care e idolul tau?
Raspunsuri - Pagina 10
iileana spune:
Buna dimineata.
Incet-incet au cam inceput sa se adune ceva idoli.
Facem o listutza la inceput sau asteptam sa mai apara ceva idoli d'aia greii?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Kehleyr spune:
Idolul meu este ciocolata. Sub orice forma . Se pune?
Luminous beings we are, not this crude matter.
cl spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by cl
ma duc sa mai cumpar un televizor, pe care o sa-l plantez in camera lui.
Acum fara gluma, eu chiar n-as vrea sa fac asta. Nu inainte de, stiu eu, 15-16 ani. Serios. Din pacate, la noi nici "oferta" cu cititul-la-schimb nu merge, adica citim, da' dupa Scooby.
...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Iileana, s-o crezi tu! Mie mi-a spus din vara asta copilul ca vrea televizor in camera lui!!! Acu' ajung eu la . Nu stiu cat o sa mai reusesc sa evit asta...
quote:
Originally posted by iileana
...
Dom'le, topicul asta parca-i din "flubber", asa tzopaie, s-ar fi potrivit, de-a lungul timpului, la mare parte din sectiunile DC-ului, de la bucatarie la oki-ul vinat, de la prieteni intotdeauna ajungem acu' la parintii intreaba.
Ca bine a zis cine a zis:
Daaaa! De aceea am si eu o propunere: un nou forum: "DE TOATE PENTRU TOTI", in care sa se poate discuta orice, se pleaca de la ceva si se ajunge la altceva .
Iren, eu n-am avut onoarea sa-l cunosc (inca ) pe Sponge Bob. Sper sa nici n-o am .
Claudia
cl spune:
quote:
Originally posted by iileana
Buna dimineata.
Incet-incet au cam inceput sa se adune ceva idoli.
Facem o listutza la inceput sau asteptam sa mai apara ceva idoli d'aia greii?
Pai ce sa mai asteptam, eu zic ca "greul" este aici: narancea!
Kehleyr, care e ciocolata ta preferata?
Claudia
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by cl
Kehleyr, care e ciocolata ta preferata?
Normala, sau menta, sau cu lichior, sau cu portocale... firma preferata este Lindt . Au ei una in ambalaj rosu, mamma mia . (stai sa vezi ce mi-o iau de la narancea )
szivarvany spune:
Mey, nu va luati de Sponge Bob !!! Io ma uit cu Giulia ... noah bine, mai mult io, ca ea prefera altceva decat tv-ul
Deci, cin`pune subiectu` ala cu "unde dai si unde crapa" ?
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
cl spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Normala, sau menta, sau cu lichior, sau cu portocale... firma preferata este Lindt . Au ei una in ambalaj rosu, mamma mia . (stai sa vezi ce mi-o iau de la narancea )
Mie imi place cea cu alune de padure (Milka), Lindt, apoi mai este Kandia cu biscuiti si Merci.
Si sunt fan inghetata! Preferata mea: cea de capsuni (am facut fixatie pentru ea cand eram gravida. si am ramas cu fixatia ).
Claudia
iileana spune:
Cind ziceam de "idoli d'aia greii" ma refeream mai putin la Narancea (care vaz ca-i lipsa la apel, probabil ca si-a gasit o shefa + o savarina si dus a fost) cit la idoli de-adevaratelea gen: Oana Zavoranu, Basescu, Antonio Banderas, O-Zone, chestii d'astea.
N-om fi noi in stare sa avem idoli cum scrie la carte?
iileana spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Deci, cin`pune subiectu` ala cu "unde dai si unde crapa" ?
Pai asteptam sa crestem la 10 pagini si urmatoarele 25 () de capitole le deschidem sub acest nume. Asa, ca sa se stie ca pe-aici trece lumea care n-are nimika important de comunicat omenirii, da-i place sa bata cimpii cu gratie la o cafea, o maslina, o savarina, un fazan, ceva...Sanatosi sa fim!
szivarvany spune:
Deci daca vreau sa ma bine-dispun, deschid acest subiect
So, hai sa gasim cativa idoli grei, adevarati, asteptam sugestii !!!
P.S. Ciukalata buna: Milka pentru copii
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004