Copilasi de iulie-august 2004 (115)
Raspunsuri - Pagina 8
pako spune:
nu v-am citit inca...
am o problema....fac pipi din 5 in 5 minute cateva picaturi si ultimile picaturi sunt rosiatice, chiar am vazut si un firicel de sange...
ieri am cam avut picioarele reci...sa fie mai mult decat o raceala?
nici pe andreea nu am putut s-o culc, saracutza e maraita dar nu am ce face ca tr. sa ma duc la baie din 5 in 5 minute...of
ina32 spune:
Carmenp-saracu' Ionut...numai lui i se putea sa-i vomite sora-sa pe ceafa. Si eu sunt la fel, daca exista vreun fir de par ala sigur e la mine in farfurie. Cat despre tramvaie..."ie" bine sanatoase si circula cand "vrea" ele ca eu oricum nu stiu.... La capitolul asta sunt inca tanara speranta...neconfirmata.
Papa-felicitari si sarcina usoara.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare
mitzura spune:
Salutare!
Nici n-am inceput ca lumea serviciul si deja nu mai prea apuc sa intru pe aici. Am fost mai mult pe acasa zilele astea, dar am lucrat in draci, ca de saptamana viitoare nu mai prea pot. asa ca v-am citit, dar n-am mai scris.
Vreau sa o felicit pe papa, care a pus de bebe doi si ii urez si eu o sarcina mai usoara ca prima si o nastere si mai si.
Noi suntem bine, Tudor e in mare verva, in fiecare dimineata merge cu buni in parc, timp in care eu lucrez (am tot boscorodit-o eu pe soacra-mea, dar adevaru e ca nu stiu ce m-as face fara ea). In rest, alearga, vorbeste intr-una de-ale lui, vrea numai pe jos, nu mai prea putem sa-l tinem in carucior.
Apropos de vorbit, am observat de cateva zile ca avea ce avea cu chi si che. asa ca am profitat de situatie si am pus vreo doua vocale pe langa si l-am invatat sa zica cheia si ochii. Si zice foarte bine, corect. Si stie si ce inseamna astea. cand vede cheile, incepe sa turuie "cheia, cheia", le ia si se duce la usa si se lasa cu plans ca sa-l lasam afara. la fel cu ochii, intai ii arata si apoi zice. e un dulce.
Alta chestie e ca s-a indragostit de tat-su. Cand vine ii sare de gat si dupa aia e numai dupa el prin casa. Ieri ne-am distrat zdravan, pentru ca sa vedeti ce facea. tati era in bucatarie si manca si Tudor mergea in camera birou, lua cate o carte de pe raft si i-o aducea lui tati, astepta sa-i citeasca titlul si fugea repede sa-i aduca alta carte. Degeaba i-am zis eu sa-i aduca si lui mami una, ca nici nu ma baga in seama. Si asa a facut pana a luat toate cartile din raft, cred ca erau vreo 30 si i le-a dus pe toate lui tati, care a facut un teanc mare pe masa din bucatarie. la sfarsit era bebe rosu tot de efort si de incantare, iar noi nu mai puteam de ras.
oricum am facut o investitie foarte buna la mare, cand i-am luat cu 300 de mii, 10 carticele mici, din acelea de bebei cu foi de carton foarte groase cu cele mai cunoscute povesti. sunt puse undeva deasupra patului, si cred ca le scoate din raft de vreo 5-6 ori pe zi si ne pune sa-i povestim din ele. Nu te lasa pana nu-i spui, a n-shpea oara, ca aia e alba ca zapada si ca danseaza cu piticii si etc. etc.
Azi mergem la oftalmolog, ca ii lacrimeaza intr-una un ochisor, sper sa nu fie nasol. Auzisem ca e urata interventia de desfundat canalul, dar sper sa nu ajungem acolo.
hai ca m-am lungit rau, dar asa e daca intru rar, am o gramada de scris.
Pupam bebeii alergatori sau patrupezi si pe cei mici din burtici si pe mamicile lor. Si sanatate celor bolnaviori. Apropos, ce mai face Danut al Liei?
ANDREEABANICA spune:
Buna!
...ieri-no net....dar am umbalt mai mult pe afara ca sa compensam...
,felicitari,mamica de mielutz2,sa ai o sarcina mult mai usoara si-un bb de peste 3kg
Felicia,ai grija mami,mie imi suna a cistita,dar te si doare burtica cand faci.....sau inca o mamica fericita,posesoare de samburel number2.....baga repede un test si da-ne vestea cea mare.
....noi luna asta n-am mai incercat,din cauza de cistita si multe medicamente luate de mami,mi-a fost cam frica...poate luna urmatoare.
Andurska,,.
Am vazut pozici cu copilasi frumosi si nazdravani,pentru toti in egala masura.
Nicole si noi IN.
SimonaR,succes la cautari...te inteleg perfect si eu sunt la fel de capoasa,din cauza de vorbe de genul:"hai draga nu vezi ca nu mai mananca,lasa copilul in pace....hai la mamaie,ca mami te cearta,etc..."
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
roxanaz spune:
Mitzu, daca ii lacrimeaza ochisorul nu are nici o treaba cu desfundarea canalului (care nici nu e sa urata cum ai auzit ). probabil a furat vreo conjunctivita de undeva. duceti-va la medic repede.
Felicia, eu zic ca e infectie urinara, mai ales stropii aia roz nu-s de gluma, fuga la medic!!!!!
szivarvany spune:
Mitzura - eu Giuliei ii sterg, inca, ochii in fiecare seara cu fasa sterila cu ser fiziologic ... dar mai bine la medic, vorba Roxanei Sa ne scrii cum sunteti ! Btw - Tudor stie muuulte, felicitari parintilor ! Si ma bucur ca Tudor e alt tradator de mamica :)))
Pako - sanatate si tie, io nu as sta pe ganduri, fuguta la cabinet, da` io`s paranoica !
Roxanaz - cum a iesit filmarea ???
AndreeaB - ce mai faceti gagici ???
Despre noi daca aveti rabdare sa cititi si sa-mi raspunseti va rog ... vroiam sa va scriu ceva ... adica sa nu radeti de mine, dar am o problema cu Giulia si anume: tineti minte cand bbii au inceput sa dea din maini si din picioare parca sa prinda aerul ??? Cand erau micuti-micuti ??? Ei bine, Giulia asta face non-stop, daca nu are preocupare interesanta. Se agita cu mainile, picioarele, in carucior, parca nu ar avea stare, un`antr`una ... se tot uita in jur, daca vede ceva arata cu mainile, vorbeste si se agita, sta linistita fara apucaturile astea daca este ocupata cu ceva interesant ei. Sa ma intelegi: mergem cu caruciorul, tot da din maini, si le ridica, si le lasa, da din picioare, si le incruciseaza, ba se ridica in carut, ba se foieste; acasa la fel, una`ntr-una face asta, sau umbla, sau se taraste, la fel cand sa ne culcam, se tot agita ... E NORMAL ??? Daca nu ii dai ceva sau faci ceva, isi strange pumnii si topaie din picioare, si se pune pe urlat, agitandu-se cu mainile inclestate ca la sumo ... E NORMAL ???
Cand are ceva interesant, sta si 2 ceasuri si-si vorbeste singura si se joaca, daca nu, se agita ... ziceti-mi ca si ai vostri fac asa !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
Marina spune:
nicole, te-am mai vazut odata , am strigat dupa tine dar nu ne-ai auzit...tati la noi e scos din schema pt ca din pacate a plecat azi si mai vine prin ianuarie....chiar daca te repeti mai spui ceva detalii...unde, cu ce ocazie etc
rain spune:
Marina, am zis noi mai demult ca dupa ce fac toti bebeii un an sa le facem o petrecere, sa ne vedem, sa stam la taclale, motii sa se joace ...asa ca am stabilit sa fie pe 9 octombrie, o sa fie la Zig Zag (uite aici link www.zigzagplayhouse.ro) si va asteptam si pe voi ...
ce zici, veniti?
Daria, cred ca e normal sa se agite, ca doar nu stau nemiscati in carut ...stai tu linistita ca nu e nimic anormal!
Mitzule, pupacim pe Tudor cel nazdravan si tie iti tinem pumnii sa fie bine la job si sa nu ai asa mult de lucru !
Felicia, sper sa nu fie nimic grav, dar dupa simptome pare a fi o infectie urinara, mergi la doctor cat mai repede!
Irina, ce m-am distrat cu tramvaiele ...esti o tanara speranta !
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Simona R. spune:
He he he..Daria draga....sa zici merci ca sta si alea doua ore daca e preocupata!Auzi...sta doua ore!!!!!!!!!!!!!!!!!!Multumeste-i lui D-zeu!
http://community.webshots.com/user/simonarida
mitzura spune:
Pai Roxi, eu asa stiam ca lacrimarea ochiului e semn de canal infundat. naiba mai stie...nici nu-i lacrimeaza tot timpul, doar cand e mai rece afara. Iar cu desfundarea canalului auzisem din diverse parti ca e o metoda destul de invaziva. Apoi, la un moment dat ii spusesem pediatrei despre temerile mele si ea cica, "sa speram ca nu e canal infundat, ca e foarte greu sa-i desfunde canalul, ii baga o sarma pe la coltul ochiului". M-am oripilat interior nu de metoda, ci de prostia ei si de exprimarea pe care a gasit-o si-am lasat-o in pace. ieri cand ma duc dupa trimitere, imi repeta aceeasi poveste. acuma ma gandesc ca n-o fi chiar asa horror cum zice ea, cu instrumente de tortura de tip sarme si alte accesorii de lacatus, dar tot mi-e putin teama. Oricum, azi ne lamurim.
daria, si tudor se agita intr-una, asa cum spui tu, bine ca mai sunt si altii...eu chiar ma gandeam ca poate am un copil hiperactiv si asta o fi un semn.