Copilasi de iulie-august 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Felicia,pune un tampon si fugi la farmacie ca nu-i de gluma,sanatate.

Ema si noua ne-ar face o deosebita placere sa-l botezam pe micut....dar spre rusinea mea,noi nu suntem decat cununati civil nu si in biserica si nu stiu daca e voie.

Mitzule,chiar tampita doctorita aceea...mai mergeti la ea?.

Marina,multipentru o mamica obosita,dar totusi fericita.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema - va intereseaza una bucata nasa catolica (ma rog, cand crede, ca are rateuri maaari), una bucata nas ortodox (mai rarut si el), un botez de 5 minute la o biserica unde se vorbeste romaneste si germana ? Ma ofer cu drag !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Ema-poti sa ma treci si pe mine pe lista. Sa-mi spui doar unde tre' sa depun CV-ul, ca vad ca e oferta mare.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Uite ca mai apar si eu, nu ma dau chiar asa tare la fund.
Felicitari Papa, nu-mi vine sa cred... deja ne indreptam spre bb2. Si eu care credeam ca ma grabesc daca o sa-l proiectez vara viitoare.
Nicole eu ma bucur ca s-a amanat.NU DAAAATI! in octombrie ne va fi mai usor sa intram si noi in peisaj, poate ne mai linistim cu nunti, botezuri, tabere la bunici...
Eu sunt putin ingrijorata. Bradut s-a trezit aseara pe la 10 urland isteric, nu s-a potolit vreo juma de ora. Azi cand a dormit pe la 11 a facut la fel. Nu imi dau seama ce-l sperie, ca de durut e greu de crezut ca il doare ceva, mai ales ca atunci cand e treaz e ca un titirez, super energic si vesel.
De mancat nu a mancat nimic altceva decat ce mananca in mod obisnuit, dinti ce D-zeu sa ne mai apara, ca deja avem 15.
Am vazut si eu pozici de pitici ... fetelor avem niste copii...
Stiti ceva de Gabi? Ce o fi facut cu Stefanel in UK?

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

poze Bradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Ema, trece-ne pe lista de nasi! Cred ca iti va fi dificil acum sa alegi ca vei avea multe oferte!
Eu si sotul meu de cativa ani suntem in cautare de un finut sau o finuta, asa ca ne-ar face maaaare placere sa gasim un sufletel mic de botezat si de iubit!
Spun asta pt. toate cele care sunteti in curs de bb2.Daca nu aveti nasi si ne vreti...noi suntem amatori! Cu muuulta dragoste!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Felicia, ti-a dat un antibiotic cu spectru larg - deci suspecteaza o infectie urinara. e ok, fugi si ia-l si nu iti fie frica, poti face la intoarcere! dar nu amana, ca actioneaza repede si bine. sanatate!
Daria, si tu esti catolica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

fetele, nu e nici o graba ...doar ca eram asa entuziasmata de party !!!
putem amana pana pe 23 octombrie, e toata lumea de acord ?
as vrea sa-mi spuneti cat mai repede, sa sun si sa fac rezervare ...
am cautat alte locatii, va pot da si voua link-urile, dar parca nu mi-au placut atat de mult, cred ca pentru copii mai mari e ok, dar pt piticotii nostri nu prea ar merge!
http://www.harry.ro/petreceri.htm#
http://www.nosurprises.ro/copii.html
http://www.petrecericopii.ro/galerie.htm
cam asta am gasit ...daca mai vreti si voi sa cautati, ar fi perfect, daca nu ramane Zig Zag!

Alina, nu sinteti singurii la care se lasa cu scandal cand vine vorba de somn, la noi e dezastru de cand a inceput sa mearga, mi s-a schimbat copilul de n-o mai recunosc, ea cumintenia intruchipata cand era vorba de somn ...de cand merge mi-a scos peri albi!
nu v-am mai zis dar sambata si duminica noaptea a fost ingrozitor, la culcare a tipat, a urlat isteric, pana la urma adormea, dar dupa ce noi eram terminati, pe la 2 noaptea (ambele nopti) s-a trezit si a inceput sa urle, tot la fel, nici nu ma vedea, nici nu ma auzea, am crezut ca o dor dintii, i-am dar nurofen, i-am dat cu anestezina, i-am cantat, am tinut-o in brate ...nici gand sa se potoleasca, urla si mai tare, cum am dus-o la noi in pat s-a linistit imediat, dar cum sa nu fac eu crize cand ea nu mai doarme cu noi in camera, ca sa nu mai zic de pat ...de la 5 luni, am crezut ca imi iau campii, nu va imaginati ce stresata am fost zilele astea, de luni vad ca e ok, dar am pregatit o adevarata strategie, adica pe la 9 seara stingem toate luminile, lasam doar tv-ul, nu ne mai jucam cu ea, stam pe canapea si n-o bagam in seama, vrea si ea langa noi, sta si se foieste, cand o vad ca e aproape adormita o duc in patut si ii dau suzetele, nu s-a ma trezit nici noaptea ...ca sa vedeti cat de stresata am fost luni noaptea moata a dormit incaltata, va pun acum niste poze si veti vedea cu ce sta incaltata prin casa, ei bine asa a dormit toata noaptea ...cand am vazut-o dimineata nu mi-a venit sa cred ca am uitat sa-i scot pantofiorii!
si gata ...m-am plans si eu ca nu mai stiu ce sa-i fac, ar sta sa se joace continuu, laptele parca ar avea energizant in el ...ma dispera!
uitati poze ...cu ce e incaltata in poze asa a dormit toata noaptea, dar avea pijama pe ea, iar pozele sint facute azi la pranz cand eu ma rugam de ea sa mergem la culcare ...a vrut sunca, apoi si-a luat o jucarie, pe urma caruciorul ...of of!
http://community.webshots.com/photo/449248519/463012794tInMqU

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxana - io sunt botezata la catolici ... de umblat la biserica ioc, cand se intampla mergem la o biserica unde preotul este unul italian si vorbeste cica romaneste si mai este unul care tine slujba in limba germana. Giulia a fost botezata acolo si si finul nostru ca sotului meu i-au placut cateva lucruri: merge repede, maxim 15 minute, nu te intreaba nimeni de ce, cine, cum ci esti bine-venit si e gratis

AndreeaB - nici noi nu ne-am cununat religios, ca nu am vrut io

Na, ca tot veni vorba de religie si stiu, rusine mie

Raaain - vazut poze Eu o iau langa noi, iar tata`so are obligatia sa se trezeasac si s-o teleporteze. Mai uitam si dormim asa pana ne da trezirea urland dupa lapte; atunci o duc la ea si gata pana dimineata. Azi noapte, fiind singure, am uitat sa o duc. Iar cand urla, nu o putem calma nici noi, oare viseaza ceva ??? ...
http://community.webshots.com/photo/463012621/463012621ldtSdw super poza asta !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

rain, eu nu cred ca pot veni pe 23.Asa ca pune-ma cu semnul intrebarii.
Oricum, nu va luati dupa mine! Faceti cum se poate!Imi pare rau...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Daria, nu stiu, si la asta m-am gandit ...ca viseaza ceva urat, dar nu cred ...oricum, de cand a facut fazele astea in weekend, evit s-o mai urc in pat la noi, pentru ca pana acum imi cerea s-o urc de cateva ori pe zi in patul nostru ca sa topaie(sta in picioare si sare) si am tras eu concluzia ca ii place patul, salteaua, miroase a parinti ...habar n-am, dar acum cand se duce la noi in camera ma fac ca n-o aud!
iar lapte in nici un caz nu ii voi da noaptea, nu-i mai dau de la 5 luni sa manance noaptea, ar fi cea mai mare greseala din partea mea, mai ales ca ea la culcare bea 200-250 ml, foame nu are cum sa-i fie, in parc rontaie mereu ceva si nu trec nici 4 ore de la ultima masa pana isi bea lapticul, dar nu are nici cum sa fie prea satula, s-o doara burtica pentru ca asa cum mananca acum asa a mancat si inainte, nu s-a schimbat nimic ...mi-a sugerat o prietena sa-i dau laptic, poate ii e foame ...no way!
e complicat ...sper sa-si revina si strategia mea sa dea rezultate in continuare !
iar cu caruciorul ala de papusi ne zapaceste, pana sa vina ploile il tineam in masina si il luam in parc, dar am facut curat in portbagaj si l-am adus in casa ...ne pune s-o plimbam mereu, dar in carutul ei nu prea mai sta!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput