Sc. gen. 97 vs. sc. gen. 79

Sc. gen. 97 vs. sc. gen. 79 | Autor: denizel

Link direct la acest mesaj

Toamna viitoare imi merge baietelul la scoala. Eu stau f. aproape de scoala 97, dar am auzit ca sc. 79 (putin mai departe) ar fi mai buna(rezultate mai bune la capacitate). Care e parerea voastra?
Stiu ca am inceput prea devreme cu stress-ul, promit ca dupa ce ma lamuriti savurez anul de liniste care mi-a mai ramas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

De departe scoala de langa liceul Creanga este cea mai buna din Bucuresti (au avut rezultate exceptionale la capacitate in ultimii doi ani la mare distanta de celelalte scoli;anul acesta au fost cam 60 de copii cu media peste noua, iar acum un an aproape de 100; anulin 2004 scoala 190 a fost pe locul 2, anul acesta au fost mai multe scoli in plutonul secund). Scoala de pe Viorele (97) este mai slabuta, dar nu de lepadat. Totusi, eu am lucrat la mate cu copilasi care au terminat generala la Creanga la clasa de engleza si nu erau straluciti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, nu stiu sa raspund la intrebarea ta... nici macar nu stiu in ce cartier sunt aceste scoli.... dar vreau si eu sa stiu ce numar a scoala langa liceul Creanga ?

Despre scoala 150 ce parere aveti?

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

grati.ela, multumesc

Mergi la inceput

CristinaT, scoala de linga l. Creanga este 79, iar sc. 97 este pe Viorele, vis-a-vis de p-ta Timpuri Noi.
Mai aveti ceva pareri? Am mai cautat pe net si intr-adevar sc.79 e in top, totusi as vrea sa stiu mai multe despre sc. de linga mine(97).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wesel spune:

Denizel,
Poti sa-mi spui si mie, te rog, unde ai cautat tu topul scolilor? Ma intereseaza si pe mine acest subiect: Matei va merge in toamna viitoare la scoala si stiu ca trebuie sa ne inscriem din timp. Si eu stau in zona (Cantemir), iar scoala 79 mi-ar conveni de minune.
Dar despre scolile particulare stii ceva?

Multe multumiri,
Mamica Wesela si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Picata si eu din luna pe aici: unde exact este liceul Creanga si scoala 79? Pe Cantemir? Pe langa "Budapesta"? POate cineva sa ma lamureasca?

Mergi la inceput

Scoala 79 este pe Oitelor (paralel cu Cantemir cu intrare din Marasesti), pe langa sectia de politie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

si pe mine ma intereseaza cum ati gasit voi topul asta....

si ma mai intereseaza daca are scoala asta internat

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

anul trecut prospectam piata si la capacitate am intrat pe edu.ro si am scos baza de date cu rezultatele la nivelul bucurestiului; am fost interesata de nr. elevilor cu media peste 9 si am facut un clasament...79 prima si la ceva distanta 190, anul asta deja o inscrisesem pe Ozi la 190 dar din curiozitate am facut acelasi clasament. Deja 79 era la mare mare distanta pe prima pozitie, in plutonul secund veneau mai multe scoli 190, scoala centrala....

Mergi la inceput

Uite dedesubt unul din topurile scolilor - dupa cum vedeti, e mai mult un top al voturilor, nu un top "oficial"; nici nu cred ca exista asa ceva, cel putin deocamdata - cred ca ati auzit ca exista intentia sa se faca un clasament bazat pe rezultate, parerea elevilor, calificativele profesorilor, etc - si elevii se vor inscrie la scoli bazat pe aceste rezultate, deci scolile cu rezultate slabe => mai putin elevi => mai putine posturi pentru profesori. Poti sa mai dai un "search" pe google la sc. 79.
http://www.calificativ.ro/topnote.php

" Maamiii, imi place pielea ta. E ca de caltitza" - din jurnalul unei mamici de baietel.

Mergi la inceput