Mamici de noiembrie - decembrie 2005(48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ina, mare figura esti cu mancarea! La mine se intimpla un miracol! Eu sunt intruchiparea poftelor culinare si a gurmandismului, am fost dintotdeauna. Dar de cind sunt insarcinata, nu stiu, parca nu mai maninc asa de mult ca inainte... E tare ciudat...
Adica inca nu mi s-a intimplat sa poftesc asa de rau incit sa plec special sa cumpar ceva... Io-s pe dos, e clara treaba...

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Nokiiiiiiiii iar mi-ai dat de lucru cu bunatatile tale culinare .. de abia astept sa ma duc acasa sa-mi fac si eu salata, mai ales ca se face atit de usor!

La cat mai multe toamne sotului tau si sa va bucurati maine de noile achizitii pentru Sarah!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani!Noki ,sa-ti traiasca sotul( si tu alaturi de el si de bebe).Te asteptam maine sa ne spui ce ai cumparat pentru micuta ta.Distractie placuta maine! Catutza 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si io, si io cu mancatul.... pai am inceput sa mananc pana si ciocolata si derivate ale ei, eu care inainte abia ma atingeam de ea! Insa nu stiu unde am citit azi, poate pe forum, ca bebele la acest stadiu e super incantat si se repede sa isi ia toate dulciurile pe care i le dam Deci bebitza mea cred ca e satisfacuta pe seara asta, ca tocmai am ingurgitat un ditamai tiramisu plin cu crema!

Insa eu mai am o alta problemutza, am devenit cu capul in nori, uit de numa', azi am uitat croisantele cu ciocolata luate pt micul dejun al sotiorului, la magazin! Si asta e doar un exemplu care imi vine acuma...

Noki, la multi ani sotiorului si sa petreceti bine maine

Alina si Bebitza Amalia 33+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Am citit-o si m-a emotionat, poate o sa va placa si voua:

quote:
Originally posted by mysweetest

Am citit la bebelusi de iulie-august si mi-a placut, sper sa nu se supere mamica respectica ca o "citez":

"Nasterea unui prunc seamana cu desfacerea ambalajului unui pachet care te-a contrariat cea mai mare parte a anului-si surpriza unui continut mai emotionant, mai desavarsit, mai minunat decat ai visat vreodata.

Odata erati indragostiti, prieteni, parteneri. Acum sunteti tesuti prin fire nevazute intr-o familie. Inseparabili.

UN ZAMBET E DE AJUNS. V-ati spus de sute de ori"de acum incolo schimbam foaia" si "trebuie sa fim blanzi, dar fermi"si "copilul nu trebuie lasat sa faca ce vrea el". Si pruncul zambeste. Si cu asta s-a terminat cu tot ce v-ati propus.
Un prunc te priveste. fara expresie. Nedumerit. Si pe urma, brusc, ochii ii stralucesc si zambeste. Un dar din inima-si mai frumos ca oricare altul.

Pruncul este scuza perfecta pentru a face toate lucrurile pe care ti le interzice statutul de adult. Acum poti sa te intinzi pe jos si sa dai din picioare. Poti sa faci turte din noroi. Poti sa te strambi. Poti sa topai. Si sa canti. Limita este cerul.
In leagan se afla chiar existenta voastra. Pentru aceasta viata micuta v-ati da-o bucuros pe a voastra. Nimeni nu v-a spus ca asa va fi.Nici n-ar putea cineva.

Toata anticiparea si planificarea din lume nu te pregatesc pentru realitate-aceasta fiinta micuta si desavarsita din bratele voastre. Veneratia responsabilitatii. Coplesitoarea iubire.

Copilasii sunt populari pentru ca este atat de minunat de usor sa le faci pe plac. Nimic altceva in lume nu este intampinat cu aceeasi explozie de bucurie ca pentru:"Dii, calutule! sau "Bau!"
MICI DESPOTI.
Nici o fiinta umana nu poate poseda o alta, si mai ales propriul copil. Fata indoiala, copilasul nu stie inca lucrul acesta. Este pe deplin increzator ca te are in posesiune din cap pana in picioare.Ecaterina cea Mare n-a fost nici pe departe atat de tiranica cum e un prunc.

Nici un cuvant nu are eficienta unui tipat de copil.
Lumea cere mult si da putin. Un copil cere hrana, caldura si dragoastea voastra. Va da in schimb incredere deplina si dragoste deplina.

Un prunc nu este complet neputincios. Are voce. Are zambet. Acestea sunt insa singurele lui arme de aparare.
Fiinta asta mititica si desavarsita. Vrei s-o tii departe de orice inseamna rau, pericol. Vrei s-o inveti tot ce ai invatat tu intr-o viata din greselile pe care le-ai facut. Dar, vai, fiecare fiinta umana trebuie sa invete singura toate astea.

Copilul ne inapoiaza lumea pe care am pierdut-o-lumea miracolelor. Prospetimea florii. Palpaitul unei flacari. Un fluture. O frunza. O pasare. O noua fiinta. Minunata. Le vedem prin ochii inocentei. Iar bucuria copilului este a noastra.

Daca urmaresti copilul descoperind lumea, te redescoperi pe tine. Cum ai putut sa uiti cat de lucioasa si neteda este o minge, cum reflecta lumina apa, cu se misca frunzele si se impestriteaza intr-o zi de vara, cum se dau ratele pe spate, cum trec de iute veveritele prin iarba? Copilul innoieste totul.

Cat de incet trec zilele cand esti mic, si cat de pline de surprize. Draga Mama, draga Tata. Nu ma grabiti. Priviti prin ochii mei. Redescoperiti tot ceea ce ati uitat-miracolele marunte ale florii si baltoacei, ale scoicii si penei, ale pietricelelor, curcubeului, frunzei. Sunt darul mei catre voi.

Nu grabiti niciodata un prunc. Nu trece pe acolo decat o data-lasati-l sa se bucure de priveliste.

Draga Pruncule, numai pt o vreme locul tau este in bratele mele, culcusit pe umarul meu, intins pe geninchii mei-sau cufundandu-te in somn la un unghi pe care-l alegi,cu manutele intinse, asemeni stelelor de mare. Dar chiar si acum simt cum ma imping piciorusele tale, te simt zvarcolindu-te ca un pestisor-pregatindu-te sa scapi.
Se apropie timpul cand ai sa te tarasti pe dusumea, pe urma ai sa mergi in 4 labe, pe urma in picioare. Pe urma ai sa alergi in cele mai indepartate colturi ale lumii.
Dar eu nu voi uita niciodata. Si voi astepta mereu. Asa..in caz ca ai nevoie de mine."

Marlena & Alexandru

Ina

Mergi la inceput

Alina...la capitolul dulciuri am batut recordul; am mincat dulciurele in sarcina asta cit nu am mincat in 10 ani de viata!..si nici eu nu ma omoram dupa ele inainte...mai ales ciocolata ... norocul meu - si al ei- ca maninic si multe fructe, asa ca sper sa nu fie chiar atit de grav..

Ina

Mergi la inceput

Vai ce frumos si emotionant!
Merci Ina pt ca ne-ai aratat si ...felicitari mamicii care a scris atat de frumos!
Pupici,

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Frumos, intr-adevar!
Placerea este de partea mea, Alina

Ina

Mergi la inceput

Gata pe ziua de azi, o sa incercam sa dormim acuma!
O dupa amiaza placuta sau noapte buna la toate,

Puiutul meu e pe drum:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Fetelor, nu beti bere pt. lactatie, ca nu face bine! Nu exista nici o stimulare. Dimpotriva, berea, stimulind diureza, nu va face decit sa spolieze organismul de lichide. Si atunci, de unde lapte?! Sau poate iese condensat!!!
Ceaiurile de anason si chimen - cum s-a mai spus - sint intr-adevar stimulente ale lactatiei. Incercat si dovedit! Si, in plus, nu au nici alcoolul berii. Care, oricit ar fi de putin, tot alcool este!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput