care e idolul tau?
Raspunsuri - Pagina 7
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iar m-am crezut asa de aproape si cind colo ..... erai alta clauditza. na ok buna si tu, decit nimic .....
hmmmmmmmm deci nu numai sefii ard gazul pe net ? aaaaaaaaaaa viatza nene pe voi in Romania !!!!!!!
de asta beau eu ! ca e viatza in Romania !
cl spune:
Mai naracea, ai grija. Nu de alta, dar sunt ffff buna! La dat cu , nu te gandi la altceva .
Claudia
PS Sa inteleg ca ai o fobie la numele de Claudia? De la ce ti se trage? Ti-am zis eu sa mai reduci !!!!! Si decat sa faci excese, mai bine te intorci in patria muma, doar e pentru sanatatea ta, nu?
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaa nu am fobie, de ce zici asa de mine ? fobie ai tu si cu vecinele tale ! polifobicelor !
haiiii de asta beau eu ! pentru sanatatea mea !
iileana spune:
Asa.
Acuma ca am stabilit cum sta treaba cu: savarinele, eclerele, sefele, fazanii, untura de peste, Claudiile, propun sa revenim on-topic.
Deci:
ÍDOL ~i m. 1) Reprezentare antropomorfă a unei divinităti (în formă de statuie, imagine etc.), constituind obiect de adoratie la păgâni; divinitate păgână. 2) fig. Persoană sau lucru care este obiectul unei adoratii. /<sl. idolu
in conditiile in care:
A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patima;. 2) (persoane, fiinte sau lucruri) A trata cu dragoste sau admiratie exagerata; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza. /<fr. adorer, lat. adorare
Pe cine/ce mai adorati astazi?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
narancea spune:
ilenutza , hmmmm ia auzi, tu cum stai cu kg ? ai destule ? esti tot asa " bine facuta " ca restul lumii de pe aici ?
ce idol ziceai tu ca ai ? ca pina la urma n-ai zis mai nimic. ca uite sefa, ca nu e sefa, si ne-ai ametzit pina la urma fara sa ne zici mare lucru. si acum cind noi ne-am saturat de idoli, vi tu si o iei de la cap !
my god ! de asta beau, ca lumea o vrea de la cap !
iileana spune:
quote:
Originally posted by narancea
ilenutza , hmmmm ia auzi, tu cum stai cu kg ? ai destule ? esti tot asa " bine facuta " ca restul lumii de pe aici ?
Evident, dispun de alea 30 in plus regulamentare, ca doar asta ti-e tie norocul.
Glumesc. sint o adevarata
quote:In ordine cronologica: papusa Corina, tricoul cu veverite, Mihaela cea cu picioare trapezoidale, Heidi, Rica Raducanu, Nadia Comaneci, Marcel Iures, Pink Floyd, Phoenix si tot asa...Pe masura ce-am crescut mi-a mai trecut. N-am mai fost capabila de asemenea pasiuni sincere si inaltatoare decit pe timp scurt. Azi dimineata, de exemplu, am venerat autobuzul 301 ca nu s-a lasat asteptat. Dar a fost asa, o chestie de-o clipa. In momentul asta nu venerez pe absolut nimeni. Trist, nu?
ce idol ziceai tu ca ai ?
quote:
my god ! de asta beau, ca lumea o vrea de la cap !
Ai dreptate.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaa azi ai avut noroc la 301 ? mmmmmmmmmmmm 301 ........
pai unde draq stai de vi cu 301 ? 368 venea din drumul taberii dar 301.............. sa mor daca stiu. si 305 tot de drumu taberei era si mergea la gara. inseamna ca 301 e de militari ceva, tot in partea aia, nu ?
iileana spune:
quote:
368 venea din drumul taberii ... inseamna ca 301 e de militari ceva,
Q.E.D....Asta da logica ireprosabila, ca bine zicea Claudia.
Nu. Spre fericirea, incintarea si linistea mea sufleteasca, Militari-ul nu-l vizitez mai des de o data pe an.
Da' tu pe cine adori azi, in afara de sticloantza cu untura de peste?
Sabina spune:
iti zic eu, pe mine ma venereaza.pt ca stiu pe unde vine 301.da nu-i spun.sunt prea grasa sa mai tastez.
iar eu il venerez pe bach.pe bune.si pe tibi olah.
da nu m-as imbraca precum ei.never-ever
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iileana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
da nu m-as imbraca precum ei.never-ever
De ce?
Ia uite www.let.rug.nl/Linguistics/diversen/bach/pictures/bach1.html" target="_blank">aici, o bluza alba cu minecute bufante, o tunica faina cu nasturei, zau, Sabina, de ce nu?