Miresele anului 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Giova, termina cu plansul! Ca imediat urc in tren si ajunga la Timisoara! Si primesti o bataita, sa o tii minte! Da-l naibii de socru! Asa e si al meu! Ai vazut ca si Raza sufera din cauza unui astfel de om! Voi faceti cum vreti voi, fara sa va intereseze de restul lumii si gata!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna dimineata!
Sunt racita cobza !
Dar am si vesti bune! Sambata viitorul meu nas a fost la restuarant si a dat avansul pentru ziua de 3 iunie 2006, deci e a noastra!!
Sau cel putin asa sper!
Ce mi s-a parut ciudat, si sa-mi spuneti daca gresesc, a fost ca au comunicat preturile de anul asta, fara nici o estimare pentru anul viitor, si au zis ca toate detaliile se discuta in amanunt cu o luna-doua inainte de nunta ...
Pai stau eu si ma gandesc: daca prin aprilie-mai 2006 ma duc zambitoare la facut contractul si cine stie ce preturi avanseaza, sau ce conditii aberante (gen nr minim de portii sau ora de plecare) ...eu ce fac? ca nu mai gasesc nicaieri loc sa schimb restaurantul...
Sau mai rau..neavand contract, daca prin aprilie zic ca nu mai e disponibila ziua respectiva??? Ce pot sa le fac? Nimic.
Asa ca...nu stiu cum sa fac...dati-mi un sfat...nu imi place nesiguranta asta, dar ce pot face daca ei nu vor sa discute nimic concret pana cu o luna, maxim 2 inainte???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

In Iasi, o colega de-a mea avea contract facut la un restaurant, de anul trecut din iulie, pentru iulie anul asta... Si cu tot cu contract, prin aprilie, li s-a spus ca sa faca in nu stiu ce duminica, fiindca nu se mai poate in sambata rezervata pt ei... Stii care era cauza? Venisera 2 care voiau pe data respectiva, el era olandez, deci cu bani suficienti, bagase spaga consistenta si gata... aveau ziua dorita... A iesit scandal, dar cum era contract, a reusit pana la urma colega mea sa castige... Si ce crezi ca s-a intamplat? Aia de la restaurant au gasit alti doi fraieri pe care i-au prostit si i-au mutat duminica... sa faca olandezul nunta sambata...
Deci si cu contract sunt probleme, iti dai seama fara cum e??? Si eu m-am gandit la chestia asta...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...ce mai faceti fetelor?
Gio, vad ca te-ai intors din concediu! Cred ca a fost foarte frumos....inca nu am apucat sa ma uit peste poze!
Krelia...la multi ani inainte!
Ralu, esti pe aici? De fapt eu sunt aia care trage chiulul!

Eu sunt tot in concediu medical...asa ca stau acasa...pneumonia bat-o vina!

Ati fost foarte harnicute....ati scris mult...eu inca nu am reusit sa citesc tot, dar promit ca recuperez....acu sunt in drum spre medicul de familie si am intrat la o sala de net sa vad ce mai faceti ca imi era dor de voi!
Sper ca saptamana viitoare sa ma intorc la servici si atunci o sa vorbim mai mult!
Va pup pe toate!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Buna fetelor! Sunt noua pe aici si am picat exact in mijlocul unei discutii despre socrii. Subiect la care daca ma bag, nu mai termin vreo doua zile...daca nu mai mult...adica am niste exemplare de viitori socrii, vai de capu' meu, asa ca va inteleg perfect.
Apropo, o sa am nunta in 2006. Ne-am hotarat de vreo luna si acum cautam restaurant(singuri, fara socrii, desi cred ca abia asteapta sa-si bage coada si sa ne aranjeze ei nunta "asa cum trebuie"). Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by cri.
Apropo, o sa am nunta in 2006.

Sa fie intr-un ceas bun, draga cri!
Te trec pe listuta cu vreo data anume, sau te pun la indecise?
Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

nu sunt sigura inca de restaurant, am gasit ceva care ne place, dar vom afla preturile la ei pt anul viitor abia peste 2 saptamani. pana atunci: indecisa!

Apropo de contractul de la restaurant....eu zic ca fara contract e mare loterie. Acum depinde de fiecare cat e dispus sa riste cu nunta lui. Exista restaurante f cunoscute care nu incheie contracte, dar totul e ok, sunt seriosi si nu-ti fac surprize. Dar exista si riscul sa nu fie asa.....iar eu vreau sa dorm linistita pana la nunta, nu sa visez noaptea ca mi-au schimbat data, ca si asa sunt stresata si mi-au cam aparut fire albe....si e cam devreme. Dar cunosc multe persoane care au facut nunta fara nici un contract si a fost totul bine si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Alinush2005 unde ai tu nunta, ca facem in aceeasi zi. La ce restaurant?
Eu fac la Casa Universitarilor, ca am auzit numai lucruri bune despre el.

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Offf, doamne!!!
Oare cand au de gand sa inceteze sa nu-si mai bage coarnele?

Cri bine ai venit pe !!!
Oana insanatosire grabnica!!!Te asteptam cat mai repede printre noi.
Kateryna ce duceti la primarie? Bomboane si sampanie? Ce bomboane?
Cum este ultima data cand vom merge in Alba, pana vine bebe, vom merge si la restaurant, sa vedem ce se mai intampla pe acolo.Contractul se face in ianuarie si eu as vrea sa lamuresc totul sau cat se poate de multe acum, pt. ca la semnarea contractului nu voi putea merge. Dar nici eu nu m-as risca sa dau un avans fara un contract, sau o chitanta.
Ralnied mersi de incurajari.
Am mai vorbit cu mama si m-a mai calmat si ea, dar tot zic ca tre sa-l pun la punct.
Clau m-a rugat, doar sa nu fiu rautacioasa, sa-i zic frumos. Acum chiar frumos nu pot sa-i zic, dar nici foarte rautacioasa nu voi fi, doar putin, sa vedem daca se prinde.

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Aaaaaaahhhhhhhh, ce draci am ! Bai nene, cine a inventat socrii astia ? De ce cred ei ca au dreptul sa se bage in familiile si vietile altora, cu atat mai mult cu cat respectivii sunt copiii lor ?
Nu ne trece uneia din noi ceva urat facut de socri, ca i se intampla alteia... si tot asa. Da’ pana cand ?

Gio, puiule... pt tine si pentru bebita, linisteste-te... Sigur ca socrului tau putin ii pasa ca bebe simte tot ce simti tu; de fapt, probabil ca daca i-ai spune asa ceva, ar zice ca-s mofturi, ca bebe, timp de 9 luni si cat e mic, dupa nastere, nu stie nimic. Nu-i asa, iar tu si noi, stim asta. Linisteste-te ! E bine ca ai langa tine persoane care te sustin... pe langa ele, suntem si noi, dar cel mai mult, de tine depinde sa fii calma.

Cu ai mei socri, ce sa mai spun... Nu stiu daca joaca teatru sau isi da seama ca a gresit ( de asta din urma ma cam indoiesc ), dar socru-meu mai ca se roaga de noi sa cumparam struguri, sa ne faca el vinul pt nunta. La capitolul asta, se pricepe, recunosc. Ieri, cand puiu’ si eu gateam, ne-a invitat la masa de seara, cu toata familia. M-a scarbit ca tot timpul sa aud numai despre nunta fiica-sii, dar mi-am vazut linistita de mancare, devenind foarte interesata de inundatiile din Bucuresti, privite la Tv... Ba mai mult, simtind niste apropouri, m-am oferit sa-i umflu baloanele pt masini. 100 de baloane, de umflat fara pompa ! Sper sa aprecieze...
Cat despre ai mei, acum ma rog de ei sa vina la nunta... ca pe buna dreptate, s-au suparat si au zis ca nu mai vin. Dar eu insist... sa vedem daca ii conving. Pt ca daca nu vin, voi avea parte de reprosuri, din partea socrilor... daca vin, mi-e teama ca nu se vor simti prea bine... oricum o dau, bine nu e.

Cu puiu’, spre disperarea maica-sii, ma inteleg foarte bine... cand nu am stat in bucatarie, sa mancam sau sa gatim, am stat in pat si ne-am facut planuri ce si cum sa cumparam pt nunta... daca nu pun la socoteala cele 2 ore de aseara, pot spune ca nici nu i-a bagat pe ai lui in seama.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput