Copilasi de iulie-august 2004 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Ma bucur ca stati bine la capitolul papa...asa ca vorba ta..ignora o perioada "chestiile" alea de pe limba:).
Piciorul este bine..si sper sa fie si mai bine:) ..multumesc de intrebare...
vrabiuta spune:
buna dimineata!
am intrat putin sa vad ce mai faceti si am gasit o viitoare mamica de bb 2!!! felicitari!!!!!!!! sa ai o sarcina usoara, o nastere fara probleme si un bb sanatos!
carmen - sa-ti traiasca tzucureii ca frumosi mai sunt! si un pupic de la un pui de pasarica la un alt pui de pasarica
carolina - si eu tot pe 9 votez! si tot pen'ca e duminica.
ema - ce bine ca ricardo si-a revenit si mananca. poate ca or sa treaca si bubitele de pe limba incet incet. serban e geaman? e o super zodie (zise io care-s tot geamana). si intr-adevar gemenii au un mare talent in invatarea limbilor straine, prind "din zbor" partea de vocabular.
ne bucuram ca va plac pozele, asa copil tot sa-l fotografiezi... si cand ma vede cu aparatul in mana rade.
foto
szivarvany spune:
Si tocmai ce-o pomeneam ieri pe Papadie ca absenteaza cam muuult ... a sarit cu o veste extraordinaraaa, deci se explica ce facea ea de nu scriaaa, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si sa fie totul bine. Felicitari !!!
Amironeanu - cum a fost ? V-ati distrat putin ? Pozici ceva ?
Vrabiuta - vazut una bucata fetita super frumoasa si nazdravana !
Adema - l-am vazut si pe Codrut foarte frumos baiat are mama !
Ema - pupam baiatii si pe voi !!!
Pupam si restul de mamici si de babici, o zi frumoasa va dorim si va trimitem daca nu aveti soare muuult !!!
Inca o data felictari Papadie !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
`neata.
kim, nau uei, gata doi mi-ajung, mai faceti voi de-acu
papa, ci faci, cum te simti? asta noapte am adormit cu gindu` la tine, sper sa nu fac vreo pasiune pentru tine, mi-am amintit cind erai gravida cu melu` si calareai ciatu`, tii, ce vremuri
mey, lui ionut i-a cam trecut viroza, da` ilinca tot tuseste, si face un cacaaa, de te timpeste nu alta, de nu poci sta cu pampersu`n casa. azi cre` ca mergem iar la doftor, sa vedem ce si cum ca nu-mi prea place, la o saptamina ea tot mai are muci si tuseste ca un magarus
in rest, multumim de complimente, sa las modestia deoparte, da`s frumosi ca ma-sa
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
roxanaz spune:
buna dimineatza
revin si eu din absente.
vad ca de data asta is vesti bune.
Papa, inca o data felicitari! si sarcina muult mai usoara de data asta!
noi suntem bine, alergareti si cu nebunii in cap. eu obosita.
sa aveti o zi buna!
Simona R. spune:
'Neata!
Roxanaaa...vroiam sa te intreb daca ai idee cat cere o bona inC-ta pt vreo 8 ore?Daca ai auzit cumva pe la prietene?Ca eu nu stiu...merci.
Revin mai tarziu ca urla..
http://community.webshots.com/user/simonarida
rain spune:
neata neata!
Papadikule, te felicitez si aici si sa va traiasca minunea no 2!
fetili, io cred ca eram ametita ieri, n-am mai citit ce am scis dar se pare ca v-am bagat in ceata ...petrecerea e pe 9, adika duminica, de la ora 17 , nu stiu ce am scris ieri, scuzati ameteala, nu stiu ce am ...dar sigur nu e cu ochi (ca la Papa)!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
roxanaz spune:
Simona, am o prietena care are bona dar doar ptr 4 ore. nu stiu cum a gasit-o si cit cere dar ma interesez si iti scriu.
Marina spune:
Papadik mii de felicitari...m-ai lasat putintel fara replica desi zambesc de sub musteti
rain ce petrecere faceti mey...am vazut ceva dar mi-a scapat
rain spune:
Marina ...io am tot sperat sa va mai vaz prin parc si sa va zic ...facem un party pt pitici, pe 9 octombrie, dupa amiaza ...de la care nu va dam voie sa absentati !!!
in formatie completa, adica si cu Maria, si cu tati ...ce zici?
fetili, tatii sint invitati din oficiu, ca parca mai intreba cineva daca sa vina si tati !!!!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii