Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61
Raspunsuri - Pagina 6
Alexia27 spune:
Lachione, asta ma gandeam si eu. Ma tot invart pe aici doar-doar o aparea careva. Cred ca fetele sunt in momente de maxima intensitate![]()
Carmen.cita spune:
Buna-seara!
Sunt si eu pe aici... in asteptarea... stiti voi cui

. Ce ma scoate din sarite (concurand alaturi de vremea asta oribila) este ca iar intarzie
, mai precis de joi trebuia sa se intample, toate planurile mele sunt date peste cap (vopsit, etc etc). Nu-mi spuneti de teste, ca pana alaltaieri am facut tone si nu mai am nici unul in casa, iar afara nu ies pe vremea asta.
Oricum, avand in vedere ca se implineste un an de cand incerc sistematic, cu temperaturi, ecografii, stimulari aproape in fiecare luna... iar rezultatul este... care este... m-am hotarat sa iau o pauza. Mi-am propus 3 luni de 'spalare a creierului'. Apoi oi vedea ce mai fac anul viitor, poate trec la nivelul 2 : inseminari, si apoi la nivelul 3-avansati (de ce nu?) FIV. Pana aici poate mintea mea sa mearga deocamdata, mai departe... nu.
Va doresc un weekend placut!

Alexia27 spune:
Carmen.cita, daca te ajuta cu ceva...sunt muuulte fete aici pe forum la care testele s-au pozitivat mai tarziu, mult mai tarziu, ca sa nu dau exemple de teste constant negative care la analiza de sange s-au dovedit a fi pozitive. Daca tu stii exact cand ai ovulat si totusi ti-a intarziat dincolo de cele 14-15 zile de faza luteala...hmmmmm.... eu as da o sampanie (fara alcool).
Carmen.cita spune:
Alexia
, noi 2 suntem pe lista de asteptare... mergem de cateva luni in paralel... Nu, fetita, am toate semnele ca vine, de fapt de joi am senzatia din clipa in clipa... plus de asta mi-a scazut azi temperatura, adevarat ca nu sub 37 cum se intampla de obicei inainte de rushi... dar n-am nici un simptom de sarcina, nici macar unul. La mine faza luteala este foarte lunga, 16 zile, am trecut de ea, asta ar fi ziua 18. Oricum, miercuri am facut test si a iesit negativ, in ziua 15 ar fi trebuit sa iasa ceva.
Dar la tine petele acelea pot fi sangerare de implantare, iar temperatura e buna... ai facut vreun test pana acum?
Te intreb, ca eu incep de prin ziua 11 uneori, iti dai seama cate fac pana in ziua fatidica, uneori si mai multe teste pe zi...
Alexia27 spune:
carmen.cita, "petele" alea nu sunt pete, sunt un mucus roz pe care-l "vad" la col si cateodata in vagin. Singura pata reala pe chilot a fot in ziua 5 DPO si era maro. A doua zi a mai fost doar la col putin. Si din ziua 9DPO vad totul "in roz". Acum parca nu mai e chiar asa, s-a mai imputinat. Teste nu fac - mi-e groaza! Sunt infernal de stresata, dar mai vreau sa fiu gravi inca vreo 4 zile pana vin scarbosii! Temperatura la mine scade cu o zi inainte de CM, asa ca...
Carmen.cita spune:
Da, in ziua 5 dpo e cam devreme sa fie de la implantare... Si in fiecare luna 'vezi totul in roz', sau numai luna asta? Se poate sa fie o rana pe col? Ai jena in timpul contactului? Ziceai ceva de endometrioza, tu ai facut o laparoscopie? Eu cred ca ar trebui sa ceri parerea dr. tau despre toate astea.
Tin pumnii in continuare sa fie cu ochisori!
isabeluta spune:
Buna seara!
Mai sunt si eu pe aici, dar cu linistea asta am renuntat sa mai intervin!
Culmea de la ploaia asta ar tb sa stea lumea prin casa! Cine stie......
isabeluta
Alexia27 spune:
Carme.cita, muulte intrebari. Hai sa vedem:
1. tot cautand pe internet am gasit si varianta perioada de implantare 4-7 zile; sau: 5-8 zile: sau 6-12 zile etc. No comment
2. doar luna asta a fost "la vie en roz", de obicei mucusu colorat maroniu aparea 2-3 zile inainte de CM si dupa aia devenea rosu. Cand vad rosu, stiu ca vin porcii de rusi.
3. rana pe col...de unde??? N-am facut nika sa o provoace
4. durere la contact ...nema...dar de la "conceptie" nici n-a mai fost contact
5. laparo vreau sa fac in octombrie daca nu e cu ochisori.
si oricum tu nu m-ai convins cu semnele de rusi. La fel, este o situatie mai mult decat comuna in sarcina timpurie
Carmen.cita spune:
Alexia, stii exact ziua ovulatiei, ai fost la eco?
A naibii asteptarea asta, am nervii pe moatze 

... atata amar de vreme am pierdut asteptand, simt cum trece viata pe langa mine si eu tot astept minunea...
Multumesc mult pt incurajari!
Oricum, am 'calcat' multe reguli dupa ultimul test negativ si ar fi mare lucru, la cate prostii am facut in asteptarea asta...
Stii, ma bate si pe mine gandul tot mai mult sa fac totusi o laparoscopie...