Nu pricep ! Si el ce a pazit ? A lasat-o pe maica-sa linistita sa te altoiasca cu papucul in the motz of the cap ?
Danangie ce-ar fi viata fara peripetii??? N-ar avea nici un gust, crede-ma! Iar Batman, la onorabila lui varsta, ne declara noua, scolaritelor, ca nu se pricepe la gusturi......
Greule invita-ma la o cafea si sa vezi cate zile vom sta in fata acelei cafele.... noaptea tre' sa semnez condica acasa, ca asa scrie in contract......![]()
Batmanule mi-am prins urechile in ce mi-ai transmis tu sa fac.... nu ca n-as avea imaginatie si nu m-ar duce capul..., dar nu ma pricep la ceva atat de exact precum calculatorul (eu cu filozofia mai mult...). Cand se intoarce al meu de la ilegalitaturi (ca el e la varsta la care colinda
, l-a apucat mai tarziu...) ma pun la punct cu .... secretul nostru 

....
CE reguli??? Nu respectam nici o regula in seara asta!!! Sunt si ioo singurica acasa....
Ce inseamna sigur? Traducerea, va rog, ca sunt femeie, totusi, si vreau si eu sa inteleg!
Doamne, barbatii vorbesc in atat de putine cuvinte.... Cred ca d-aia au nevoie de femei...