Oligospermie (11)- putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 14
titelu spune:
Treceti la treaba!faceti o scurta inviorare si dati bataie,s-ar putea totusi sa fie un gigea mai sportiv si poate dimineata ar fi sprinten.Mica problemacu chistu inca exista,Gineco a spus sa nu ne facem griji,s-ar putea sa nastem fara ca acesta sa se retraga.Conteaza ca voinicului este foame si ma trimite seara dupa deliciuri.Matza mea incepe sa ia in greutate,ma gindesc sa-i spun MitzaBilutza,amicii au inceput cu pariurile privind greutatea finala.Conteaza ca amindoi sa fie sanatosi,sa ne putem in final sa ne bucuram cu totii.Prea multe filme pe Hallmark produce dependenta,fluierati poezii mai ceva ca Blandiana pupindu-se cu Doina Cornea.Ar trebui sa schimbam macazul si sa trecem sa jucam trenuletzul
M Oana spune:
D-na invatatoare (v-am spus ca sunt si invatatoare, undeva, in trecutul meu, ca urmare a acelui liceu, unde am intrat prin voia lu' Dumnezeu, la 10 luni de la examen...) va propune niste cugetari pe tema educatiei, ca doar noi nu ne dorim doar sa facem copii 

, ci si sa educam niste suflete intr-o buna zi (sa-mi spuna cineva ca sunt offf topic cu cugetarile mele, ca sa vedeti cum o dau pe avocateala!!!!
):
"Oricine doreste poate fi dascal, daca nu al altora, cel putin al sau. Cel ce cunoaste este ca si lumanarea aprinsa, de la care pot lua lumina mii (macar 1-2, zic euuuu) de alte lumanari." (Sf. Ioan Gura de Aur)
"Nu exista arta mai frumoasa decat arta educatiei. Pictorul si sculptorul fac doar figuri fara viata, dar educatorul creeaza un chip viu: uitandu-se la el, se bucura si oamenii, se bucura si Dumnezeu." (idem)
"Cel ce nu trage invataminte din ceea ce vede, nu va trage invataminte nici din ceea ce nu vede."
"Culege din copacii altora, apoi sadeste si tu"
"Sunt profesori care ne instruiesc fara pedepse, fara cuvinte aspre, fara sa ceara daruri sau rasplata. Daca te apropii de ei, nu dorm; daca-i intrebi, nu-ti ascund nimic; daca nu-i pretuiesti, nu se plang; daca esti ignorant, nu te dispretuiesc."

Cat despre tratamente, maine ajunge al meu dupa o luna de pauza sa-si ia rezultatul la prolactina si ajunge si la dr endocrinolog Corina Neamtu. Eu iar am toate semnele de gravideala pe cap (mai multe ca luna trecuta), dar n-am timp sa ma gandesc la asta.... Ele cu treaba lor, eu cu treaba mea.
Am facut rost de numere noi la
, asa ca fug in lume sa culeg din copacii altora fructe mai mult sau mai putin coapte. Unde nu voi gasi, le voi lasa eu pe craca niste seminte, sper doar sa le observe
, desi nu prea sunt de mancat, decat sub aspect spiritual
!!!
barbye spune:

unde a-ti fugit doamnelor si domnilor? Stati sa ghicesc? La prestat. Hai sa va zic una tare, aseara mi-a venit acasa cu un parfum si un rimel pentru buze, cica asta este ultima moda, de parca eu nu stiam. Nu spun firmele, ca nu fac publicitate, am ramas masca...credea ca ma inbuneaza.....dar eu ,vazut, placut nu am spus nimic,dar tot pe partea cealalta am dormit.A venit si m-a intrebat daca am fost la scoala.Nu va spun ca l-am amenintat ca nu ma mai duc la facultate acum in ultimul an, ceva de genul ; Am una ce mai imi trebuie si a doua ?Bine ca m-a facut nebuna, tot eu eram aia rea.Dar spre surprinderea mea dimineata a plecat el inaintea mea la servici si pe masa am gasit un tub de Tribulus.De unde ca atunci cand le-a aruncat la cos ,am verificat daca mai erau acolo cand am aruncat cosul...si erau....inseamna ca si le-a cumparat.....Dar eu curioasa din fire le-am numarat si lipsea una ....URA! URA!inseamna ca a luat dimineata.....maine le numar iar......sa speram ca i-a venit mintea la loc...Am fost la coafor m-am facut frumoasa ....diseara cand vine ...poate banuie ca il astept daca ma va gasi mutata pe partea lui de pat dormind.....Oricum asta a fost cel mai inportant din toate.....
Mirela
greuceanu spune:
Victorie barbye,ai vazut ca tot ca tine face.
Ar trebui sa faci o schita ca eu nu inteleg cum dormitzi voi(deh batranetzea)cand sunteti certati.
Si totusi pe ce parte te culci diseara?
barbye spune:
![]()
![]()
noi avem pat pe mijloc,eu dorm pe partea cu geamul...el pe partea cealalta cu usa...dar oricum ne intalnim la mijloc......daca santem certati la mijloc doarme catelul![]()
c de ex; 
Diseara voi dormi pe partea lui,voi fi
sigur ca ma va trezi ca pe partea mea nu poate sa doarma
Mirela
danangie spune:
Salve!
Eu astept sa incep atacul.
M-OANA frumoase cuvinte.Si atat de intelepte. 
BARBYE o seara placuta.
Stii ca si noi dormim exact cum dormiti voi? Adica eu pe partea de la geam lui pe partea de la usa. Dar voi ati facut spermograma? De asta ii trebuie sotului tratament?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
barbye spune:
A facut proba la fata locului si eu de fata..rezultat; Oligoastenoteratospermie severa.Cred ca stii ce inseamna? Daca nu promit ca traduc...
Mirela
M Oana spune:
Barby si putini si lenesi si astenici
??? Dar cum l-ai convins pe-al tau sa ajunga pana la borcan, el care nici sa vada tuburile cu Tribulus nu putea? In fata ta, zisasi????
Danangie imi pare bine ca esti in forma maxima...
. Daca de la cuvintele mele (adica ale altora, ca nu sunt eu atat de dashteapta) ai primit putina lumina, atunci n-am trait degeaba pe ziua de azi.
Am mai pus niste seminte si prin alte locuri...., acum, daca macar 2-3 rodesc, eu sunt super multumita!
Cat despre caile ilegale pe care am nimerit eu in viata, au fost cateva tare duuuulci la prima vedere, dar concluzia finala a fost urmatoarea: ce e mult prea dulce si tine numai 3 zile, cu siguranta iti va distruge cativa ani buni din viata.
De aceea recomand tuturor, dupa ce insami am gustat din struguri dulci la prima vedere (copil nestiutor si neascultator), ca cel mai bine este sa pleci in tari straine pe cai legale, caci altfel usor patesti niste dracovenii, pe care te chinui apoi multi ani sa le uiti....
Iooo nu din strugurii astia am gustat, dar am gustat din urmatorii: am fugit de acasa pe la vreo 17 ani, caci ma apucase de timpuriu libertatea (si Eminescu a plecat cu o trupa de circ in copilaria lui, asa ca, va rog, daa....), am furat de cateva ori masina tatii din parcare pe tot cursul noptii, iar dimineata am adus-o franjuri de pe la colindat
+.. + ..+.. +.. +.. +...... tot felul de alte ilegalitaturi, tare amare la gust dupa cele 3 zile de farmec ....
Cum credeati voi ca am ajuns la acest stadiu de maturizare
?
Am incercat viata pe toate partile, apoi m-am cumintit
!
greuceanu spune:
Idem Oana dar la patrat.Iar acum sunt cel mai cuminte.
Danangie-Asadar:La ataaaaaaaaaaaac!
barbye:si daca tot te trezeste...