Miresele anului 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Scuzati-mi absenta din peisaj, dar ieri tota ziua, si azi, pana la ora asta, am citit tot ce s-a scris pe forumul asta legat de restaurante, si am tras invataminte. Casa Bucur e ocupat pe data de 19 august, asa ca, facem pas. Vreau neaparat, neaparat, sa vizitez cat de curand Dealul Mare, care mi s-a parut super, si aprecierile au fost la superlativ, Coquette, care imi placuse mie, si despre care, la fel, am auzit lucruri bune, si Club A.ro.
In week-end cred ca o sa am discutia si cu potentialii nasi, si sper sa obtin un raspuns pozitiv din prima, sa nu mai stau cu emotii.
Azi noapte nu ma putut dormi deloc. M-am trezit pe la ora 4, si am inceput sa ma foiesc, ma gandeam la tot felul de detalii legate de nunta, la coafura, la cum o sa fac cu machiajul, daca o sa merg asa gatita pe strada de la coafor acasa, si tot felul de prostii si maruntisuri. Degeaba ma alinam cu gandul ca mai sunt mai bine de 10 luni, ma obsedau ideile astea. Ma gandeam ca nici macar nu stiu un coafor care sa-mi placa, deoarece coafeza mea tunde foarte bine, dar de coafat,.......nu prea. Of, daca o duc asa de cum, cred ca o sa slabesc si eu, ca mai toate miresicile.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi ramanem, tot pe DJ.

Cununia civila vrem s-o facem la mijlocul lui oct. maine merge mama la primarie sa vada de ce e nevoie si sa ne faca analizele.
Parca nu am chef deloc, nici nu stiu cu ce sa ma imbrac.
Sa-mi mai fac buchet de flori?

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune:

Krelia vreau si eu calendarul...pls....
gabryelle_t@yahoo.com
Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Andita
Vreau neaparat, neaparat, sa vizitez cat de curand Dealul Mare, care mi s-a parut super, si aprecierile au fost la superlativ

Cumva ai citit aprecierile mele ?
Acolo a facut nunta sora mea... si a fost frumos... pacat ca e mic..

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Miresici, e prea devreme sa incep sa caut biserici ? O proaspata miresica mi-a zis ca nu...
Si Krelia... vorbeam ieri cu soferul sefului... el sta langa Casin... si mi-a zis sa nu tinem de chestia cu superstitia... cica e ff frumoasa si are un cor... Parca mi-ar place... parca am o strangere... parca mi-ar place... Auzi ? Eu cred ca ma duc si intreb preotul direct... sa ma linistesc... dar zau ca nu ma gandeam ca acolo ar fi o varianta...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Raza, nici eu nu cred ca e devreme de mers la biserici....numai ca intrebarea e cand ne facem timp??? ca singura nu merg...iubi meu, pana se urneste...mai degraba urnesc io muntii...si tot asa!!
ziceam ca pna la sfarsitul lunii ajung la Icoanei..si nah...sambata e 1 octombrie si nu preconizez nimic.....
gabryelle, am deschis subiect nou cu calendarul....repede, pana nu se inchide . Auzi, io te-am scris pe lista, ca zau dk mai stiu...

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

ce faceti fetelor
doamne cat de active sunteti.....
eu nu am mai scris pentru ca am avut un program super aiurea la serviciu........si f mult de munca....insa in fiecare zi inainte sa plec intram macar sa citesc ce ati mai scris

Raza de Soare..eu sunt in cautatre de formatie, te-as ruga daca poti sa imi dai si mie nr. de tel celor pe care i-ai ales tu ...
Si de asememea recomandati mi si mie fetelor formatii ceva.....

pupici sunt alaturi de voi mereu.....chiar daca nu asa activa

Mergi la inceput

Ete ca sunt singura cuc pe aici... Krelia posteaza sarbatorile... si atat...
Ieri, pt ca nu stabilisem exact ora de intalnire cu lautarii, inainte de a ajunge la locul de intalnire, baietii s-au dus sa pape ceva si noi am asteptat o ora... si ne-am plimbat prin Unirea... am vazut costume... cu reduceri de la 5500 la 3500... nu aveau albe, doar gri ff deschis... am vazut pantofiori, aproape ca ai mei, cu 3800 ( eu i-am luat cu 1500 )... si am vazut... diademe !... Si cred ca vreau si eu... am stat vreo 15 min si m-am uitat la enspe modele... mi-e mila de mine cand va trebui sa ma decid pe care o vreau... am vazut o gramada rochite de seara... se vede ca e sezon de nunti...
Hai ca inchid, ca n-am cu cine sa barfesc...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Raza, cred ca ale tale erau aprecierile despre Dealul Mare, dar nu as putea sa-ti spun sigur, ca am citit atat de mult zilele astea, de nu mai stiu ce si cum. Nu conteaza ca e micut, ca noua tocmai asa ne trebuie. Am maxim 70 de persoane la nunta. Stii cumva daca are restaurantul asta vreun fel de gradinita, terasa, ceva, unde sa iei o gura de aer?

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cum adica bey....."si atat" ????? Pai, e cu titlu informativ, nu?
Si cum adica, n-ai cu cine barfi...da' noi ce suntem aici??...materie neglijabila???
ia hai, da detalii, unde erau costumele, cum erau diademele...pantofior..cutare alea alea......o poza n-ai facut si tu la pantofiorii astia, de cand ti i-ai luat sa ne clatim si noi ochii!!
Io, imediat, pac poza la tenesti...Raza mea...o da cotita!! Las' ca te tin io minte!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput