Oligospermie (11)- putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 12
iepurila spune:
Barby, sunt perfect de acord cu toate incurajarile pe care le-ai primit. Si ma alatur si eu cu o mana intinsa. Asa este , nu il forta. Cand dorinta lui va fi suficient de mare va fi sispus sa faca orice.
Si eu taaare m-am temut ca nu va vrea sa faca spermograma, ca nu va vrea sa inghita toate prostioarele care i le-am luat. Dar vrea.
A luat trei luni, zi de zi, cu cateva mici exceptii. Si crede-ma ca rasuflu si eu usurata pentru o mica pauza, ca ma saturasem si eu de ele, dapai el.....
Va pup pe toti
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
barbye spune:
Il cunosc foarte bine ,nu cred ca va reveni asupra lor.Oare eu nu am obosit, analize peste analize, monitorizari din 2 in 2 zile,cu picioarele pe pereti non stop,sa inventez tot felul de povesti, ptr ca nimeni din familie nu stie.....Si cand ma intreaba cineva; Dar copilul unde e? Oare pe mine nu ma doare? De asta mi-am dedicat viata copiilor de la gradi.Va dati seama eu educ copii altora dar pe ai mei...... Oricum cred ca niciodata nu voi mai aduce vorba de copii.....cred ca si mi-e mi sa unplut paharul.....poate o sa-si de seama singur ca ii lipseste ceva...
Mirela
iepurila spune:
Barby, stiu ca acum esti suparata si ti se pare ca totul a fost in zadar. Dar stiu ca te vei linisti si o vei lua de la capat. O veti lua amandoi pt ca va simti lipsa cu siguranta.
Te pup dulce,
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
greuceanu spune:
barbye: da sensibil sot mai ai de parca i-ai administra pilulele subcutanat prin taiere cu un corp bont.Te inteleg si te compatimesc.Iti sugerez sa ii faci toate nazurile si sa te comporti extraordinar cu el,sa faci orice sa il faci fericit dar tu sa fii trista.Si cand te va intreba ce ti-ai dori sa fii si tu fericita sa-i raspunzi simplu -un copil.Ca barbat iti spun ca barbatii la cicaleala reactioneaza invers,cea mai buna cale e comunicarea si deciziile luate de comun acord.Nu forta totusi nota.Barbatii trebuie facuti sa creada ca ceea ce fac e din vointa lor (chiar daca spre asta ii imping femeile).Eu pana la urma ma simt vinovat oarecum fata de sotie care n-are nici o vina ca eu sunt cum sunt.
Oana-cum a fost la petrecere(cu cine dantzuishi?)
Carmen.cita spune:
Barbye, te inteleg atat de bine, si sotul meu este la fel de recalcitrant vis-a-vis de 'doftorii', dar prin negocieri la sange si rabdare de fier l-am convins sa mearga la homeopat si sa ia cate ceva, desi au fost cateva produse naturiste la care a zis 'nu' din start si 'nu' a ramas. Ar trebui sa gasesti cumva o cale de mijloc, probabil ca ceva la el a depasit limita daca a reactionat in felul acesta. Multa rabdare si diplomatie iti doresc.
Simonette, mi-a placut poezioara ta foarte mult. Esti simpatica foc, chiar si in momente de cumpana.
Hai sa citez ceva ce mi-a placut teribil de mult: "Evolutia ta spirituala nu se produce atunci cand, aparent, esti linistit si multumit. Ea se produce atunci cand devii manios,trist, lacom, gelos, critic, nerabdator. Ea se produce atunci cand iti pierzi “masca spirituala” si-ti dai seama ca nu esti un super-barbat sau o super-femeie – ci doar o fiinta umana obisnuita, care invata cum sa iubeasca."
AYSHA 2 spune:
Barbye, scumpa, nu dispera, intr-un fel sau altul toti am trecut prin astfel de momente, trage aer in piept, incearca sa depasesti momentul si dupa ce apele se limpezesc, cu tact, abordeaza din nou subiectul..mai intai lamureste-te ca si el isi doreste la fel de mult un copil ca si tine, apoi umbla la coarda sensibila cum a spus Greu si decizia va fo tot a lui, dupa cum a spus Fata mosului ( uf, bine ca am clasici in viata pe care sa ii citez!)
Peterpan, eu cu calculatoarele mai greu..
nu pot sa aud muzica ta nicicum, butonez eu "play" si la sonor si nik ! vad doar compozitorul, titlul si interpretul imi tb. un program anume ?
Va pup pe toti
simonette spune:
Carmencita! Mi-a placut mult citatul pe care l-ai scris! Sa stii ca eram intr-o stare cand am scris poezia!!! Deprimata rau de tot... alergam pe banda si gandurile imi treceau prin mite ametitor... cand am oprit banda, am luat un pix si asa a iesit ce am scris... fara nici un retus. Mai am cateva scrise cam in aceleasi momente de declin! Cred ca daca m-as stradui sa scriu o poezie cand sunt fericita, nu mi-ar iesi...
greuceanu spune:
O saptamana buna va doresc,mai uitati de greutati si inseninati-va sufletul.Scrieti poezii si impacati-va cu voi insiva iar lucrurile bune vor veni de la sine.
M Oana spune:
Tocmai mi-a stricat dimineata mea superba de luni un mare prostovan, care are extrem de multa neliniste si intunecime in el, atat de multa, incat spre binele si usurarea lui, mai da si la altii din gaurile negre ale creierului personal, asa poate va ramane cu mai putine gaurici.....
Desi ma cam indoiesc..........
Si acum vreau sa leg citatul Carmecitei cu gandurile Greului si cu proaspetele mele cocluzii de mai sus: suntem datori sa ne gasim linistea, atat de dragul nostru, cat si de dragul celor din jurul nostru (nu stiu ce vina au cei din jur pentru nebuloasele gandirii noastre!), iar toate maniile, tristetile, lacomiile, nerabdarile ar fi bine sa le canalizam spre coacerea noastra spirituala si spre dragoste (dragostea de sine, aceea cu multa masura, dragostea aproapelui, cea biblica....)
Si uite asa, din maniile unui client disperat si distrus de propria-i prostie, s-au nascut gandurile linistite de mai sus..........
Va spuneam eu pe pagina anterioara cat de bine e sa privesti cu detasare si liniste interioara orbecaielile natarailor ferm convinsi ("orice prost e ferm convins") de propria valoare spirituala (adevarul e ca prostul, cunoscandu-si limitele lui, e ferm convins ca mai mult decat are el, nu e cu putinta sa aiba cineva........)
Despre prostie:
"Merele putrede le strica pe cele bune, fara ca cele bune sa le poata drege pe cele proaste";
"Intre aur si paie, magarii prefera paiele."
"Stii de ce asurzeste clopotul? Fiindca inauntru e gol!"
"Fereasca Dumnnezeu sa te incurci cu prostul!"
"Prostia: nu exista alt infern pentru om."
"Cand vad prostii locuind in cele mai stralucite palate, inteleg de ce Diogene traia intr-un butoi."
danangie spune:
Cand i-am dat vitamina E nu a facut nazuri.........in schimb nu reusesc sa-l conving sa faca spermograma.
De ce oare? Cand ii vorbesc, incepe ra rada. El crezand ca eu glumesc...........
si cand vede intr-adevar ca-s serioasa......imi zice: du-te bai de-aici........si gata. Nu vrea sa mai vorbeasca. Dar nu e nervos........Rade.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."