care e idolul tau?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by narancea

si apoi mai e si diferentza de salariu, cam cit ar mai trebuii sa itzi dau eu pe luna, sa nu iesi in paguba cu schimbatul serviciului ?

toate ca toate, dar cu asta chiar m-ai dat gata! (cred ca te-ai uitat cam din ce tzarishoara scriu, nu?) Asta da justa apreciere a salarizarii romanesti. Nu ca o doamna care se ratzoia, pe un alt topic, la o compatrioata de-a mea: "Nu cistigi tu si barbatul tau intr-un an cit cistiga sotul meu intr-o luna!"
Acum ma retrag sa socotesc. Oare-mi va da cu virgula? Cu minus? Cu perioada? Cu i? Of of. Vorba lui Carmen Serban "multa lume-i nacajita"

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

e lumea rea, tu nu te lua dupa ei hahahahaha lasa-i pe ei cu salariile lor mari, fericire si liniste sa fie, prietenie si consens la locu de munca, sa vi de placere si sa nu itzi vina sa mai pleci acasa........ apropo hai invita-ma pe la voi la serviciu sa vedem sefa ! daca ea da cafeaua eu aduc savarinele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bey, mai terminatzi odata cu savarinele alea, c-am umplut tastatura de bale!!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Unde dai si unde crapa. Ma mir ca nu v-a mutat la Subiectul Culinare.
Eu am intrat sa va scriu de Andre Agassi.
Si termin prin a face planuri sa fac o savarina, si mi-ati facut pofta de ecler ca peste tasatura, norcul vostru ca nu sant gravida. Cel mai bun ecler pe care l-am avut in ultimul timp a fost de la Carfour. Avea glazura deasupra perfecta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Ai de mine, eclerul yorgu asta merge mana "i-n" mana cu cantecul doamnei Serban ala cu:
"Adio, dieta, am verigheta
Nu mai tin cont de silueta
..." si urmeaza ceva cu "regim" si "chin", ma ajuta cineva?!

P.S. Saru'mana de ponturile de ecler!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

"...Mananc friptura la gratar
Fara teama la cantar".

cine e doamna asta, Serban?

a cui idola e?

eo ii am ca idoli pe monsieur Brillat-Savarin, ca si voi
(stiati ca a scris si un tratat de fiziologia gustului?), dar si pe valetul lordului Sandwich (a carui creatie ma scoate din incurcatura uneori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by arboria

"...Mananc friptura la gratar
Fara teama la cantar".

cine e doamna asta, Serban?

a cui idola e?

Arboria, pai e doamna care canta cantecul asta, draga!!
A cui idola e, nu stiu, vezi ca era ceva pe prima pagina...

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza dolofanele !

eh hai lasatzi nu mai speculatzi la cintar, da-lai dracului, luatzi si mincazti cit va vrea burtica, nu va uitatzi ca n-avem....

april ! na, ce-tzi ma face idolul ? tot mort ? oale si ulcele saracu.... dumnezeu sa-l ierte, lasa mama ca-l tzinem noi viu in inimile noastre !

altfel toate bune ? agigea cum e mama ? ai vazut ca s-a dus ecluza de ripa acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mort saracu' dar las' ca-nvie el acusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by arboria

eo ii am ca idoli pe monsieur Brillat-Savarin, ca si voi
(stiati ca a scris si un tratat de fiziologia gustului?)

Ooooo, da. Minunata carte. Mai tii minte reteta de fezandare a fazanului? Il agati de limba in camara, si cind cade, adica se rupe limba de putrezita ce e, e semn ca s-a fezandat destul...Merge icon-ul asta: ?

Io imi beau cafeaua, shefa cu pricina inca nu a venit. Savarina n-am.
Va tin la curent.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput