Viata in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 6
dani_flor spune:
Da, Cristina, trebuie cumva calitatile personale rastalmcite... cumva descrise prin exemple, nu stiu exact cum... ca sa fie OK interpretate. Din cite stiu eu nu trebuie enuntate, sa nu para "Floskel", parca asa se spune. Tu ce fel de job iti cauti (ca tp vreau sa zic, ca pozitie am inteles...), si cum preconizezi ca te vei descurca cu copiii???
Daniela
tinatache spune:
Andreia, iaca ca eu n-am scris de hobby-uri. Si nici nu m-a intrebat la interviu de ele. E adev ca e cu dus si intors ... eu ce sa scriu?? ca 1 an de zile n-am pus mana pe o carte din cauza scolii? Am citit ca disperata in concediu dar acuma iar fac pauza ca tb sa-mi fac lucrarea. Daaa, am f multe hobby-uri: mi-ar place sa merg la piscina, la ski, sa fac drumetii... dream, dream, dreeeeeaaamm....
Auziti , dar la muzica nu merg copiii vostri? Ca eu n-am avut ce face azi si am intrebat la o scoala de muzica cam cat ar costa si mi-a sarit palaria!: 35-68€, 2 sedinte pe sapt de cate 30 min., 35€ e doar cantat si blabla-uri, pretul maxim e la instrument. Adica 4h pe luna costa 68€???
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
tinatache spune:
quote:
Originally posted by dani_flor
Da, Cristina, trebuie cumva calitatile personale rastalmcite... cumva descrise prin exemple, nu stiu exact cum... ca sa fie OK interpretate. Din cite stiu eu nu trebuie enuntate, sa nu para "Floskel", parca asa se spune. Tu ce fel de job iti cauti (ca tp vreau sa zic, ca pozitie am inteles...), si cum preconizezi ca te vei descurca cu copiii???
Daniela
cum adica, ce tip? caut ceva pe marketing&vertrieb. Copiii or sa mearga la gradi si la cresa. Nu stiu cum o sa ne descurcam, o sa vedem la momentul potrivit. Dar sotul ma sprijina 100% si sunt sigura ca, daca gasesc ceva care sa merite efortul, o sa ne descurcam. Tati deja s-a anuntat ca o sa preia o parte din treburi (dus/adus copiii, venit mai devreme acasa, etc.) numai sa fiu eu multumita. Un dulce, nu?:)
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
helbi spune:
Cristina, dulce e putin spus!!! Sa iti ajute Domnul sa gasesti ceva in domeniu.....poate nu ar fi rau sa te uiti mai intai de vreo Praktikum, caci in Marketing sunt, dar se dau numai la stundenti.....
Cu muzica.la noi la gradi se face odata pe sapt si costa 10 euro pe luna. A mea nu a fost niciodata. Ieri era incintata ca educatoare o trecuse si pe ea pe lista (sau asa a inteles ea, cred ca pt un Schnuppertag), numai ca azi, tipa asat nu a fost, si inlocuitoarea nu a stiutMare lucru nu fac acolo, dar am sa vad, daca insista, o sa o duc.
Stiu ca unele fete isi duc copii la o scoal ade muzica. Am inteles ca au un caietel de muzica dupa care invata, iar dupa 6 luni se face o "sedinta" cu copii si parinti si li se spun parintilor, la ce e bun si unde promite copilul lor. Nu mai stiu exact cit costa, parca 32 euro pe luna, dar nu sunt sigura.
helbi spune:
quote:
Originally posted by tinatache
. Adica 4h pe luna costa 68€???
Cristina
La inot 4 sedinte a 40 min fiecare costa 60 euro pe luna
dani_flor spune:
Andreia, merci muuuuuuult de info!!! Mai, dar sunteti foaaarte avansate la inot. Noi suntem inca incepatoare, ma linistesc doar vazind ca nu iti trebuie mai mult de un an jumate (sper sa fie valabil si la noi!!) Felicitari!!!! Cam asta mi-as dori si eu pentru Ioana, dar uite ca ne-am culcat pe o ureche, nu am inceput inca. Stiu ca inotul dezvolta frumos, se face gagica faina
Mie si dansul popular mi se pare super, cred ca sufar un pic pentru pierderea identitatii nationale .
Cristinica!!!!!! Ca timp, mama, tp era prescurtarea de la timp, scuuuze, cit TIMP ocupa jobul ala de il cauti tu , asta ziceam, cit pe zi/ saptamina, ore suplimentare, etc...
Dulce sotzul tau, si pe mine ma ajuta, nimic de zis, dar cind e de dus in delegatzie e delegatzie si basta, sau meetingurile sunt meetinguri ...samd
daniela
dani_flor spune:
Copilul meu nu merge la muzica, uite ca nici nu mi-am pus problema, eu sunt cam antitalent, poate doar sa semene cu sotzul
helbi spune:
Dani, daca nimereste un prof buna si o grpa de max. 6-8 copii, intr-un an fata reuseste cam ce am scris de Bianca. Bianca a inceput pe 31 aug. anul trecut. Ar fi terminat cu totul la sf. lui iulie, dar am plecat in RO la jumatatea luniis i am stat 2 luni
osolita spune:
Dani, in ce cartier locuiti in Berlin? Noi am locuit un an in apropiere de Zehlendorf(apartineam de Potsdam) Mi/a placut foarte mult Berlinul, mi/e asa de dor de Wansee, ba chiar si de Potsam desi atunci nu/l puteam suporta
Alina spune:
Mama mia,am mai scris un mesaj lung si cind sa-l trimit,s-a blocat masinaria,am pierdut tot.Rescriu ce imi mai amintesc .
Sunt si eu interesata de cursuri pt copilasi si de joburi.
A facut cineva cursuri la VHS?
Eu as vrea sa o dau pe fetita mea(3,6 ani)la un curs de pictura sau desen si educatoarea de la grupa unde a fost 6 luni,mi-a recomandat niste cursuri la VHS.Am luat azi catalogul si ma apuc sa caut dar nu-s prea sigura ca mergem acum sau in primavara...nu as vrea sa o solicit prea mult pt ca suntem in plina campanie de adaptare la gradinita.
Am mai intrebat o data dar daca nu am primit nici un raspuns,ma repet .Ati vazut pe undeva covor pt camera copiilor cu Mickey Mouse?
Danke sehr!
Noapte buna!
Alina