Dr. Tutunaru ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

multumesc roxana pentru informatie! o sa te intreb si altceva pe mess sau PM!
te pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Eu nu cred ca T ar trebui sa se supere pentru ca se vb frumos despre el si nici colegii de breasla. Eu cred ca asa ar trebui sa se poarte toti. In fond asta e meseria pe care au ales-o, sa trateze oameni nu numei de boli si sa-i trateze cu omenie in primul rand.
Eu cred ca T ar trebui sa se bucure ca poate alti colegi de-ai lui vor citi si ii vor urma exemplu.
Nu sunt de acord cu acuzele si cu experientele personale care nu pot fi obiective insa daca fiecare isi posteaza experienta intr-un mod civilizat poate ca doctorii "rai" vor putea fi evitati sau macar vor avea constiinta de a-si revizui atitudinea sau se vor perfectiona, iar doctorii buni vor deveni si mai buni si mai cautati si mai cunoscuti pentru cei care au nevoie de un specialist.
Eu fara forumul acesta n-as fi ajuns niciodata la T si nu as fi facut vreodata laparoscopia

cami



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna roxana!
am uitat sa te intreb: tu ai un bebe? de cand faci monitorizare? ai ajuns la el cu analizele facute? as vrea sa te intreb mai multe , dar acum sunt la munca..poate diseara o sa intru pe yahoo, bineinteles daca vrei sa vb putin... eu am fost si azi la el, era bine dispus.
fetelor, daca nu ma hotaram sa intru pe forum cred ca faceam o depresie. oricum sunt in prag de, desi sunt o persoana echilibrata, dar cred ca la un moment dat nu mai are importanta. va pup. o sa mai intru diseara.
ce bine ca existati!!!


danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cami, de acord cu tine, si in teorie ai dreptate.
din pacate, practica ne omoara, si, cel putin la romani, exista invidia prosteasca... de ce sa copiezi un exemplu bun... de ce sa nu-i faci unuia zile fripte doar pt ca e altfel decat tine?
iar exemplul dat de dr T e contra sistemului cu care toti ceilalti sunt de acord! spagutza de toate zilele, din care unii fac adevarate afaceri, el nu o practica...
la noi a fi "mai bun" si corect e considerat un defect...
din pacate.
noi trb macar sa incercam sa nu-i facem necazuri in plus cu discutiile publice. macar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

danotino, vorbim disera pe mess. eu am progaramare la el la ora 19
PS. Nu am bb.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

cristinamh eu nici nu mai am curaj sa-l sun. Astept de o saptamana jumate sa-mi raspunda la un email si mai bine astept pana voi putea sa ajung la Bucuresti la el. Mi se pare asa de jenant sa-l sun la tel si sa-i explic toate nebuniile mele ( CM anovulatoriu dupa laparo)incat mai bine astept. Stiu ca imi raspunde la tel, stiu ca mi-ar da explicatii da' mai stiu si ca mi-a spus sa astept cateva luni fara stimulare in caz de ceva. Si crede-ma ca prefer sa ma duc sa platesc consultatia sa stiu ca am platit serviciul facut, desi el are bunavointa de a raspunde la sute de intrebari gratis pe website-ul sau

cami



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Buna seara,
A facut cineva IA cu doc. T?
Miercuri m-a chemat la spiatl sa fac IA si vroiam si eu mai multe detalii de la fetele care au trecut prin asta.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Rocado, eu stiam ca la elias nu se fac nici una din formele de reproducere asistata, stiu ca este nevoie de un biolog pt asta (embriolog, sau nu stiu exact cum se numeste), s-au schimbat lucrurile intre timp? IA este inseminare, sau inseamna alceva (instilatie, etc)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Avalon, IA = inseminare artificiala. Ieri am fost la monitorizare ziua 12 a si mi-a zis sa vin miercuri la elias sa fac o inseminare, dar mi-a zis si sa-i aduc aminte sa-i dea un tel doc. bilog Matei, de la cfr 2, si ma gandesc ca daca tu zici ca nu se fac astfel de proceduri la elias, poate o sa ma trimita la cfr 2
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

stiu k T ptr inseminari lucreaza cu Dr. Matei..nu face el la Elias.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput