Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
ralnied1 spune:
Raza. ai dreptate! Eu sunt cu acte in regula si imi permit sa comentez acum, ca inainte nu ziceam prea multe. Adevarul e ca nici nu se comportau cu mine asa cum fac acum. Eu aproape in fiecare zi am cu ei discutii in contradictoriu, chiar adevarate certuri. Doar ca nu va mai zic voua, sa nu va plictisesc!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
krelia spune:
Neaaatzaaaaa, fete!
M-am inoit!!!
Dau de baut!!!1
V-am pupalit....ce somn imi eeee...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Andita spune:
'Neata, fetele!
Pas mare: gasit nasi!!!!!!!!!! Ne-am intalnit in week-end cu viitorii nasi, dupa o pauza de vreun an si mai bine. Ei frumosi, fericiti, si tare bucurosi sa ne vada, cu toate ca era trecut bine de ora decenta de vizite, era deja 11 noaptea. Ma rog, daca asa o cer conditiile.... In fine, avem nasi, numai ca vreo cateva luni, respectiv pana in ianuarie, o sa mai stam un pic in sah. Chestia e ca ei vor tare mult sa ne cunune, dar in acelasi timp incearca de ceva timp sa aiba un bebe. Ceva timp, adica cateva luni. Deci evenimentul s-ar putea intampla oricand. Si "problema" e sa nu ramana ea insarcinata in decembrie, ca sa-i vina ziua de nastere exact la nunta mea. Mi-a spus ca daca ramane inainte sau dupa, nu e nici o problema, decembrie e luna critica. Si le-am recomandat si noi sa tina post in decembrie... Oricum, per total vestile sunt bune. In principiu, avem nasi. Daca ghinionul o fi asa de mare incat sa se intample bucuria exact atunci, asta e, mai avem vreo 9 luni sa gasim alti nasi....
Voi cemai ziceti?
Nunta noastra
Poze
dyadya spune:
Neata, fetele! Krelia, subscriu la faza cu somnul...vreau sa dorm. Dar tb sa plec la scoala unde ma asteapta niste elevi plini de energie de o sa-mi dispara si mama somnului. Cu ce te-ai innoit, iubita? Sau n-am fost eu pe faza si ai povestit deja? Daca da, scuze, dar...e dimineata!
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Cu ce te-ai innoit, iubita?
Am fost sambata si-am cumparat o masina de spalat ...hihihi, ce frumoasa e !
Mai mare dragu' sa speli cu ea (cica)...da' cea mai tare faza e ca s-a stricat liftul dupa ce am urcat masina ....sunt curioasa daca iar s-o strica cand om pune-o pe aia veche in lift...numai sa gasesc vreun doritor.....se ofera cineva???
26 august 2006
krelia spune:
Andita, felicitari!!
Acu' sa ne tinem de nasii tai sa nu le traca prin cap vreun bebe tocmai in perioada critica, nu?
pepenashule, parol!! Daca-ti zic, l-am cautat pi peste tot...si nimic....hihihi
26 august 2006
Giova spune:
Neatza miresici!!!
Krelia asa, udo ca de nu, Doamne fereste!!!
Spala bine? ai incercat-o?
Felicitari Kateryna!!!
Noi iar suntem asa: mai facem, nu mai facem.
si sa va spun de ce: sambata suna socrul, ca el a aranjat totul,ca a hotarat meniul, ca nu trebuie decat sa mergem si totul e ok. Am crezut ca mi se ridica tensiunea si explodez cand am auzit. Si am inceput eu cu istericalele si cu plansul, ca nu mai fac nimic, ca de ce tre sa se bage el, a 2-a oara si uite asa. N-am vrut sa vorbesc cu Clau, ca uite ca numai ai tai se baga, etc, etc,s-a enervat si a plecat de acasa.I-am trimis un sms suririi mele sa ma sune, ca plangeam de mama focului, intre timp suna si mama si o verisoara, parca stiau ca s-a intamplat ceva. S-a speriat mama cand m-a auzit, eu nu vroiam sa afle, dar nu stiu cum s-a nimerit sa ma sune si am crezut ca e sora-mea si am raspuns plangand. A sunat si vara-mea, am vb. cu matusi-mea si unchiul, toti erau dispe, sa nu mai plang sa nu pateasca bebe ceva.Am zis ca nu ma facem nimic, ca la noi totul se face cu nervi, ca nu putem noi hotara ca tre sa se bage marele scula (socru). A venit si Clau acasa, ca l-a sunat sora-sa si s-a luat de el, si mi-a zis ca nu mai facem nimic, daca nu vreau, sau facem cum vrem noi, nu cum vrea socrul.
S-a luat si Clau de el la telefon, dar nu i-o iert si cand ajung in Alba ii spun tot ce am pe suflet.
Ii place lui sa hotarasca totul, sa ia decizii, sa fie el in centrul atentiei, rahatul naibii. Si de fiecare data mai mult incurca decat descurca. N-am probleme din astea cu soacra cum am cu el.
Ieri am fost la biserica, m-am mai linistit si am cazut de acord cu Clau, ca totusi o facem, nu pt. ai nostri ci pt. bebe, dar fara nici un invitat.
La socrul meu nu-i convenea sa mergem pe urma la masa numai noi si parintii. Pai de ce? Pt. ca el e recasatorit, si fufa aia tre sa vina si ea. Si ce penibila situaite e cu el si alte 2+ cumnata. Eu sunt de vina ca e situatia asta naspa? ca de nu era asa, faceam acasa la unul dintre ai nostri, dar asa trebuie pe teren neutru.
Nu mai zic nimic ca iar ma enervez, si voi face un Marco stresat.
hai c-o sun pe mama si mai intru pe urma.
va multumesc ca ma ascultati.
poze
gio si bb Marco 25+
krelia spune:
pai da, Gio, crezi ca scapa neincercata? Se comporta bine!!!
Ah, ca sa nu mai zic, ca sambata si duminica am fost gospodina......am pus gogosari la murat si in congelator....Doamne, ce migalealaaaaa...., bine c-am scapat!
26 august 2006
briza_marii spune:
Hehe, si la noi e aceeasi problema cu nasii. Noi ne dorim f mult sa ne fie nasi o buna prietena de a mea din facultate. Si ei isi doresc sa ne naseasca, dar....si ei se straduiesc sa faca un bebe. Asa ca si noi trebuie sa asteptam pana in decembrie sa vedem dc se intampla ceva; ca si ea a zis ca ii e teama ca am putea muta nunta in sala de nasteri :))
[quote]Originally posted by Andita
'Neata, fetele!
Pas mare: gasit nasi!!!!!!!!!! Ne-am intalnit in week-end cu viitorii nasi, dupa o pauza de vreun an si mai bine. Ei frumosi, fericiti, si tare bucurosi sa ne vada, cu toate ca era trecut bine de ora decenta de vizite, era deja 11 noaptea. Ma rog, daca asa o cer conditiile.... In fine, avem nasi, numai ca vreo cateva luni, respectiv pana in ianuarie, o sa mai stam un pic in sah. Chestia e ca ei vor tare mult sa ne cunune, dar in acelasi timp incearca de ceva timp sa aiba un bebe. Ceva timp, adica cateva luni. Deci evenimentul s-ar putea intampla oricand. Si "problema" e sa nu ramana ea insarcinata in decembrie, ca sa-i vina ziua de nastere exact la nunta mea. Mi-a spus ca daca ramane inainte sau dupa, nu e nici o problema, decembrie e luna critica. Si le-am recomandat si noi sa tina post in decembrie... Oricum, per total vestile sunt bune. In principiu, avem nasi. Daca ghinionul o fi asa de mare incat sa se intample bucuria exact atunci, asta e, mai avem vreo 9 luni sa gasim alti nasi....
Voi cemai ziceti?
Nunta noastra
Poze
briza_marii
kateryna spune:
Gio mersic pentru urari. Ai grija de tine si nu te mai enerva. Acum te enervezi tu, si bebe Marco sufera.
http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4