Mamici de noiembrie - decembrie 2005(48)
Raspunsuri - Pagina 5
Ina869 spune:
Cora – ref. la subiectul soacra – no comments!caci as putea sa dezvolt subiectul pe cateva pagini bune…
Ref.la ceea ce ti s-a intimplat cu toata birocratia de kk…vad ca tu ai nesansa sa tot mergi statii intregi pe jos..norocul tau cu bebe Andrei care nu te supara si sta cumintel acolo! Bafta maine la doctor!
felicia74 spune:
imi pare rau corap pentru patanii, dar faza cu BRD a fost tare de tot. Si eu sunt patita cu aceeeasi sucursala, cand am luat un credit auto.
Apropo, am vrut sa pun demult intrebarea: unde sunt prioritatile de gravida? La banca nu ar trebui sa fim servite primele sau au si moase in dotare?
De fapt, durerea mea cea mare este la Carrefour Orhideea unde la casele ptr gravide se aseaza cele mai multe persoane.
felicia + Ilinca Teodora
Ina869 spune:
Eu am avut fost la prinz si mi-am cumparat brinzica feta greceasca si mi-am facut o salata de rosii cu niste masline grasane si am mincat cu atita pofta incat acum ma simt ca un greiere bortos, si trebuie sa o virez la banca...nu am nici un chef...fetelor, in ultimul timp bag in mine de zici ca-i sfarsitul lumii, eu nu stiu ce sa mai cred ( chiar am devenit atit de nesimtita?) si nu fiindca ca mi-este foame..ci ca sa am "ghiozdanul plin" ...
Apropo,Alina si Tania de cite ori imi aduc aminte de "mototol-rostogol" si "sumo" incep sa acum ma asociez si eu cu poreclele astea, foarte bine...
Ina
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Ina869
Felicia uite aici:http://www.zodiace.ro/
Bunica-mea si maica-mea sint sagetatoare, fete bune..
Ina
Multumesc Ina imi place ce zice.
felicia + Ilinca Teodora
felicia74 spune:
alina, la urma-urmei, daca va fi sa se nasca Scorpion, vezi partea buna a lucrurilor: sunt ambitiosi, siguri pe ei, ajung marinari, sefi de stat...
Scorpionii pe care ii cunosc eu sunt toti lideri si, cel mai important, se simt bine in pielea lor.
felicia + Ilinca Teodora
tania-z spune:
Ooooaaa, INA, subiectul asta vroiam si eu sa-l deschid: POFTA DE MANCARE NESTAVILITA! Imi vine sa mananc tot timpul , mi-e o foame teribila si gatesc intr-una, ca doar nu oi manca numa' sandvichiuri. Azi noapte la 1 m-am trezit si am mancat (mamaliga cu branza, iar mamaliga am facut-o atunci!) si dimineata iar am fost cu foamea-n gat. Si nu mai iau vitamine de ceva vreme... O fi tipic pt semestrul III???
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 28+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
cristinamh spune:
maaaaama, da' ce viteza aveti la scris!!!
corap, ce prioritate la gravida... sa vezi tu cand stai la coada cu copilul in port-bebe. si nu se sinchisesc sa se miste!! ba mai fac si scandal si-ti reproseaza ca de ce nu lasi plodul acasa, ca special vii cu el ca sa te bagi in fata!!!
iar pt loc in RATB, replica a fost... daca ai copil si vrei comfort ia taxiul. bine, sunt si multe exceptii, oameni care se ridica. dar nu de putine ori am mers in picioare, cu tot cu impunatoarea mea burta.
apropo de carf orhideea, io chiar vreau sa incerc la un moment dat sa ma bag in fata. sa tip nitel ca nu mai pot de spate, sa vedem, se dau la o parte?? nu de alta, macar acum, cat mai am burtica!
scorpionii... zodie cu "bucluc"...ca tip de oameni imi plac, da' nu-s genul meu. sunt cam reci, calculati, stiu sa-si atinga scopul, din pacate calca si pe cadavre la nevoie. tinand cont ca cea mai buna prietena a mea e scorpion, cred ca o sa ma inteleg binisor cu fi-mea, daca vine mai devreme si schimba zodia. nici dupa sagetatori insa nu ma innebunesc...
Cristina 30+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
Ina869 spune:
Tania pai cred ca la tine ar putea sa fie inca efectul vitaminelor,dar la mine? Mie nu mi-este pofta,imi fac pofta, ma indop! si apoi ma simt ca un curcan ( ca sa nu zic purcica...) inainte de taiere.
Voua vi s-a schimbat masura la incaltamine, ca eu am ajuns de la 37-37 1/2 la 39!!! si am citit pe undeva ca asta va fi permanent...sa vezi ce gaura in buget o sa fac cind m-oi apuca sa cumpar incaltaminte...da' ce sa fac, sa umblu desculta
Ina - care traieste "pe picior mare"
Ina869 spune:
Sa inteleg ca schimbul I s-a dus la culcarica, dar schimbul II ?!?
Anda stiu ca ne citesti, asta-i pentru tine! +
Ina
Noki_Lara spune:
Buna seara fetelor, cu intirziere!
Acuma sa ma laud: azi am fost tare harnicuta! Am facut curatenie generala + am fost la cumparaturi, pe jos + am facut oua umplute si salata de morcovi cu telina, cu maioneza!
Dupa vreo 2 ore, am reusit si io sa citesc multele pagini pe care le-ati umplut.
Mirela - toate ne rugam pentru tine si BB. Sa dea Domnul sa fie bine! Fii curajoasa ca pina acuma si se vor rezolva problemele!
Intilneala - e OK si pentru mine Pizza Hut, ca voi, Lavitelor, amindoua, daca veniti cu fetitele, e cel mai simplu pentru voi! Ora nu are importanta, dupa 16.30 din punctul meu de vedere! Eventual mai spre 18, sa mi se faca si mie foame de la prinz!
Fetele cu aniversari de casatorie - la multi ani fericiti impreuna de sotii vostri!
Fetele cu eco morfo- multa bafta miine pentru cine-si vede iar minunea pe ecran!
Lavi02 - cu copilul nr. 2 - io fac nota discordanta. In principiu vreau una bucata copil. Asa am fost si io, de-aia. Daca ar fi exclusiv dupa Adila, el ar vrea 5...no way...Dar eu merg pe principiul ca Dumnezeu hotaraste lucrurile pentru noi...sarcina mea a venit neplanificata, iar daca va mai veni alta la fel, nu stiu cum voi reactiona...vedem la timpul respectiv...
Ina, mare adevaruri ai grait in mesajul cela lung. Ai dreptate!
Miine sotul meu se invirte de 29 de primaveri, mai exact de toamne!Asa ca nu cred ca intru. Voi sarbatori cumparind patut micutei din Niro si cadita + paturica!
Va pupicesc pe toate!
Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png