Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 28
krelia spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
mi s-a facut rau: 300 milioane pentru 100 invitati !!!
Adica 10000 USD!!!
...si mie, pe langa tine!!!
Faza stiii care e...si unde se greseste, cred eu???
De fapt, nu sunt 300 mil pt 100 de invitati..pentru ca, gandeste-te, nu poti socoti in meniul invitatului si pantofii tai sau cureaua lu' ginerica! Corect? Corect. (dupa mine)...Astia 300 ar fi cheltuiala totala a nuntii tale. Care.....tre sa recunosc, te cam pune pe ganduri...
practic, invitatii, trebuie sa te coste, sa zic, max. 150 mil (in conditiile in care, sa zicem, ai un meniu la 1.500.000), nu?
Restul sumei....hm...mai scade si tu din ea....reorienteaza-te......si cel mai important, nu-i spune lu' iubi, ca...vorba aia, mai ai nevoie de el (sau stie deja?)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
tigrutz spune:
Stiu ca in ultima vreme intru mult mai rar, dar ce sa fac daca serviciul asta nu ma lasa uneori nici sa respir?
Apropo, voi stiati deja de intentia mea....am intrat la masterat...Comunicare si Relatii Publice .
Cu nunta, suntem in acelasi stadiu, adica rezervat restaurant si cam atat....sper sa ajungem cat mai curand la bijutier sa dam comanda la verighete...in rest, de vreo luna si ceva, o tinem numai in petreceri , luna asta o gramada de aniversari....voi ce mai faceti fetelor cu nunta? ceva noutati?
Uitam sa va spun....a aparut un nou numar din Ideal Mariaj, l-am cumparat azi, dar n-am avut timp s-o citesc...
P.S Uite, ce prost crescuta sunt....am uitat sa va salut...
jesia spune:
fetelor si mie mi se pare cam mult 300 mil.......uite duminica a avut cumnata-mea nunta la restaurantul Alba (undeva langa magazinul Titan)si a fost in tacam 1 mil si au avut de toate. Mie mi se pare convenabil la pretul asta
Aaaaaaaa si apropo cam cu cat timp inainte ar trebui sa vorbesc pt verighete ?
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
........ restaurantul Alba (undeva langa magazinul Titan)
Sa mai zici ca nu e lumea mica.....de fiecare data cand mergem la soacra, trec pe langa restaurantul Alba (vizavi de spalatorie, nu? si ma uite, doar doar oi vedea vreo miresica , pe la biserica aia de vizavi de mag. Titan (din parc), la fel, trag cu ochiul si acolo, iubi zice ca-s nebuna..ma bucur ca un copil mic cand vad cate-o miresica
Hihihi
26 august 2006
jesia spune:
Anunt umanirat : fetelor spuneti-mi si mie de unde pot sa fac si eu rost de formatie /lautari ca habar nu am .....si cam cat ma costa.
Nu prea as vrea Dj pt ca la nunta la care am fost duminica s-a intrerupt lumina ; noroc ca aveau lautari si au cantat aia cu acordeonu si ce mai aveau fara curent.......asa ca daca aveau DJ ramaneau cam in aer
tigrutz spune:
Jesia, noi de ex, vrem sa facem verighetele de acum sa nu dam foarte multi bani in preajma nuntii. Adica vor fi suficiente cheltuieli atunci, am zis sa incercam sa le mai amortizam cumva.
dilaural spune:
Haideti ca ma bag si io sa va impartasesc din experienta mea.
Da, intr-adevar cam 300 de milioane te duce o nunta decenta - deci fara Marriott dar nici facuta la cort sau la bodega!
Eu am pus cap la cap toate cheltuielile facute pentru nunta. Cheltuieli pe care le-am inceput din ianuarie... lucru pe care va sfatuiesc si pe voi sa-l faceti. Si intr-adevar vreo 300 - 320 de milioane (aici se include si nota finala de la restaurant si biletele pt luna de miere). Deci am pus tot ca si cum n-am fi primit nimic de la nimeni.
Dupa care am scazut absolut toti banii primiti (mai devreme sau chiar in momentul nuntii).
Vreti sa vedeti ecuatia???
324.000.000 lei (cheltuiti) - 327.000.000 (primiti)
Deci nu va asteptati la PROFIT... in cazul in care va ganditi la asa ceva... Ala nu iese decat daca faci nunta la tzara cu porcul din curte si cu legumele din gradina.
Este adevarat ca dimineata am plecat cu aprox. 4.000 de euro acasa.
Dar astia erau banii cheltuiti pana in momentul nuntii pe haine, bijuterii, flori, marturii, cocarde, incaltaminte, etc, etc, etc.
Noi am fost foarte fericiti si multumiti. Mai ales ca nu ne-am gandit nici o clipa la PROFIT!
Pe de alta parte, asa cum v-am spus si mai devreme, apucati-va sa cumparati din timp totul... in felul acesta efortul financiar nu este asa de mare si nu-l resimtiti atat de tare in buzunar.
Luna asta iei verighetele, luna viitoare costumul tau de civila, luna viitoare altceva... Degeaba strangeti banii la ciorap ca nu e usor sa dai o data toate sumele care ti se cer avans peste tot. Plus de asta nu mereu cand ai bani si gasesti ce ti-ar place. Luati-va ce va trebuie treptat si cand gasiti!
Noi n-am avut bani de la parinti si nici imprumutati. Cu salariile noastre si un card de credit ne-am descurcat. Si credeti-ma ca nu am cumparat lucruri ieftine! Am avut o nunta superba!
Sper sa va fi ajutat sfaturile mele.
Va pup,
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos
jesia spune:
quote:
Originally posted by krelia
Sa mai zici ca nu e lumea mica.....de fiecare data cand mergem la soacra, trec pe langa restaurantul Alba (vizavi de spalatorie, nu? si ma uite, doar doar oi vedea vreo miresica , pe la biserica aia de vizavi de mag. Titan (din parc), la fel, trag cu ochiul si acolo, iubi zice ca-s nebuna..ma bucur ca un copil mic cand vad cate-o miresica
Hihihi [/font=Comic Sans MS]
Krelia... sa stii ca le-a iesit bine nunta acolo....au 2 sali mari .A noastra era noua renovata si frumoasa pe cealalta nu am vazut-o prea bine dar nu era nici ea ingrozitoare.Acolo o sa facem si noi nunta ca e dragut si relativ ieftin
NU stie nimeni o formatie si pt mine
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
Acolo o sa facem si noi nunta ca e dragut si relativ ieftin
Gata, e deja stabilit??
...sau, in curs de...?
26 august 2006
adirys21 spune:
Merci frumos Krelia.Esti o scumpa.Raman datoare.Ia sa vad daca ma descurc.
Pupici dulci