Oligospermie (11)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Greule am dat si io pe post ce se putea difuza, ca ma gandesc ca mai intra si copii in cautare de poezii pe paginile noastre si sa nu fiu luata drept exemplu....
In clasa a 12-a mi-a murit un coleg, dupa ce l-a citit pe Cioran, cu disperarile lui (l-au ingropat cu cartile lui, ori ca sa aiba ce citii , ori ca sa ingroape cartile pentru totdeauna, bietii parinti) ....
Dar daca spui tu ca e la patrat experienta ta, ioo te cred!!!
Pe-ale mele imi place sa le povestesc sub forma de pilde...., desi la vremea lor au imbracat un tragism (mai ales de la TATA)......
Si incepusem ziua cu pilde despre educatie......
Daaaa, Barby si daca tot te trezeste... niste surprize poate descoperiti... pe mijlocul patului, acolo unde in loc de catel, peste 9 luni, va fi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Luna din noaptea asta m-a inspirat sa va cant o serenada http://www.epdlp.com/clasica.php?id=964
Iertati-mi lipsa de inspiratie de natura oligospemrista pentru ca in rest sunt plin de inspiratii.
Greule, departe de mine aromoterapia. Cum spuneam mai demult vederea mea e aproape alb-negru (in termeni medicali ma numesc discromat - asa m-am nascut) in schimb simtul meu olfactiv este exacerbat.

P.S. mi-e dor de natasha...

Mergi la inceput

Adevarul e ca pentru un om cu simtul olfactiv exacerbat, aromoterapia e viol combinat cu orgie....
Cat despre Natasha si femeia din mine ii duce lipsa.....
Daca esti plin de inspiratii dle Batman, de ce nu le difuzezi??? Sau ne lasi pe noi sa-ti dezvaluim gandurile invaluite in muzica-ti clasica..........

Mergi la inceput

Don'soara Oana, nu radeti de handicapul unui om.

Mergi la inceput

Si uite iti dedic urmatoarea "strofa" muzicala. Eu zic ca se asorteaza teribil cu felul tau de-a fi. Parerea mea.
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=21

Mergi la inceput

Doamne iarta-ma, sper ca nu vorbesti despre handicapul cu imaginatia....
Iti iert orice handicap (chiar si cel legat de gusturi!), dar in acest miez de noapte, nu ma dezamagii...
In sufletul meu sunt si eu o domnisoara, desi in timpul zilei numai DOAMNA.......

Muzica e tare...... profunda...., poate putin prea serioasa pentru cei 30 de ani ai mei, dar promit ca pe la 90 de ani sa devin mai serioasa..., cu toate ca handi'capul cu seriozitatea cre' ca e o mare parte a farmecul meu ....
Am tradus bine?
Si ma lasi asa, in bezna...???? Te lasa inima??!!!!

Mergi la inceput

Nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Deh peterpan mai zicem si noi una alta nu tre sa o iei de buna.Dar cu muzica ne dai pe spate.
Oana poate ne intalnim odata sa ne povestim vietile ca par a fi interesante.Pana nu te lovesti de greutati nu te linistesti.Apoi viata te transforma in mielusel.La mine se intampla ceva interesant:cei de acum nu ii cred pe cei din trecut si invers cand vorbesc de subsemnatul.Spun ca sunt doua persoane diferite.
Pt ca titelu a lipsit o vreme il anunt ca ma tin de tratament pandesc ovulatiile si actionez.Din pacate efectul se lasa asteptat.

Mergi la inceput

Da, pt. ca n-ai facut ce te-am indrumat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

M-OANA eu pe la varsta aia eram cuminte foc. Dar exact pe la varsta aia mi s-a intamplat ca eram acasa la Alin. Si stiti...si noi acolo.... Si la un moment dat dupa diferite tavaleli se intampla ca eu eram la marginea patului si el in genunchi in fatza mea. Nu-s ce-mi veni mie si ridicai ochii spre usa. Ca el avea usa cu geam la camera.Si cand colo ce vad? Mamasa. Mai fratilor, luasem o bataie cum nu ma batusera ai mei niciodata!Pana la lift cu papucul in cap.Dupa ce reusii sa ma descotoresesc de ea, eram asa de bulversata ca atunci cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca facusem pe mine.....Dar chiar si asa, la aceea varsta noi ne iubeam si am continuat sa ne vedem pe ascuns.Pe urma eu am crescut si a fost randul lui maicasa sa regrete ce facuse....
Aaaa siti care era porecla lui masa? COMANDANTUL
In rest, sincer...am fost destul de cuminte pana cand am decis sa plec ilegal, si acolo peripetii.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput