care e idolul tau?
Raspunsuri - Pagina 3
iren spune:
April, nu facea nimeni bashcalie de tine, nu te mai bosumfla
Nu cred ca e pacat ca n-avem idoli, sint persoane pe care le putem admira foarte mult, dar asta nu-nseamna ca trebuie sa-i transformam in idolii noshtri. Personal, am citeva persoane carora le sint "credincioasa pe vecie" ( Freddie forever:D) dar nu atit de mult incit sa nu mai vad nika decit pe ei, sau sa-ncerc sa-i copiez cit se poate de mult, aste de fapt presupune o "idolatrizare"
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
narancea spune:
april , ce e mama ? hai lasa nu fi necajita, ca eu imi caut acu idol si cu putzin noroc pun mina pe sefa aia , ai rabdare si ai sa vezi.
ia, na, zi-i lu sefa ca....... da auzi asta e sefa mare ? sau numa una asa pe-acolo ? cum o chema - asta s-o intrebi , sau sa imi zici tu , ca sti. apoi zi-i asa : sefa a zis varu narancea ca e in cautare de idol. face asta la indemnul lu april, aia cu freddy queen.
potzi sa-i zici femeii, cinstit, ca nu ma feresc, ca am umblat eu ceva timp cu Carmen drept idol, dar nu prea merge, lumea se uita lung.... vreau si eu ceva ca lumea. apoi daca ea e dispusa si arata interes, eu as fi tare amator ca ea sa fie idola mea. sau macar o savarina ceva...........
iileana spune:
Zau, April, nu te supara pe noi. Facem si noi haz aiurea-n tramvai...Queen ne place si noua, mult de tot!
Narancea, sorry, nu-i shefa a mai mare, ca n-am eu fatza sa ma-ntind la asa ceva. M-am oprit la asta, mai mica. Dar asa cum e ea, e a mea si, precum iti spusei, n-o dau.
Auzi, eu zic sa fii sincer cu tine insuti, admir-o pe mai departe pe Carmen, nu te uita la noi ca ne hlizim si ne dam intelectuale, daca tie-ti place Carmen, apoi Carmen sa fie! Si zi, cum o idolatrizezi tu? Te tunzi ca ea? Te imbraci ca ea? Ai infiintat vre-un fan-club, ceva?
P.S. Cine-i Carmen?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
april spune:
mai copii, nu m-am suparat zau, doar ca eu nu am postat la misto, vroiam sa vad cum o duceti cu idolii
?
szivarvany spune:
Cand am deschis subiectul ... nu stiam ce ma asteapta Mi-ati facut o poftaaa de dulciuri
April
Oricum m-am distrat copios, de la Queen la savarine si eclere
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
narancea spune:
aaaaaaaaa acu pricep eu, voi suntetzi intelectuale ! asta da ! la asta eu nu am cum sa fac fatza
dar mai stii ca sefa aia nu s-ar uita ea si la sportivi ca mine ? zi-i ca ma ocup cu muzica usoara ! poate tzine !
sefa lu ileana
este barosana
care-mi rupe inima
si este idola mea !
hai toata lumea :
sefa mica tu esti bine ?
ce ai facut acum din mine ?
nu mai vreau nici savarine
vreau numai sa fiu cu tine !
iileana spune:
Nu se uita, mey, la sportivi ca tine, intrucit e ocupata. Se uita la mine! Zi de zi. Poate chiar si-acum, cind ma dau pe internet in 8-ul productiv.
Pentru tine, intrevad urmatoarele posibilitatzuri:
1. Da dovada de caracter si ramii la Carmen. Ai poster de lipit pe usa de la dulap sau iti facem noi rost de-aci, din patria-mama?
2. Mai (in)cinta-ne. Cine stie daca nu devii chiar tu idolul vreuneia dintre noi?
3. Facem schimb de job-uri si calea ti-e deschisa.
--------------------------
Dar ce varza facuram, doamnelor si domnilor, din topicul asta!!!! Sa vie un moderator sa ne dea peste deshte, ca asa nu se mai poate!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
iileana spune:
Aha.
M-am prins.
http://www.carmen-serban.ro/
Buna alegere.
Cica: "fa-ti o clona, mai barbate/ si trimite-o la amante" ; si: "iar de saraci, nu mai vorbesc/ ei isi duc soarta linistiti". Of, of.
narancea spune:
hmmmmmmmmmmm schimb de joburi zici ? ar fi ceva, si as fi linga sefa ta ! vorba este, pot eu sa fac ce faci tu ? si apoi mai e si diferentza de salariu, cam cit ar mai trebuii sa itzi dau eu pe luna, sa nu iesi in paguba cu schimbatul serviciului ?
altfel tare mi-ar place sa fiu si eu intelectual, asta cu muzica usoara as lasa-o asa numai pentru timpul liber ......