Copilasi de iulie-august 2004 (115)
Raspunsuri - Pagina 5
kim222 spune:
Atunci bafta..sa gasesti persoana potrivita...nu stiu daca asta-i greu sau usor ..in C-ta...
ma intreba cineva..parca Ina..cum este MP...mereu se poate mai bine...dar cind nu ai de ales...Oricum ramin la concluzia mea...in afara de parinti...numai bunicii pot avea grija cum trebuie de copil...nu dati..parere absolut personala :)
Unde esti Mitzule? Cum este la servici?
Cristalina...cind incepi cu adevarat serviciul?
Dana..tu unde ai disparut?
Ema...ce face Ricardo..si nu numai el...
BLUE ANGEL spune:
gata , l-am culcat ..sa vedem cat doarme !!!nu credeam ca voi ajunge sa mai am probleme cu somnul noaptea ..este atat de agitat de cand merge !!! afara nici nu mai iese cu caruciorul si am crezut ca acum de cand s-a facut frumos afara si iese de 2 ori pe zi o sa cada lat de oboseala ...as, ti-ai gasit !!!
l-am vazut pe Codrut ..este atat de dulce in costumasul de marinar si are niste ochi asa frumosi ..chiar si bunicul seamana cu un "lup de mare"
Simo , sa stii ca Olivia are dreptate ..si eu sunt singura mai toata ziua si cateodata chiar nu mai pot ..dar uite ca de cand vine bona si iese cu el afara mai am si eu timp sa respir ..dar intr-adevar este foarte greu sa gasesti persoana potrivita pentru copilul tau ..nu ai nici o vecina sa se potriveasca situatiei ?
nu mai este nimeni pe aici ?
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
AncaMaria spune:
Simona, imi pare rau ca esti asa obosita... poate nu ti-ar strica o pauza asa zice Olivia...
In ceea ce priveste cu cine e mai bine sa stea copilu... parerea mea e... nimeni nu-i mai bun ca parintii... sigur, a doua optiune ar fi bunicii, daca-i ai... dar si aici pot iesi probleme...
http://community.webshots.com/user/aneagu100
kim222 spune:
Simo...cum se inteleg ..Pufu si bona...ai convins-o pina la urama sa stea cu el si cind vei merge la servici?
Anca...gata treaba? :)
papadie spune:
fetele...am belit-o!
am facut acu o ora un test. am doo liniute rosii, un car de griji si cad in depresii.
apropos due date-ul e la anu in iunie. n-ar fi culmea sa nu fiu acasa de ziua Catrinei?! ma simt ca o tradatoare fata de ea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima
pako spune:
Buna seara!
Papadic,woauu!Felicitari!Sa inteleg ca a venit "nemtzeste"...cand nu va asteptati?Eu ma gandesc sa-l facem luna viitoare ca sa vina pe lume in iulie...si poate o fi chiar pe 17 iulie
Am vazut poze cu Codrut....e grasunic nu gluma...ma bucur ca saracutzul de la cate chestii e privat in privintza mancarii...
Am vazut-o si pe Lia....o frumoasa
carmenp spune:
papa, felicitari, sa fie cu noroc si ... coitze, daca vi le doriti!! sarcina usoara si las` ca treburile se aranjeaza de la sine! de aia dormeai tu inaintea melului???
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
pako spune:
Mai, tati a invatat-o pe Andreea sa-i aduca telecomenzile....nu-mi place deloc asta.Pai ce el nu poate sa-si miste fundu'!!?
Ema este ok, la fel si Ricardo care a inceput sa mannca bine.A fost o faza mortala cand vb. cu ea la tel...la un moment dat il rugase pe Mario in engleza sa aibe grija de ricardo, dupa un timp Dana ii spunea lui Ricardo in germana sa fie atent pe unde merge, apoi cu mine vb. pe romaneste....ca la un moment dat se zapacise de nu mai stia in ce lima sa vorbeasca....m-a amuzat faza.
amironeanu spune:
salut!
Eu am intrat numai sa va citesc si sa va spun ca am ajuns acasa cu bine, Stefi a fost OK, dar mie mi-a fost foooarte dor de ea. Azi am fost si la vaccin (ROR), nici pas nu a spus, dr. a spus ca nu face febra nu face nimic, asa ca nu i-am mai dat Panadol preventiv. A fost o vesela si jumatate azi, s-a vazut ca s-a bucurat ca suntem cu ea.
Papadie, sa fie intru ceas bun! Asa o veste merita sarbatorita in toata regula! Iar Catrina va fi o fericita ca va avea un frate sau o surioara asa apropiata de varsta.
Am vazut si poze frumoase cu Adela in primul rand, multumesc Liliana pentru poze, Codrut, Giulia, Luca si Simona in vacanta, Ilinca si Alexandra Lia. Sunt cu totii niste!
Ma duc sa ma culc, sunt franta, aseara mi s-a facut rau de oboseala, pentru prima data in viata. Sa aveti o noapte/zi buna!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare