Mamici de noiembrie - decembrie 2005(48)
Raspunsuri - Pagina 4
Ina869 spune:
Alina si eu procedez tot asa cu pernele; le pun pe linga mine,imi fac "cazemata" si noaptea le arunc pe jos, apoi le culeg din nou...am activitate intensa ..
In ceea ce ma priveste, bebelusha ma "lasa" sa dorm numai pe partea stinga, cum imi schimb pozitia, cum ma bombardeaza...mi-este dor sa dorm pe spate...sau pe partea dreapta...dar ma tine la respect, ca sa stiu de pe-acum cine-i sefa in casa .
Eu stiu ca este recomandat somn puternic in sarcina, dar am observat ca atunci cind dorm dupa-amiaza nu mai pot dormi noaptea ( nu sint inde-ajuns de obosita) asa ca o sa sar peste motaielile de dupa-amaiza (in weekend-uri) ca sa-mi crut somnul de noapte ( care, si-asa nu este de calitate fiindca ba ma duc la buda, ba aleg perne, ba ma fatai si ma invart in toate partile de ma mir uneori cum de nu ma arunca George din pat..)
Idei...him...citeste, uita-te pe internet la ce se mai intimpla prin tara, scrie mesaje prietenilor, asculta muzica, uita-te la televizor,cauta retete culinare care sa fie usor de preparat dupa ce nasti..ce bine ca voi acolo aveti vremea calda, nu intri in depresie din cauza ploilor si a iernii geroase.
Tiramisu...vreau si eu!
Cred ca de abia astepti sa o vezi pe bebelina maine!
Ina
Ina869 spune:
Fetelor, voi in ce zodie preferati sa nasteti?
Eu "incerc" ( adica o sa stau cuminte, nu o sa fac efort, urcat scari, etc.,sa nu-mi declansez travaliul) sa nasc in zodia Sagetatorului ( incepe pe 22 Nov.-20 Dec) si sper ca bebelina sa stea cumintica pina atunci (voi avea 38+ saptamani).
Nu de alta, dar am avut scorpioance prin preajma mea(una este soacra-mea) si inteapa cam rau, cit de "leu-paraleu" sint eu...
Ina
felicia74 spune:
ina SAGETATOR desi sora mea este scorpion (si o ador dar cand am locuit impreuna ne-am + + pana la 22 de ani). A si socrul meu este Scorpion (de treaba). Dar nu am pe nimeni din Sagetator in familie sau printre prieteni.
Apropo: cum sunt fetele din SAGETATOR?
Pont pentru mame de Scorpioni/Scorpionute: cand va supara puneti botul dar exagerat de mult, ca eu asa i-am dresat pe sora-mea si socra-miu + o prietena tot Scorpion.
Daca te repezi putin la ei si dupa-aceea nu mai vorbesti NIMIC, se produce un efect miraculos: le e frica sa te mai supere.
felicia + Ilinca Teodora
felicia74 spune:
ei catutza am baut si eu de vreo 2 ori si acum fac pe viteaza.
dar are efect pentru ca am vazut ca apare mai mult lapte ca de obicei.
poti sa bei incepand cu luna 8. mie mi-au placut ceaiurile - sunt usor mentolate dar nu prea ma impac cu genul asta de bautura.
felicia + Ilinca Teodora
Ina869 spune:
Felicia uite aici:http://www.zodiace.ro/
Bunica-mea si maica-mea sint sagetatoare, fete bune..
Ina
bb_alinus spune:
bebelina mea o sa fie scorpioanca - doar daca s-o naste prematur sau...fff tarziu! Deci, Felicia, merci de sfaturi, ca aveam nevoie!
Desi cam stiu la ce sa ma astept, mamitzul meu este scorpion si...au cam fost scantei intre noi. Adica ne-am mai ciondanit noi, pe vremea cand eram adolescenta si vroiam ...rebeliune, iar maica-mea era obisnuita sa ma tina sub papuc. Insa cum zice si Felicia, pana m-am infoiat de vreo cateva ori si aveam dreptate, apoi am devenit dsoara studenta si asa mai departe, ca acuma s-a cam schimbat treaba Fara nici o rautate insa, acuma ne intelegem mult mai bine, pt ca am invatat-o sa nu mai stea atata in fundu' meu ( scuzati expresia). Sa vedem cum ne-om intelege in cele 3 luni cat o sa stea la mine!
Alina si Bebitza Amalia 33+
http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
corap spune:
bau!!!
azi sunt obosita si nu prea am chef de scris. dar, pe de alta parte, sunt si plina de spume, asa ca tre sa spun ceva.
nr. 1: DESPRE SOACRA
imi da telefon ieri pe la 2 jumate, cand eu ma culcasem, ca fusesem pe la banca cu diverse chestii si stat la coada + alte drumuri prin oras si eram franta. si raspund eu intr-un final, ca insista. si spun "alo" si ce aud??? o voce super-mega-hiper speriata care ma intreaba direct "ec faceti? ati patit ceva???
eeu, trezita si din somn , mai sa-i zic ceva de dulce....da' nu-mi gaseam nici cuvintele. oricum am avut o stranie conversatie, cum ca a vazut ea la televizor, sau a auzit pe la radio (eram prea adormita ca sa o ascult) ca au avut unii un accident cu o masina noua, si se intreba daca nu suntem noi. acu' ziceti voi, asta-i o reactie normala??? ca eu nu mai stiu ce sa zic, pentru ca nu pot sa cred ca cineva poa sa gandeasca in halu' asta. daca se prabuseste un avion prin honolulu inseamna ca suntem si noi in el ??? OOOFFFFFFF, soacra.
nr. 2: despre RATB & BRD
ieri, cand mi-am reinnoit cardul, imi zice tipa de la ghiseu ca mai am un credit neinchis. eu, bineinteles, , ca stiam ca terminasem cu el pe 13 august. si ca sa ma duc la banca unde l-am facut, ca se aduna comisioane si nu-mai-stiu-ce si ajung asa, degeaba, la biroul de credite si bla-bla-bla.
acu, eu creditul l-am facut la brd rahova (intersectia dintre rahova & ferentari din cauza ca era mai liber acolo. da' io nici nu stiam unde-i banca, nu cunosc zona, m-am dus cu un taxi. ratele le-am platit pe la diverse sucursale, ca de-asta am facut si creditul la brd, ca puteam sa platesc ratele unde-mi era mai comod.
aseara ma uit pe site la ratb sa vad cu ce pot sa ajung pana acolo. PERFECT! exista tramvaiul 15, direct de la mine de-acasa.
aiurea.... in tramvai aflu ca are traseul deviat,d ela unii din tramvai. si ca sa cobor la sura mare si sa-l iau pe 51. si uite-asa am ajuns, cu chiu cu vai, dupa ce am mers si 2 statii pe jos (ca mi-era lene sa astept 32-iu pentru 2 statii).
ajung acolo, ma ratoiesc la unu' de la credite (nota 10 pentru calm), ca mi-a explicat ca lumea, cu toate ca eu eram numai urlete & spume, ca, de fapt, problema mea nu e cu creditul, ci cu contul curent atasat creditului, care nu se inchide automat odata cu creditul, adica as fi putut sa-l folosesc in continuare daca m-ar fi coafat, dar la care se platesc din martie anu asta comisioane de administrare. si ca ar fi trebuit sa primesc scrisorica cu chestia asta...
si... sa ma duc la colegu de la cont curent sa-mi fac inchiderea de cont.
ajung acolo, stau la coada de 2 persoane, completez o cerere, zice ca am de platit 3 lei (noi, ce-i drept) si ca sa ma duc la casierie.
la casierie o coada de 50 de persoane. dar ma prind ca operatiunea se poate face si la ghiseul universal, unde nu era nimeni. doar ca ma vad aia de la coada si se prind si unii din ei ca au stat aiurea la coada cand puteau sa plateasca si la ghiseu, si dau buzna peste mine, "ca ei stau de mai mult timp acolo", de parca eram io de vina ca n-au citit ei ce operatiuni se fac la ghiseul universal. bineinteles ca fac si eu un scandal monstruos, ca nu vad ca sunt gravida samd. tipa de la ghiseu imi sare in aparare si-mi da sa completez formularul de depunere. numai ca, in momentul in care incepe sa bage in calculator ... se intrerupe lumina in banca. incepe sa piuie si o alarma.
pe scurt, lumina a fost intrerupta 2 ore; dupa vo 20 de minute mi-a dat tanti aai draguta de la ghiseu un scaun sa stau si un loc mai ferit de lume si a zis ca ma cheama prima , sa nu-mi fac griji. doar ca nu pot sa ma ducc la alt brd sa platesc, ca trebe muusai la asta.
si uite-asa, o chestie de 3 lei a durat 4 ore si multime de nervi.
PS: am uitat sa spun: tantile care vand bilete RATB habar n-au de traseele ratb, sau cum poti si tu sa ajungi dintr-un loc in altul, iar traseul unui mijloc xde transport in comun nu e afisat nici macar la capat de linie. eu nu inteleg nimic... de ce mai au site daca nu e nimic actual in el ???
gata. am terminat. m-am descarcat.
va pup pe toate
c & bbandrei 32 +
care maine merg la doftoras
(nu rimeaza, da' asta e)
meems spune:
Fetelor, sunt si eu prezenta in schimbul II V-am citit din urma si ma regasesc si eu in unele mesaje. Nici eu nu mai pot dormi bine noaptea, ma tot intorc de pe-o parte pe alta si asta devine tot mai greu pe masura ce creste burtica, ma trezesc cel putin o data pe noapte sa ma duc la baie, si tot asa... Dimineata ma simt ok, dar pe la amiaz ma loveste cate un somn... Din nefericire, nu ma pot culca la servici Si pana ajung acasa dupa-masa e prea tarziu sa mai dorm ca apoi, cum zicea si Ina, nu mai pot dormi noaptea. Eh, asta e. Incerc sa raman optimista si sunt foarte bucuroasa sa devin mamica, asa ca toate problemele astea mi se par minore fata de bucuria de-a o tine pe cea mica in brate. Eu mai am inca 12 saptamani de asteptari, sincer sper sa nasc mai repede ca nu mai am rabdare... Va invidiez pe cele care sunteti mai "inaintate" in sarcina.
Aveti grija de burtici!
Meems 28s+
bb_alinus spune:
Corap,
Nici nu stiu daca sa rad- de modul haios in care ai expus pataniile- sau sa plang cand vad cum merg lucrurile cateodata: pe dos! Eu una nu as fi avut rabdarea ta de 4 ore, si e strigator la cer ca lumea sa se ia de o femeie gravida! Doamne, astia te-ar fi pus sa stai la coada de 50 de persoane fara sa iti cedeze locul??? Pai e de neconceput!
Iar socrela, pai altceva mai bun nu are de facut?? Trebuia sa ii spui ca dormi, sau sa scoti din priza telefonul
Hai curaj si bafta multa maine la doctor ( si noi mergem tot maine de dimineata)
Alina si Bebitza Amalia 33+
http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
tania-z spune:
CORAP
Chiar ca e de rasu-plasu'... desi lasa un gust amar toata intamplarile astea! pe mine m-au avertizat prietene care au nascut sa nu ma astept in tara asta sa respecte cineva "drepturile de gravida" in societate si mi s-a confirmat. Dincolo de faptul ca rar primesti cate un scaun pe undeva, la mine la dr. de familie in sala de asteptare e un anunt mare cu "gravidele au prioritate". Si cand am fost ultima oara era plin de lume, multi raciti (de nu stiam cum sa o zbughesc mai repede ce acolo) si m-a vazut asistenta de m-a chemat imediat inauntru. Ce s-a declansat.... revolutie, ca ce, ca si ei au probleme, ca sunt bolnavi etc.etc. de toti hormonii mei deja suiti la cap nu faceau decat scenarii criminale cu fiecare.Nimeni nu e dispus sa mai cedeze nimic si nici nu cred ca se va intampla curand.
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 28+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz