Tokyo - O mana de ajutor va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arisa_alina spune:

Plec "caine sur la vanatoare" din cauza ca cel care-mi face invitatia nu raspunde si unde voi sta.A spus ca trebuie sa ma descurc singura sa gasesc cazare si loc de munca.La el nu pot sta din anumite motive,este suficient ca imi face chemare si raspunde de mine in Narita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

arisa,poti cauta pe net baruri in Tokyo si poti da un telefon sa intrebi.Sa stii ca poti lucra si in locuri unde sint numai japoneze...Cind vii,chiar in seara aceea ,cumpara un ghid unde se cauta arbaitoo si are si ryo.Poate cel care te cheama macar iti citeste...Daca ai bani sa stai la hotel macar trei zile ,sigur iti gasesti de lucru noaptea.Daca nu poate te ajuta fetele ,eu pot ajuta un pic cu un yen,doi...Stiu povestea ta si o sa le spun si la prietene daca te hotarasti cumva.Daca iti pot fi de ajutor,scrie-mi sau scrie la viata in Japonia.Curaj si fii linistita,ai rezolvat tu pina acum...apropo,iei si fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by Lia

akuma..drace,(nu te sumperi ca te-am tradus din giaponesa in romana,ca noi stem romani,nu-i ashea)-[icon cu stukit in san],cum te pricepi tu la toate!
"crashma" nu contzine nici un fel de scarba.E pur si simplu sinonim pentru bar,restaurant,club,etc.-intr-adevar greu de imaginat,da' acum ca am si tradus iezact ce-am vrut sa spun,nadajduiesc ca lucrurile-s clare pe tema data.
stradaluieshte-te si evita interpretarea vorbelor mele cu pretentzia ca shtii ce santimenturi posed cand scriu,ca pretentziile de genu' asta n-au conexiune cu realitaua.
si lumineaza-ma despre care situatie vorbesti (aia care nu-i asa de critica,ci e de-a dreptu' cool-a).

ashia, ashia, ce hahioasa hesti, au mama, am ras da ma doahre burta.
lia, mai zi-le.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by Lia

daca n-o puteti ajuta,poate reusiti macar s-o lasati in pace?

Deci cu alte cuvinte inchizi ochii la ceva ce pare ilegal...bun punct de vedere ,mai ales pentru un moderator....

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

quote:
Originally posted by Dan_jp

quote:
Originally posted by Lia

Deci cu alte cuvinte inchizi ochii la ceva ce pare ilegal...bun punct de vedere ,mai ales pentru un moderator....

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Dane, scopul scuza mijloacele... si din pacate pentru unii alte cai nu exista...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ba ar fi putut exista Rocsana, mai ales pt persoana in cauza, dar a disparut de pe firmament si ne-a/ m-a lasat cu okii in soare si cu obrazul pus la bataie.
Isi aduce aminte alina_arisa despre ce vb: viza, pensie alimentara, avocati, MP etc. Ring a bell?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Dan_jp

quote:
Originally posted by Lia

deci cu alte cuvinte interventia mea se refera STRICT la rautatile gratuite postate de "antevorbitorii" mei.sau rautatea gratuita e OK?(precizez ca-i intrebare retorica,ca sa nu continuam dialogul asta stupid).
cat despre legalitatea sau ilegalitatea situatiei,judecarea acestui aspect cred ca o putem lasa celor implicati:fetei in cauza,celui care a invitat-o in conditiile descrise-care e cu siguranta cetatean al acestei patrii si care implicit cunoaste legile propriei tari si celor de la immigration.
Nu sfatuiesc/incurajez pe nimeni sa plece/lucreze ilegal nicaieri-e de bun simt,ma-ndoiesc ca exista cineva care sa plece ilegal undeva de placere,nu credeam ca e necesar sa mai povestim pe tema asta.
SUNT MAMA si consider ca TOTI COPIII ar trebui sa aiba copilarie,tot ce le trebuie,sa traiasca feriti de mizeria existenta-n lumea asta si sa nu plateasca pentru greselile adultilor.punct.
consider ca punctul meu de vedere e deja mai mult decat limpede si dialogul asta nefericit incheiat.la buna vedere.

Mergi la inceput