Mamici martie-aprilie 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by dananita

Lady Hawk citez din Act sintetic la data de 15.09.05 pentru OUG96/2003:

"Art13: In baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate indeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale."

Mie mi se pare asta mai avantajos ca un concediu medical pentru ca nu ti se mai scade din vechime si mai si iesi din casa. Daca primesc recomandarea asta inseamna ca o sa lucrez zilnic de la 8-14. program de gravida, nu gluma!

Si la mine tot asta ar fi programul....o sa incerc sa fac rost de OUG-ul asta si sa ma si folosesc de el

Merci frumos

Io si bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

LauraIoana o sa imi iau concediu daca e nevoie...sau daca ma simt obosita. Oricum am luat No Spa si stat la pat ...mi-a trecut deocamdata.la tine si la bebel.
dananita , Catrinel 17
Corinag nu te mai invinovati..eu sunt cu nervii si nu mai am nici un copilas acasa.Cred ca este si din cauza sarcinii.
Fetelor eu inca nu l-am intrebat pe ginecolog , dar dr. de familie mi-a spus ca noile vaccinuri antigripale sunt safe dupa primul trimestru (of course).Nu l-am facut inca...mai astept dar eu faceam in fiecare toamna gripa si mi-e frica, mai ales ca eu merg mult cu autobuzul super plin ( navetista).
Va tin la curent ! Va multumesc mult si va pup !
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Fetele din Bucuresti,

Va rog frumos, ajutati-ma cu informatii despre eco 3D:
- unde se poate face?
- cat costa?
- cu cat timp inainte trebuie facuta programarea?

Nu am absolut nici o problema, dar ma gandesc s-o fac asa, pt mine, dupa sapt 20 (am inteles ca atunci este cel mai bine).

Va pupic

Ileana 15+

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Aileana, la centrul medical unirea (langa arcul de triumf) costa 3500000 echo 3D + 30000/poza + 200000 sa-ti inregisreze pe caseta ta video. Ajungi lejer la 4mil. Daca te intereseaza un nr de tel de acolo da-mi un PM. Pe mine ma bate gandul sa o fac la Ploiesti cu doar 1.5 mil. Doctorul de acolo nu are insa recomandare de la obstetricianul meu.

O seara frumoasa!

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dananita intereseaza-te totusi daca dr de la ploiesti stie sa foloseasca eco 3D, ptc eu de ex trebuie sa merg tocmai la iasi pt genul asta de eco, desi avem mai aproape si mai ieftin (la roman), dar aia se uita ca matza-n lemne la aparat si iti spun numai prostii. Vezi sa nu mergi degeaba si sa trebuiasca sa-l refaci
Pupici la toate burticile

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Pai nici eu nu am recomandare de la obstetricianul meu, dar ma gandeam s-o fac asa, pt mine, ca l-as avea pe bebe pe caseta si in poze clare.

Doctorul meu mi-a spus ca nu e nevoie si am citit si eu ca daca ecografiile lunare sunt ok si analizele la fel, nu e nevoie. Dar m-au batut colegele la cap sa o fac si eu, desi nu vroiam si acuma mi-a intrat morcovul, ce sa fac.

Va pup si o seara buna

Ileana 15s+4z

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

fetelor, ce stiti, e OK sa luam Oscillococcinum in sarcina?

Stiu ca e homeopatic, da' multe chestii homeopatice-s nu chiar potrivite cu BB.

Ati intrebat careva vreun medic? ca pe aici nu se prea stie de medicamentul asta.

Si am un coleg care stranuta in zona

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ileana-marius, da, locuiesc in norvegia.
Ti-am trimis un e-mail, ca nu prea mi-am dat seama cum functioneaza PM la tine.

Gata ma apuc de treaba, adica imi vopsesc parul.
Daca tot am pus 6kg pe mine,macar parul sa arate bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve la burtici!!!!
corinag sa stii ca si eu sunt la fel ca tine, baetelul meu are 3,5ani si tot timpul imi spun ca trebuie sa fiu mai calma si mai rabdatoare cu el. si eu ma simt vinovata ca tip mereu la el, ca sunt mai nervoasa din fire,iar acum sunt exagerata
si cu gandurile ca te-ai pripit, cred ca asa se intampla in sarcina (cel putin eu ma gandesc) ca poate trebuia sa mai astept (asa am gandit si la prima sarcina, desi si atunci si acum au fost doriti foarte mult) ma apuca frica ca nu voi reusi sa fiu o mama buna, sau ca nu voi face fata la toate greutatile.... dar astea sunt normale, iar cand il/o vei tine in brate toate dubiile vor disparea.
iar cu Ilinca, cred ca vrea doar mai multa atentie.
jane04 ma bucur ca mai dai un semn de viata si ca totul este ok, dar de vaccin eu stiu ca nu se fac in timpul sarcinii.
eu nu am sa fac, dar ii pun pe toti din casa sa faca.
tina multumesc!!! acum am vazut ca ai pus deja fetita la mine
fetele care vor sa faca eco 3D, voi vreti sa faceti pt. a vedea ca bb este ok, nu??? dar ca sa vada ca nu are sindrom Dawn se poate si cu un eco normal, dar ecografistul trebuie sa fie foarte bun, acelasi lucru este valabil si pt. 3D, deci cand va duceti, sa fiti sigure ca este o persoana experta si f. competenta altfel aruncati banii pe fereastra! iar cand faceti eco, cereti sa va explice si voua ce se vede acolo si ce masoara el.
pupici si o seara placuta

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

Va multumesc din suflet dragelor!
Acum chiar ma simt ca acasa!!
alinaalexsa stii ca intr-adevar este ex-directorul maternitatii,dar spersa fie ok cu mine s-a comportat ca un profesionist adevarat si mereu ca un tata desi il cunosc doar de cand am fost la el pt. confirmarea ecografica a sarcinii.
Fetelor ce parere aveti despre nasterea naturala si cea cezariana?
eu zic ca fiecare are rolul ei normal ca cea naturala e mai ok doar si eu am nascut natural la prima ,dar medicul asta nu prea face cezariene desi mi-a spus ca ,daca copilul v-a fi mare totusi s-ar putea recurge la cezariana,nu stiu cred ca si din cauza varstei poate.
a.... si fetelor scuzatima daca mai lipsesc si eu deoarece baiatul meu este internat la spital cu pneumonie din pacate si eu care ar trebui sa ma odihnesc.....sunt mereu pe drumuri.
sper sa revina odata totul la normal.
Scuze de mesajul lung si va puuuuuup la burtici dragelor!
cu drag Dia 13+

Mergi la inceput