Tokyo - O mana de ajutor va rog

Tokyo - O mana de ajutor va rog | Autor: arisa_alina

Link direct la acest mesaj

Ma adresez tuturor celor care locuiesc in Japonia,mai exact Tokyo!In Maxim o luna trebuie sa plec in Japonia si nu am cazare si nici loc de munca:(.Daca stiti pe cineva care angajaza(in bar)sau pe cineva care are cazare,va rog contactati-ma!Plec "caine surd la vanatoare".

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Posteaza anuntul la fetele din Japonia de la Calatoriile sufletului. Da de ce trebuie sa pleci tocmai acolo , fara nici un scop?? Nu m-am abtinut sa nu intreb.

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Succes in Narita airport la intilnirea cu cei ce verifica pasapoartele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Guestus, nu fii rau!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Arisa ,tu nu aveai interdictie?Sau a expirat intre timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SCUZA-MA,DAR NU INTELEG DE CE VREI SA VII TOCMAI IN JAPONIA ,,caine sur la vanatoare''? Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

dar cum pleci tu asa in Japan?Ca vizele se acorda greu in conditiile pe care le descri tu!Da mai multe detalii ca sa te putem ajuta!

iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

nu esti ciine surd la vanatoare din moment ce te cheama sakamoto, din asta noi deducem c-ai mai fost aici si nu esti pentru prima data.
de ce nu stai la cei care ti-au facut invitatia, banuiesc ca vii cu viza de turist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

daca n-o puteti ajuta,poate reusiti macar s-o lasati in pace?
sau cunoasteti proprietari de crashme in Tokyo si ati postat cu intentia pozitiva de a o introduce pe Arisa_Alina la unul dintre acestea?
Arisa Alina,numai bine tie si fetitei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by Lia

daca n-o puteti ajuta,poate reusiti macar s-o lasati in pace?
sau cunoasteti proprietari de crashme in Tokyo si ati postat cu intentia pozitiva de a o introduce pe Arisa_Alina la unul dintre acestea?
Arisa Alina,numai bine tie si fetitei tale!

lia, lia...cica, " crisma", cita scarba in acesta exprimare.
din moment ce ai intervenit inseamna ca situatia nu este chiar atat de critica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

akuma..drace,(nu te sumperi ca te-am tradus din giaponesa in romana,ca noi stem romani,nu-i ashea)-[icon cu stukit in san],cum te pricepi tu la toate!
"crashma" nu contzine nici un fel de scarba.E pur si simplu sinonim pentru bar,restaurant,club,etc.-intr-adevar greu de imaginat,da' acum ca am si tradus iezact ce-am vrut sa spun,nadajduiesc ca lucrurile-s clare pe tema data.
stradaluieshte-te si evita interpretarea vorbelor mele cu pretentzia ca shtii ce santimenturi posed cand scriu,ca pretentziile de genu' asta n-au conexiune cu realitaua.
si lumineaza-ma despre care situatie vorbesti (aia care nu-i asa de critica,ci e de-a dreptu' cool-a).

Mergi la inceput