Oligospermie (11)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Danangie iti place la noi in 'salon'?????
Imi pare bine ca ai trecut pe la noi. Sa stii ca pe aici oamenii sunt tare sanatosi la minte, desi se tin de poezioare si tot felul de alte nebunii/nazbatii. Noi preferam sa ne spunem 'nebuni/nesanatosi' si sa facem haz de necazuri - asa cum vorbeam la 'endometru'.....

Tocmai ma pregateam sa-ti scriu un PM, cand am vazut numele tau pe la noi. Aici suntem atat de nebuni (ai citit si din urma ?), incat ne permitem sa fim suuuuuper offfffff topic. Au incercat sa ne scoata de pe post mai demult, dar am fost mai nebunii decat ei.......

Deci, al tau rade asa cum a ras si al meu, adica in sensul: eu nu sunt BARBAT!!!!??? Cand insa si-a auzit un prieten ca merge sa-si faca spermograma (deci e o chestie la moda, ca si cum mergi la shoping!), a acceptat sa se duca cu el de manuta la acelasi doctor, ales de el!!!
Doamne, cat de fericita am fost in ziua aceea! Am plans de fericire!
In ceea ce priveste problema de la 'endometru', stai sa-mi mai fac niste timp si nu te las eu pana nu iti spun si de accidentele mele de masina si de drumurile mele ilegale in viata.... (tre' sa punem bulina inainte de a discuta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

M_OANA incerc sa ma mai destind putin. Am citit asa pe sarite , nu chiar am prins firul, dar am vazut ca e o atmosfera faina aici. Dar pana acum nu am avut curaj sa intru.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Aici suntem fete si baieti (doamne si domni) care iubim maxim viata, cu tot ce ne ofera, si care asteptam cuminti la coada sa primim copii.
Iar la coada asta, mai spunem un banc, o vorba inteleapta, o poezie,difuzam un cantecel, ca doar n-o sa ne taiem venele ca ducem lipsa de sanatosi, voiosi, agili.....
Nu de curaj e nevoie pentru a te inscrie in clubul nostru, ci de dorinta aceea de a lupta, pe care stiu sigur ca o porti in tine...
Aici luptam cu soarta, si luptam la modul cel mai frumos. In salonul nostru, denumit 'cuib de cuci' dupa filmul/cartea "Zbor deasupra unui cuib de cuci" ne permitem orice extravaganta.... deci fii binevenita
Iar nu am masina..... are numerele in schimbare si sunt blocata in casa, dar caut sa ma fac utila, ca imi trece ziua aiurea si fac umbra pamantului degeaba........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

danangie: ce-ar fi sa incepi si tu sa razi cand se apropie de tine cu oarece intentii tandre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Noi va pupam,caci pina acum am verificat drumurile Moldovei,mai ceva ca Harap Alb.Saptamina asta m-a bagat Matza in sedinta,ca nu vrea sa ma vada(la fatza)doar sambata si duminica,iar samburelul(l-am vazut la eco)creste la burtica, asa ca ,v-a trebui sa stau prin preajma.Deci ,precum mioriticul Oanei,am primit Aport si un picior in prag,v-a trebui sa-mi flendur basca si sa le spun baietilor ca nu-s Basescu sa verific lucrarile pe Tihuta lui Dracula,pana mea de scriitor.Sper ca sunteti cu totii bine,plini de sperante,si poate in iarna asta veti fi cu totii fericiti cu multe surprize,oricum va tzinem pumnii stransi...si fitzi( nu FIZZ ) tari.

Mergi la inceput

Asa zicea si la TV ca Basescu verifica lucrarile de la Maracineni iar Titelu pe cele din nordul Moldovei.Asa ca zic si eu Titelu lasa politica si mai stai pe acasa langa ai tai si mai baga capul prin borcanul nostru chiar daca te impiedica pana.Aici intre timp ne-am transformat in cenaclu,fetele scriu poezii,se mai practica si aroma terapia prin diverse saloane,suntem melomani,dar cel mai tare este faptul ca nu ne-am insanatosit asa ca suntem scuzati de orice.
Din pacate n-am obtinut nici progrese intr-ale BB-ilor, dar dam inainte(cu mici exceptii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

GREUCEANU ai fost . Zau ca fac asa.Dar pana la urma il conving eu

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Danangie luptatoare scumpa, asa te vreau ....
Greule pe unde se practica frate, aromoterapia??? Sa nu-mi spui ca si tu mai tragi cu ochiul prin alte saloane , ca as fi introdus si mana in flacari pentru moralitatea dumitale!
Titelutza cum ti se pare evolutia noastra??? Cea spirituala, desigur, ca alta.........
Mai tii tu minte, cand erai tu oligospermist, cum arata salonasul asta??? Acum sa tot stai pe aici si sa astepti, nu??
Sa-ti creasca feciorul mare si frumos, ca e mandria 'oligospermiei' noastre! Altul, mai rar/halal!

Mergi la inceput

Nu trag cu ochiul la alte saloane,ma refeream la diverse parfumuri pe care le adulmeca unii(in scop curativ normal).Ti-am spus ca-s caine credincios.
Danangie:Credeam ca te superi de sfatul meu.Iti spun din experienta masculina,nu cred ca exista iritare mai mare pt un barbat decat sa inceapa ea sa rada si el sa nu-si explice de ce(sau sa se gadile la atingeri).Sper sa nu va dau idei fetelor ca s-ar putea sa v-o si luati pe tema asta daca mergeti prea departe.
Banc:Stiti de ce dupa amor blondele isi flexeaza usor picioarele si le departeaza?

Mergi la inceput

Asteapta plata cu visa card.

Mergi la inceput