Copilasi de iulie-august 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut pozici cu codrut, mey, da` chiar ca arata bine la cit de bolnavior a fost! am remarcat si-un bunic tinar...
vaz`t si si puiu` de vrabiuta cum maninca cu olingurita numa` puiu` de pasarica nu vrea nici in ruptu` capului.
olivia, perfect de acord, in afara de parinti numai bunicii pot avea grija cum trebuie de copil!
Simona, da` de ce te incapatinezi si nu vrei sa-l mai lasi si la bunici? io pledez cu sirg pentru asta, pe mine m-au crescut si bunicii si parintii, dar cind ma gindesc la copilarie, imi amintesc multe faze cu si de la ei. Parintii-s parinti, bunicii-s bunici iar copiii au nevoie si de unii si de altii. Dupa umila mea parere, daca este posibil, bunicii ar trebui sabotati la maxim. Plus ca ai avea timp si tu sa respiri, ca altfel tot el va avea de suferit.
papa, iar imi fuge gindu` la tine si ma-ncearca o nostalgie...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

oauuuuu ! Papa ..ce ma bucur !! sa fie intr-un ceas bun !!!! Sa-ti traiasca liniutele si sa se transforme in outze ...
super veste !!!!
stiam eu de ce nu ma culc !!!

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicia,

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Papaaaaa bereaaaaaa(pai asa fu vorba mey?Trebuia sa ma astepti pe mine si pe Gongu)
Da fata sa te pup

Scuzati fetele ca m am bagat la sobiectu vostru da nu m am putut abtine

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia draguta faza...
Andrea ne arati si poze?
Carmen...nostalgia...ce zici de al treilea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Multumesc frumos fetele!
Se mai risipeste din shoc.
Dea Dumnezeu sa fie un bebic sanatos si sa nu am pb cu cezariana!
va pupesc*

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Papadie - felicitari !
...Eu cand va aud ca vorbiti asa repede de bb2 va admir...mie mi-a trebuit mai mult timp ca sa prind din nou curaj, cu toate ca imi doream o diferenta de varsta mica intre copii...

Am vazut poze cu toti copilasii, unu' mai frumos decat altul...

Andreea - multa sanatate bunicii tale...

Olivia - bine ca sunteti bine , lasa ca faza cu somnul trece ea, voi sa fiti sanatosi...Parca tu ma intrebai de lb. straine...ce sa-ti spun, nu m-am putut hotara...germana oricum facea in clasa, pentru engleza vorbisem de ceva timp in urma si mi-a fost jena sa dau inapoi...asa ca acum face doua ore suplimentare pe saptamana, una de engleza si una de germana...M-am gandit sa incerc cu ambele si sa vad care se prinde mai usor de ea, sau , de ce nu, poate se prind amandoua...sper sa nu ametesc copilul si sa nu mai stie sa vorbeasca romaneste...Voi vedea, daca e prea obositor pentru ea sau daca vad ca le incurca renuntam la una din ele...

Anderea - cum a fost la nunta ?

Nicole - cu petrecerea nu pot sa-ti dau inca un raspuns exact, noi depindem de tati...sper sa reusim sa venim...Cand este ultima data cand pot sa-ti spun exact ? ...Si apropos, nu a ramas ca va fi duminica, pe 9 oct., ca daca e sambata, slabe sperante sa venim...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia la noi nu-i problema daca se trezeste... problema este ca nu-l mai pot adormi..el nu-i obisnuit decit la el in pat :)))..si daca ar fi dupa el ..nu s-ar mai culca deloc
La inceput probabil ca Felicia o sa mai amestece cuvintele..dar la virsta lor..prind mult mai usor..deci succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara.
Felicia,casa de nebuni aici,bine ca nu era si Serban sa-mi trinteasca vreo frantuzeasca,ca are o boala sa ma necajeasca cu o limba pe care n-o stiu deloc.Las ca vorbim maine cind doarme Richiduta si ma exprim numa in romaneste.Pupe la elefantica.I-a trecut cucuiul?
Carmen,frumoase odraslele tale,dar Ionut m-a bagat in boale.Atita e de scump,doamne,doamne.Iar la Ilinca imi plac ochii,cred ca de la tine i-a furat,ca am vazut eu in alte poze ca tu ai ochi frumosi rau.
Daria,atita a pupat-o Ricardo pe Giulia,n-am avut camera la indemana sa-l filmez sa-ti arat.Am marit cit ecranul fotografia si i-am aratat-o,of,of ce chitaia si se intindea sa pupe ecranul!!!
Papadie draga,sa fie cu noroc,tare ma bucur pentru tine,sa vezi ce bine o sa-i fie Mielutei ca are cu cine se juca.
Andreea,sanatate bunicii,asa e greu cind suntem departe si nu putem sa facem mare lucru.
Olivia,tu intrebi de mine si eu intreb de tine(citeva zile in urma chiar ma ingrijorase absenta ta).Ce mai faci de altfel?Piciorul e bine?Ca vad ca dormitul nu e stralucit deocamdata.Lasa ca trece si asta ,desi imi inchipui cum e sa te trezesti in noapte.Pe mine m-a ferit Dumnezeu pina acum!
Cit despre bunici,hm eu sunt tare vitregita.Mama mea e departe si soacra-mea n-are succes.Cind mergem acolo,Ricardo nu maninca deloc si nu doarme.Asa ca nu-l duc decit o ora -doua simbata si atit.Si mai vine soacra-mea tot o ora doua dumineca.Viata grea mai am,dar nu ma pling.
Copilul meu are puzderie de panarame pe limba,care nu mai trec deloc,adica n-au mai disparut,stau acolo in nesimtirea lor.In schimb maninca bine copilul,asa ca ce sa le mai fac?Le las in plata domnului.
Mai fetelor,copilul meu fuge dar nu cade ,n-a cazut deloc pina acum.Si Felicia imi spunea astazi de ham dar habar n-am ce-i ala.Adica asa de tare fuge ca mi-e ca o sa cada de vreo mobila de acolo ramine.Dar zic ca daca n-a cazut la inceput cind se dezechilibra,acum e mai safe.Ca o sa cada,na dar sa nu cada pe la mobile,ca nu-l vad bine cu capul prin bolovani zgrumturosi.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Kro,eu am ratat faza cu limbile straine.Eu iti dau parerea mea personala,tu numai o citesti,nu trebuie s-o bagi in seama ,eu cu Serban am inceput progresiv.Intai a invatat engleza dar nu ma intreba cum si de unde,pentru ca la vremea aia ream doar eu si mama in casa si nu vorbeam engleza.Bine,asa cuvinte nu sa vorbeasca efectiv.Cind l-am cunoscut pe Mario a inceput sa lege propozitii si sa converseze cu noi.In foarte scurt timp(3-4 luni)vorbea bine.Pe urma i-am pus profesor de Germana,ma interesa s-o invete pentru ca voiam sa-l aduc aici si trebuia sa stie limba.Dupa trei ani de Germana,timp in care noi vorbeam engleza in casa(cind mergeam in Ro)l-am adus aici si ma rog dupa discutii contradictorii l-am dus la scoala in Olanda(la colegiul american)unde a inceput sa invete pe linga engleza si germana si franceza.Asa ca nu stiu daca se v-a opri la patru limbi(e geaman si gemenii au mari inclinatii spre limbi straine)dar eu zic ,ca progresiv le invata mai bine decit concomitent.Eu in locul tau m-as axa pe germana prima data(pentru noi romanii e mult mai grea decit engleza)Apoi pe engleza.repet e doar parerea mea.Tu faci cum crezi tu ca e bine.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput