care e idolul tau?
Raspunsuri - Pagina 8
narancea spune:
ha, rizi de logica mea ? na ok daca asta te fericeste la inima, poftim : rizi !
eu azi nu venerez pe nimeni, hahahahaha am niste oaspetzi italieni, dar la care nu le dau prea mare importantza si le-am dat drumul pe aici sa umble, eu ocupat cu scrisul hahahahahaha si uite imi impachetez in curind si ma car casa, am un musafir in privat, un fost coleg si sa stam la o .
eu oricit as astepta in statzie , 301 stiu sigur ca nu o sa vina, iara logica aia de vorbeai / rideai tu de ea , asa ca fericit azi nu am cum sa fiu ....
am plecat, pe miine, sa avetzi o seara !
ciao bao
Sabina spune:
ilenush, da, de ce nu, da oricat as fi de grasa tot e cam mare de mine
desi stiu ca nu ma credeti:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iileana spune:
Rid, mey, ca nu de-asta-i topicul asta, ca sa ne ridem unii de altii?
Stii, fericirea pe care ti-o da 301 ca vine la mai putin de 20 de minute e asa, ca fumul, nu e de durata. Sa nu regreti ca n-ai gustat-o. E perisabila...
Iti urez o seara fericita din alte pricini, considerente si motive, asadar. Pa.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
iileana spune:
Sabina, pai asta-i semn ca trebuie sa te mai intremezi un pic (), sa-ti vina bine bunatate de hainutze.
So, revenim la: savarine, eclere, fazani?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
cl spune:
Se poate fara fazani? Va rog eu frumos .
Savarine nu stiu de cand n-am mai vazut la o cofetarie, dar eclere...ma duc maine sa-mi caut unul, ca tot spunea cineva, mai devreme, de glazura aia perfecta!
Claudia
iileana spune:
Adevarul e ca multa vreme nu o sa mai pot privi un fazan in ochi fara sa-mi amintesc de "operatiunile pregatitoare" atit de plastic expuse de Darael aici. Brrrrr. Ev mediu curat.
Savarinele oricum nu le mai fac astia de-adevaratelea! Ooooo, unde-s gemul de capsuni si frisca de-altadat'?
Cit despre eclere, da, asta ar cam merge....
Si....cu idolii cum mai stati?
cl spune:
quote:
Originally posted by iileana
...
Ooooo, unde-s gemul de capsuni si frisca de-altadat'?
...
Daaaaa, unde sunt? Eu vreau clatite cu gem d-ala de capsuni!!!!! Si de visine!
quote:
Originally posted by iileana
...
Si....cu idolii cum mai stati?
Pai......STAM!
Claudia
tata lu Toma spune:
Io stau rau de tot cu idolu' lu' fi-miu !
M-am saturat, nu-l mai suport pe Scooby Doo. Abia astept sa treaca la Britney Spears.
_
Sunt moderator dar ma tratez
iileana spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
M-am saturat, nu-l mai suport pe Scooby Doo.
Tata lu' Tomaaaaaa, sa facem un sindicat, ceva. Sint exact, da' exact in aceeasi situatiune! La 9 si un sfert trecute fix toata casa-ncremeneste ca e Scooby Doo where are you! Jale.
Desi parca Britney Spears imi displace chiar mai mult decit Scooby...
cl spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by tata lu Toma
M-am saturat, nu-l mai suport pe Scooby Doo.
Tata lu' Tomaaaaaa, sa facem un sindicat, ceva. Sint exact, da' exact in aceeasi situatiune! La 9 si un sfert trecute fix toata casa-ncremeneste ca e Scooby Doo where are you! Jale.
Desi parca Britney Spears imi displace chiar mai mult decit Scooby...
Ma primiti si pe mine in sindicat???????? Pliiiiiiiiiizzzzzzzzz! Ca nici eu nu mai pot! Caine mai fricos ca ala n-am vazut de cand sunt! Ce le-o place atata? Poate reusiti sa ma lamuriti si pe mine!
M-am saturat de Scooby Doo!!!!!
Claudia