Copilasi de iulie-august 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mamagiuliei, pai sa stea copilul 2 ore (!) sa se joace singur ?! Esti o fericita!!!!!!Al meu nu sta nici 5 minute! Si sa iti faci probleme din asta?!
papa, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara!
rain, ati facut rezervarea la zigzag? E liber?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ina,
lia, unde sunteti si ce face danut? e mai bine?
marina, ce mai faci, intri destul de rar aici, ce-ti fac cupiii si cum te descurci cu ei? ca pe mine m-au capiat

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna fetelor,eu mi-am trimis barbatii la plimbare ca sa fac curatenie,si am luat o pauza mica.
Daria,si Ricardo se joaca singur daca are o jucarie noua in schimb cind ne imbracam sa plecam afara e in mare verva dupa care cum a dat cu nasul de aer se linisteste si adulmeca cu mare placere racoarea de afara.
Adela si eu i-am luat lui ricardo carti cu file de carton insa pe fiecare pagina are un singur obiect in culori frumoase.E fascinat de ele ,in fiecare zi isi i-a teancul si le rasfoieste pe fiecare petrece mult timp cu ele.De asta eu nu-i cumpar jucarii,prefer sa-i i-au carti,are peste 20 si in continuare de cite ori merg in oras cumpar cite o carticica.La cele cu povesti ma bag mai tirziu,oricum eu vorbesc,spun povesti,cint toata ziua cu el.Si de asta i-am cumparat pemtru copii mici numai cu un singur obiect pe pagina,o ilustratie mi se pare cam mult pentru puterea lui de perceptie a imaginii.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

fetele ...am sunat acum la zig zag ...e full pana pe 23 octombrie, in toate weekendurile, de dimineata pana seara !!!
si eu care credeam ca nu e nici o problema sa organizam pe 9 petrecerea, e greseala mea, trebuia sa sun mai din timp, acum nu stiu ce sa zic ...e ok 23 octombrie???
a ramas sa sun si sa le spun daca vreau atunci!
sau mai exista si alta varianta, sa gasim alta locatie, dar aici macar stiam ca e bine, asa sa mergem undeva fara sa stim cum este ...cam aiurea!
dati cu rosii ...ca le primesc!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Am o mare rugaminte la voi:Voi toti a-ti botezat copilasii?Ca Ricardo nu e botezat,nu ca as fi atee (Mario este)dar aici nu prea merg oamenii la biserica,iar in Ro nu s-a invoit nimeni sa mi-l boteze.Si treptat imi pare rau ca puiul meu e nebotezat pina acum.Ce sa fac oare?Nu se incumeta una din voi sa mi-l boteze?Parca mi-e nu stiu cum sa-l stiu neincrestinat,si nu vreau sa ajunga ca cei de aici care se boteaza inainte de nunta.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

AndreeaB, am facut testul barza de dimineatza cand inca nu aparuse problema asta.Nu e cu ochi...acum, testul ala era cam vechi...de 1 an jumate.
Am sunat la ginecolog...mi-a dat de urgenta sa iau KEPINOL FORTE...maine dim. la 8 imi ia si urina pt. analize.
Daca stau pe scaun nu ma mai trece...mi-e si frica sa ma duc la farmcie...daca fac pe mine????

Mitzura, ce scump e Tudor....frumoasa faza cu cartile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

rain...venim cum sa nu...tb sa aducem ceva...o sa ma uit pe link...

Carmen, sunt innebunita, servici, copii , nu am timp nici sa mananc ceea ce m-a costat ceva afectiuni pe fond de stress cica. E greu cu doi mai ales ca io'st singura cu ei ceva luni pe an. da sunt si simpatici foc, se iubesc si cand ii vad cum se joaca imi trece stresul

quote:
Originally posted by carmenp

ina,
lia, unde sunteti si ce face danut? e mai bine?
marina, ce mai faci, intri destul de rar aici, ce-ti fac cupiii si cum te descurci cu ei? ca pe mine m-au capiat

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu ce cretinaaaaaa doctorita aia!!!! da si tu ai fost tare cu sculele de lacatusi. inclinc sa cred ca doamna doctoreasa nu a vazut in veatza ei asa ceva. in fine. operatia in sine nu e mare scofala, doar ca e delicata. dar stai linistita ca daca e asa....tot se rezolva.
(PS: auzi, nu-mi trece sarmaaaa!!!!!! da aia cu cine credea ca vorbeste cu, tanti gherghina de la coada vacii???? ca nici macar cu aia nu trebuia sa vorbeasca asa!!)
imi pare bine sa aud ca si altii sunt pasionati de carti, Pat e la fel, umbla cu cartile dupa noi sa ii citim si cred ca in putinele cazuri cind sta cuminte "citeste" vreo carte de-a lui. il iubeste pe catelusul Labus si pe cainele cel mare si rosu Clifford pe care aproape l-a distrus. da cind a vazut Clifford si la minimax a innebunit, ziceai ca intra in televizor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ema, eu ma ofer cu toata dragostea, se poate????? da ajungeti voi prin romania sau cum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Nicole,pt noi e ok si pe 23...ce era vreo graba?....noi o sa venim singurele(tati pleaca de pe 15-25)....sa vedem ce zic si fetele si vedem cum ramane.
....nu te mai necaji,ca nu aveai cum sa stii,,.

Daria,noi facem bine,umblam mai mult pe afara,prin parc...profitam cat mai mult de vremea buna....mamai s-a vindecat de buba....fata umbla si e mare fericire pe capul ei,in parc daca nu sunt atenta,o pierd,ia cate o fetita mai mare de manuta si pe-aci ti-e drumul,recunoaste si ea animalutele din carticele,eu initial am crezut ca e coincidenta,dar nu,le stie bine.Incepem incet,incet sa ne intelegem;o intreb:ai facut caca?(ca noi nu folosim olita,decat pe post de scaunel la baie)-raspuns:da,caca si pleaca la baie.
sau-vrei laptic?-raspuns:a,tic si pleaca la bucatarie.
Cand s-a saturat,imi spune hotarat:data(gata).
Mergem afara?-raspuns:aide,pa si da fenetic din mana "pa"
.....si multe altele,ca deja m-am intins ca placinta.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput