care e idolul tau?
Raspunsuri - Pagina 9
Sabina spune:
aoleuuuuuuu. Galagia s-a uitat doar de vreo 6, 7 ori si a inceput sa deseneze fantome!
eu am taiat raul insa, ma sacrific si citesc povesti la ora aia.
desfiintati tv-u!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iileana spune:
Claudia, pai Alex e mare, tot ii mai place Scooby Doo? Vai de mine, si eu care speram ca-ntr-o juma' de an -un an scap....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
cl spune:
quote:
Originally posted by iileana
Claudia, pai Alex e mare, tot ii mai place Scooby Doo? Vai de mine, si eu care speram ca-ntr-o juma' de an -un an scap....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Noooooooo, nu ai nici o sansa! Creeaza dependenta! Vorbesc serios! Sa terminam cu santierul ala din casa si ma sacrific, ma duc sa mai cumpar un televizor, pe care o sa-l plantez in camera lui. Nu de alta, dar nu se mai poate!
Claudia
PS Singurul mod in care pot sa scap de Scooby Doo este sa-l pedepsesc pe Alex. Cand face traznai si-l pedepsesc, asta e prima pe lista: "nu ai voie la desene animate nu stiu cate zile". Uffff!
iileana spune:
quote:
Originally posted by cl
ma duc sa mai cumpar un televizor, pe care o sa-l plantez in camera lui.
Acum fara gluma, eu chiar n-as vrea sa fac asta. Nu inainte de, stiu eu, 15-16 ani. Serios. Din pacate, la noi nici "oferta" cu cititul-la-schimb nu merge, adica citim, da' dupa Scooby.
Dom'le, topicul asta parca-i din "flubber", asa tzopaie, s-ar fi potrivit, de-a lungul timpului, la mare parte din sectiunile DC-ului, de la bucatarie la oki-ul vinat, de la prieteni intotdeauna ajungem acu' la parintii intreaba.
Ca bine a zis cine a zis:
iren spune:
Bey, mie-mi place de Scooby Doo, ce ma mai uitam ziua la el...Da acu nu mai am cartoon network shi fi'miu-l venereaza pe Sponge Bob, uritzenia aia galbena shi spongioasa, bleah!! Il vreau-napoi pe Scooby Dooooo!!!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Andrada spune:
Spongy rules!!!
Cum sa nu-ti placa mei, e cel mai haios desen animat ever. (din astea de tip serial, ca film Ice Age nu se compara cu nimic). Spongy acest Forest Gump al animatiei!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
iren spune:
Andrada, ma'nerfeaza cin se shokeaza el shi-i sar okii, de ramine fi'miu cu okii holbatzi, mai mai sa patzeasca shi el la fel
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lena spune:
copilasi eu sunt doar la grupa mica lu fii mea inca ii plac teletubies...auziti savarinele mie mi se pare prea grase dar vreu si eu un choux-a-la-creme...imi dadea mama cand eram kinder sus la cofetarie la unirea, dar de atunci nu am mai mancat asa ceva de bun
daaaa pe bune idolul meu este Jim Morisson, dar fara mary jane si alte ingrediente...jsut as a simple poet Jimmy rulz!
arboria spune:
aprilitzo, si io tot Queen visam pe vremuri. nu erau chiar niste idoli, da' p'acolo (iaca si numele meu de utilizator apartine lor).
carevasazica asta a fost idolu' care a fost
acuma, idolu' care este se numeste Plato si il idolatrizez pen'ca a "inventat" mitul pesterii, un fel de "the truth is out there" sau "Matilda, ceea ce vezi nu este adevarat"...
PS. asa-i, narancea, am plecat de la agigea la timp. dupa mine, potopul!