Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 29
Giova spune:
Alinush si mie mi-a iesit prima data 10000 euro, pe urma am mai restrans si am ajuns la 8000.
Acum daca vom mai scadea si nr. invitatiilor sper sa scad si mai mult pretul total.
Era vorba de tatal lui Raluca si de bunicul meu.
poze
gio si bb Marco 26 fix
alinush2005 spune:
Krelia,
Ai dreptate, mancarea si bautura au iesit 1.300.000 de om, dar cand te apuci sa aduni si toate celelalte...
Hai sa iti povestesc cum am calculat eu, adica ce am mai pus in afara de meniu+bauturi:
Pentru mireasa (25 mil):
- Rochia: 15 mil
- Voal, bijuterii,etc.: 4 mil
- Coafura, machiaj,cosmetica: 4 mil
- Pantofi: 2 mil
Pentru el (15 mil):
-Costum nunta+costum civila+pantofi+camasi+cravata: 15 mil
Pentru restaurant (23.5 mil):
- Inchiriere sala: 4.5 mil
- Chelneri: 4 mil
- Tortul: 5 mil
- Alte fructe, prajituri,alune, etc: 5 mil
- Huse scaune: 2.5 mil
- Lumanari, baloare: 2.5 mil (florile sunt la capitolul flori)
Oameni (25 mil):
- Fotograf: 5 mil
- Cameraman: 5 mil
- Formatie\DJ: 15 mil
Flori (10.5 mil)
- Buchet cununie: 500,000
- Buchet miresa: 1 mil
- Buchet nasa: 500,000
- Buchet d-re onoare (2buc): 500,000
- Lumanari biserica: 1 mil
- Aranjament masa miri: 1 mil
- Aranjament mese invitati
(15 aranjamente x 200000): 3 mil
- Cocarde (100 x 2000): 2 mil
- Alte aranjamente: 1 mil
Invitatii (150 buc x 30.000): 4.5 mil
Carduri asezare mese: 1 mil
Acte+Taxe cununia civila: 1 mil
Biserica: 2 mil
Petrecere starea civila: 10 mil
Verighete: 10 mil
Luna de miere: 42.5 mil
TOTAL GENERAL = 300 milioane!
...si nu cred ca am exegerat in estimarea preturilor, chiar cred ca vor fi mai mari decat am pus eu ...voi v-ati facut un calcul din asta?
Andita spune:
Sincer, eu nu am pus pe hartie toate cheltuielile, dar dat fiind ca la voi pentru 100 de oameni va ies 300 de milioane, inseamna ca eu tre' sa ma astept la jumatate, ceea ce e exact cat am bugetat noi, ba chiar putin sub. deci, asta ma face sa ma gandesc ca pana la urma cred ca o sa-mi fac moftul de a-mi lua rochita aai superba d ela Cosmobella, pe care mi-a picat pata, si care e singura care mi-a PLACUT, cu majuscule, adica. Hi-hi.....
Nunta noastra
Poze
alinush2005 spune:
Cum sa-ti iasa la jumate???
Daca ai jumate din nr de invitati din calculul de mai sus, ti se injumatatestc doar sumele de la mancaruri si bauturi, tort, fructe, etc. si suma de la invitatii si cocarde.
In rest ce, daca ai doar jumate, doar nu iti iei o rochie de doua ori mai ieftina, o singura lumanare pt biserica, o singura verigheta, juma' de coafura si machiaj si cosmetica, juma' de DJ, juma' de cameraman si juma' de fotograf, si stai in luna de miere juma' de timp...nu?
Te , sa nu ma bati ca mi-am imaginat toate astea...dar imi vine sa rad de una singura cand imi imaginez "jumatatile" de mai sus...
pepenash spune:
Rallu, in urma cu ceva vreme spuneai ca ai avut Balul de Absolvire la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental. Poti, te rog frumos, sa-mi dai si mie mai multe detalii? Respectiv, ceea ce te-a deceptionat pe tine? ...ca asa te plangeai. Eu i-am contactat pentru restaurantul Balada, cel de la etajul 21, dar mi-au spus ca este in renovare, dar ca-mi pot pune la dispozitie Sala Ronda. Desi eu inca mai caut un restaurant cu terasa/gradina, oferta celor de la Intercontinental mi s-a parut destul de tentanta, avand vreo 15 variante de meniu cu preturi intre 37 euro si 73 euro, sala fiind pusa la dispozitie gratuit, la fel si husele, fundele si lumanarile pentru mese.
Multumesc anticipat, Rallu!
pepenash spune:
quote:
Originally posted by jesia
fetelor spuneti-mi si mie de unde pot sa fac si eu rost de formatie /lautari ca habar nu am .....si cam cat ma costa.
Maine seara am auditie la o formatie si iti dau eu mai multe detalii dupa ce ii ascult. Eu vreau sa vorbesc cu ei macar in linii mari, pentru ca data nuntii inca n-am fixat-o, negasind deocamdata restaurant. Vor canta chiar la o nunta maine seara, o nunta care se va desfasura intr-un restaurant cu mai multe separeuri, o parte deschise publicului, dar din care, am inteles, se poate asculta/vedea si nunta, asa ca maine ies si eu la restaurant sa-i ascult. Cu ocazia asta ma conving si daca stiu sa faca atmosfera sau nu.
gabbi spune:
Mai fetelor,dintre cele proaspete foste miresici,spuneti-mi si mie despre formatiile pe care le-ati avut voi la nunta?! Unde le-ati gasit,cat v-au luat cand le-ati dat avansul????
E mai bine cu formatie sau cu DJ? Eu as vrea formatie,totusi,pt ca mi se pare ca intretine mai bine atmosfera decat un DJ. Am fost la o nunta anul trecut si aveau DJ.A fost ok muzica,adica au mai pus si latino si mai lenta-asta la masa si populara etc,dar invitatilor le-ar fi placut mai mult o formatie(cel putin asa comentau).
Daca aveti niste date exacte legat de asta mi-ar placea sa mi le impartasiti si mie.
Si inca ceva:cam cu cat timp inainte se stabileste cu ei?? Eu o sa am nunta la anul,pe 2 septembrie(asa imi doresc eu,desi inca n-am stabilit exact),deci cred ca mai am timp destul,insa vreau sa rezolv din timp ca sa nu intru atunci in crize,mai ales ca mai sunt si la facultate(in anul 5).
V-am pupat si astept raspuns de la voi.
LeiLA spune:
Buna fetelor ... imi pare rau ca nu am mai intrat in ultima vreme, dar fiind in concediu saptamana asta, nu am prea avut timp de internet.
Sunt foarte suparata ... am inceput demersurile pentru biserica si surpriza ... este problema cu data de 10.06.06. Este considerat ajunul unui Praznic imparatesc (Rusaliile), in care nu se pot face nunti. Preotul nostru a spus ca va merge intr-o luna la mitropolit si incearca sa ia o dispensa, sa ne poata cununa. Dar oare este bine? Sa asteptam atat sau sa cautam pentru o alta data?
Voi ce spuneti? Ce ati face in locul meu? Jesia tu cum faci? Am vazut ca tot in 10.06.06 ai programata nunta.
Chiar am nevoie de sfaturi voastre!!
de la o sibianca
Rallu spune:
quote:
Originally posted by LeiLA
Sunt foarte suparata ... am inceput demersurile pentru biserica si surpriza ... este problema cu data de 10.06.06. Este considerat ajunul unui Praznic imparatesc (Rusaliile), in care nu se pot face nunti.
Hellooo...
Ia uite ca incep sa ma pricep (adica sper ca a iesit bine si faza cu pozele. Daca nu ma trage Krelia de urechi maine).
Aoleu...asta nu mai stiam. Din informatiile mele era ok sa te mariti pana pe 18 iunie.
Cred ca ma duc sa intreb si eu mai bine. Sa nu cumva sa am surprize.
Pana atunci caut pe aici ca era un calendar destul de precis cu datele cand se fac si nu se fac nunti.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
In primul rand sanatate multa taticilor celor doua miresici care au probleme de sanatate!
Saru'manaaaa !... zice una din miresici...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...