la aspirante, am uitat sa spun numele[camelia toma]dar pe tine Dyana cine te-a suparat ?de ce ai fugit asa repede mai ramai cu noi...fetele, am facut si eu hsg s a iesit bine monitorizare a iesit bine dozarile bine si astea ce ar trebui sa mai fac aveti idee?voi ce analize ati mai facut?
camy
asi spune:
Dyana iti doresc sa ramai gravida cat mai curand mai ales ca iei si bu si vit E.De ce crezi ca daca esti prezenta pe lista vei ramane si gravida?Nu e asa iti spun eu ca sunt de mult pe lista .As prefera sa nu fiu pe lista si luna viitoare sa anunt....
Dar sa nu visez prea mult ca-mi face rau.
Desi spui ca nu mai dai pe aici stiu ca ne vei citi si poate iti va trece suparea.
Din cauza mea nu esti pe lista.Nu am fost atenta cand ai spus ca vrei pe lista si can ne-ai spus prenumele.
Eu iti multumesc pentru incurajarile de mai sus.
martha78 spune:
Dyana, hai te rog, nu te supara si eu si poate si alte fete de pe aici ne-am bagat in seama de multe ori si nimeni nu ne-a raspuns in nici un fel, e greu cand cineva te trateaza cu indiferenta, dar acum te asigur ca nu a fost asa
si te asteptam in continuare pe aici!
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.