care e idolul tau?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

in sticle ? naaaaa, zeama de peste am, ce sa am ? fish juice ! tu cu ce umblii pe acolo ?

de asta beau eu ! ca ma intreaba lumea ce am prin sticle !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Aha, untura de peste. E buna. Are vitamina D.

Si despre idoli, care, ce mai zice?

....o sa spuna lumea ca postam aicea pentru puncte....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by narancea

ilenutza hahahahahaha mincatzias eu gura ta, cu savarina cu tot..... o dai la intors acum ? nu ma lua pe mine cu psihologie din asta de 2 lei, eu le-am fumat de mult mami, ehe de pe vremea cind o savarina costa nimica toata ! zi-o pe aia dreapta : nu ai sefa, sau ai o sefa nasoala de nu potzi iesii cu ea in lume ! este ? asta este, s-a mai spulberat un vis..... hmmmmmmmmm si credeam ca sunt atit de aproape......

de asta beau eu ! ca ma cred asa de aproape..... si cind colo .....

Suna un prieten!
De unde stii ca nu este chiar ea sefa, ay????

Claudia

Mergi la inceput

Darael! Pe bune ca-ti trece toata pofta de vanat, dupa ce citesti partea cu carligul! Dar acelasi tratament aplicat unor "fazani"...mda, stii sa dai idei

quote:
Originally posted by iileana

Aha, untura de peste. E buna. Are vitamina D.

Si despre idoli, care, ce mai zice?

....o sa spuna lumea ca postam aicea pentru puncte....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Si, ca sa revenim la subiect, , eu nu am idoli.
Iileana, , n-o spuna nimeni ca postati pentru puncte, ci ca ati fost simpatici. Pe mine chiar m-a destins subiectul, m-am distrat copios la cafeaua de dimineata.

Claudia

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaa mai stii ca n-ai dreptate hahahahahaha ca prea are timp sa arda gazu pe net fara sa dea socoteala. e clar ! ilenutza e sefa !

de asta beau eu ! in ziua de azi nici nu mai stii cine e sef !

Mergi la inceput

acu imi dau eu zeama de realitate.....
clauditzo tu esti ma ? cleo deo ?

Mergi la inceput

quote:

aaaaaaaaaaaaaa mai stii ca n-ai dreptate hahahahahaha ca prea are timp sa arda gazu pe net fara sa dea socoteala. e clar ! ilenutza e sefa !

...

Tztztztz! Stai prost la capitolul logica! Daca ea arde gazul, tu arzi si mai mult gaz. Si parca nu erai sef, nu?

quote:
...
de asta beau eu ! in ziua de azi nici nu mai stii cine e sef !

Daca n-ai bea atata , poate ai fi si tu sef astazi .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

- Si-uite asa se-ncurca Narancea in Claudii, de nu mai stiu care-i Claudia si care-i Claudia... De la sa fie?

- Nu, bre, nu-s shefa, da-s foarte deshteapta, organizata si eficienta la locul de munca, de-aia mai bintui si net-ul in pauza de tigara si nu-mi zice nimeni nimica. Na.

- si, da, se vede treaba ca am cam fost simpatici, da' e-un lucru stiut ca orice topic atinge Narancea, in aur curat il transforma.

Mergi la inceput

quote:

acu imi dau eu zeama de realitate.....
clauditzo tu esti ma ? cleo deo ?

In viata mea n-am auzit de cleo deo sau cum s-o mai fi chemand!!!! Ce ti-am zis eu mai devreme, despre logica ta? Vezi ca de la "zeama" ( ) aia ti se trage . Ia-o mai usor...

Claudia

Mergi la inceput

Iileana, ! Gand la gand cu bucurie .

Claudia

Mergi la inceput