Miresele anului 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cva_claudiu spune:

Atentie la localurile care impun formatia proprie >> formatii de "jepcari" de obicei, caci o formatie respectabila stie cand sa se retraga. Genul acesta de formatii impuse vor incerca sa stoarca bani de peste tot """nasule, nasule, baga mana-n buzunar si da ban' la lautar""" samd. Cum v-ar placea sa dansati prima melodie o sarba, sau o batuta neaosa... sa fim seriosi, localul care impune formatia o face ca acestia sa "profite" de evenimentul existent. Si daca "profita" de voi... cu lautarii lor, de ce nu ar profita si de meniul, bautura voastra (poate va impun sa parasiti localul la ora 22:00) asa ca MARE ATENTIE!!! Eu de obicei negociez: Cat castiga formatia asta sambata? Daca nu sunt clienti in local, cat da seful de sala pt deranjul formatiei? R: 10-20 de euro/lautar... ok. 5 lautari X 20 = 100 euro si sa stea acasa. Eu vin cu cine vreau la nunta mea dj, formatia care mie i-mi place etc. Programul intercalat este de obicei cel mai apreciat cu singura mentiune practica: "formatia intra cand termina dj-ul momentul lui". Am vazut formatii care stateau la baut/mancat si cand dj-ul scotea lumea la dans pe o piesa-doua latino sareau si ei cu vocea: hai lelito-n deal.... peste piesa de latino de nu stia dj cum sa faca sa opreasca muzica ca urlau lautarii: "ma, nu vezi ca acum cantam noi". Revin cu un mesaj.. despre un program normal de nunta DJ+FORM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cva_claudiu spune:

Asa cum am promis iata:
Program nunta dj + formatie
Ati ajuns la local:
1) marsul intrare - dj
daca formatia stie sa il cante, perfect canta ei (dar sa nu falseze)
2) Intrare invitati - muzica ambient ritmat - dj (sunt putine formatii care pot canta asa ceva, eu stiu doar vreo doua)
3) Se serveste primul fel de mancare - muzica ambient ritmat - dj ( acesta este cel mai important moment nu bagati formatia in scena, invitatii sunt ushor stresati, inca nu s-au incalzit/baut si sunt atenti la tot ce misca in jur. nimeni nu vrea ca cei din formatie sa se uite in farfuria lor... chiar daca formatia canta, privirile se simt. Lasati invitatii sa intre in ritm)
4) La finalul primului fel, atunci cand se aprind tigarile exact inainte ca cei invitati sa se "imprieteneasca" voi trebuie sa deschideti dansul: vals sau slow ce piesa doriti. ( in spatele scenei exista o vorba: "daca se imprietenesc astia i-am pierdut, numai danseaza nimeni" asa ca ochii mari la dj, cameraman, fotograf... va fac ei un semn .. au mai multa experienta)
5) Dansati voi, nasii... si de aici incepe show-party de obicei cu latino etc etc - dj time. (nu sariti din lac in put= vals > hora, nu merge...)
6) In 30-40 de min dj-ul isi da seama cam ce muzica agreeaza invitatii si normal in acest timp se va dansa pe genurile cunoscute: latino, rock, salsa, etc.... acum este momentul prielnic sa intre formatia
7) deci la cca 30-40 min de la vals intra formatia caci invitatii vor o hora, o sarba, ceva de nunta...
8) In mod normal felurile de mancare se servesc la 1.5 - 2 ore interval deci am avut vals > dj - 40 min > formatie 40 min ... de aici tot experienta formatiei si a dj-ului isi spune cuvantul care sa intre si cu ce. ( uzual formatia canta pana la al doi-lea fel de mancare cand intra dj cu muzica lenta... ma rog.. ac/dc sau metallica, la peste merge perfect)-:)
9) Formatia intra din nou direct dupa felul 2 daca si numai daca nu s-au ridicat invitatii la dans pe vre-un slow de final de felul 2. Ideal este sa avem invitatii pe ring pe slow-uri, ii preia formatia si la oarece interval intra dj-ul. care pune muzica pana la sarmale.
10) Muzica de sarmale... formatie obligatoriu. Cu piese lente/semilente si de baut. nu mai spun ce piese ca vorba-aia sunt lautari si stiu si ei. ( este ff posibil ca la sarmale, datorita melodiilor de voce (petrecere si voie buna), invitatii sa se ridice la dans - formatia canta in continuare si dupa sarmale)....
11, 12, 13... De aici pana la friptura.... scos voal... tort... se vor intelege intre ei (dj+formatie).
Cam asa structurat veti avea o petrecere reusita, oricum... daca invitatii apreciaza (danseaza) cumva abilitatile vreunuia dintre cei care anima atmosfera Dj sau formatie nu il/ii intrerupeti ca asa a zis Claudiu pe forum. Deasemeni daca aveti ringul plin si trebuie sa vina mancarea, vorbiti cu seful de sala sa decaleze servirea cu 10-20 min (nu mai mult) si faceti un semn discret celor cu muzica sa "aseze" invitatii.
Inca ceva: oricat de buna ar fi muzica, invitatii au venit pt voi la acest eveniment, deci daca voi mire si/sau mireasa nu dansati si nu va bucurati ... nimeni nu va dansa. Succesul unui ring plin este = mireasa prezenta pe ring, dansand pe cat posibil si cu mirele... :)

A... varianta nunta numai cu dj se aplica aceeasi "reteta" locul formatiei fiind luat de melodiile populare...
Distractie placuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu as alege ca muzica ambientala un cafe-concert.Iar la primirea invitatilor -marsul invitatilor sau muzica spaniola gen mariachi(am scris bine?).Beneinteles ca dansul mirilor va fi vals vienez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

claudiu, o surpriza extreme de placuta si niste detalii nemaipomenite si extrem de bine venite!
In numele miresicilor, iti multumesc

O nelamurire doar ...desi am fost pe la nunti, dar niciodata nu am "cronometrat", dupa cat timp se aduce primul fel de mancare....se ia practic o medie a timpului, tot cam in 30-40 de min. sau ne orientam dupa cat de plina este sala?
Nu de alta, da' ca sa stiu cand incep sa dantzuiesc cu sotzu'

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune:

Buna fetelor....in sfarsit am si eu 5 minutzele libere....
Am fost duminica sa vedem 2 restaurante
Parc Herastrau..unde mi-a placut tare mult salonul Sighet...singura problema ca ma obliga sa iau 100 de portii...si noi pana acum avem pe lista provizorie in jur de 85 persoane ( din astea cam 10 - 15 sunt cu semnul intrebarii)........ei mi-au zis ca la nr acesta sa fac in salonul miresei...dar .ala nu mi-a placut deloc...parca eram la morga

Apoi am fost si la Aro...frumos...dar cred ca e cam micutz ...duminica o sa mergem sa mai vedem si alte locatii...
Si saptamana asta ma duc sa ii propun sefului mamei mele sa imi fie nas...
Daca aveti ceva sugestii de restaurante....as fi recunoscatoare

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Acum am apucat si eu sa scriu ceva.
Buna la toate miresicile!!!
Dar unde sunteti? Pe unde umblati?
Cele mai vechi: Krelia, Raluca, Oana?

Daca vreti sa vedeti ce carucior i-am luat lui marco, il puteti vedea in albumul: lucruri pt. bebe Marco.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Fetele, am calendarul ortodox (ma rog, sarbatorile religioase ortodoxe) pentru anul viitor!
Daca "entereseaza" pe cineva, care cum e si cand...sa-mi spuneti!
Gio, eu aici sunt...si dincolo...da' avusai treaba..ce sa-i faci!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Aseara ne-am intalnit cu formatia… si am dat avansul… 4 mil. Desigur, dupa ce am vorbit inainte cu mireasa la a carei nunta i-am intalnit si care m-a (re) asigurat de seriozitatea lor. Un picut m-am intristat, recunosc… pt ca stiam un pret… cel de anul acesta si am sperat sa ramana acelasi… dar cum de la an la an se scumpesc toate... am stabilit si inghetat un pret pt la anul… 20 mil... Dar am mai cerut un acordeon… si sa vina toata lumea de dimineata… si cu statie… si la mire sa stea un acordeon si vioara, iar restul la mine...
Le-am povestit ca sunt membra DC si ca ar mai avea clienti... pe 29 oct vor face un DVD, special pt mine... ca sa-l pot da mireselor... mi-au promis ca-l voi avea pe 3-4 nov...
Daca vreti sa vorbiti cu ei, anuntati-ma si va dau nr.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Krelia, n-am uitat: La multi ani !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Krelia, n-am uitat: La multi ani !

Si tu sa traiesti!
Mersic!

26 august 2006

Mergi la inceput