Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

amely, hai cu vesti bune, cu ochisori
alexia, nu fi necajita cu papagalul...si mie mi-a murit catzelul recent..si dupa cateva zile am ramas gravi..dispare o viata, apare una...cine stie..si catzelul meu avea 10 ani, asa ca si eu ma atasasem, iti dai seama
mishu, la ce scoala predai?
diciu, sa se faca bine repede sotiorul tau! e tanar doar, o sa se refaca el curand!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna dragele mele.

Vad ca v-a cam intristeaza vremea asta. Eu zic tocmai ca e asa urat si nu prea i chef sa iesi din casa, si parca ai sta numai in pat, te cam indeamna sa-ti umli timpul cu alte ... activitati. Hai fruntea sus ca o sa se indrepte vremea, Asa imi spune mie nasucul (pe care nu-l scot aproape deloc in ploaie).

Diciu, ai grija de sotiorul tau, da-i neaparat muuuuulta vitamina C. Am avut si eu pneumonie interstitiara acum 2 ani si pot sa spun ca e foarte neplacut. Nu puteam sa stau nici macar cu capul ridicat de pe perna, ca ma lua ameteala. Dar cu un tratament adecvat am inceput sa ma simt mai bine dupa o saptamana.

Catty du-te iubita la dr. Cam de multisor ai niste simptome ... nu e in regula.

MOana unde esti?

Eu nu prea am ce sa va spun. Sunt in Z23 si astept sa vad cum stau luna asta.

va pup pe toate

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am intrat sa va salut.

DICIU multa sanatate sotului si da-ne de veste cum se mai simte.

ALEXIA, CRISTINNA ceva siptome?

Eu tocmai m-am uitat la un film de groaza , sunt singura ca Alin e la munca si acum mi-e frica sa ma duc la . Am aprins luminile in toata casa. Cum fac eu sa ma duc la culcare?Nu stiu ce m-a apucat sa ma uit la acest film....In rest, am de gand ca incepand de luna viitoare sa ma apuc si eu din nou de TB. Dat fiind ca nu voi mai face nopti, si ca voi incepe in fiecare zi la 7,30 , am sa reusesc sa-mi iau TB. Eu continuu tratamentul care mi la recomandata CRISTINNA(si pentru asta ii trimit un ), cu picaturi din Coacaz negru si Mladite de zmeur. Ca am un chist de poate se va rupe si la mine. Doar ca nu cred ca-mi va ajunge pentru 3 luni sticlutele care le-am cumparat. Dar macar incerc. Si dupa ce termin picaturile ma voi duce sa fac un eco. Poate la Milano voi gasi o doctorita mai buna si voi intra si-n normal cu banii....dat fiind ca lunile acestea am stat cam naspa cu banii...Va pup si va doresc o seara placuta si un sfarsit de saptamana placut si sa dea Domnu sa iasa soarele sa nu mai ploua atata.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, e tarziu dar eu nu am somn...am fost ocupata azi si la serviciu, apoi am fost sa imi iau verighetele.....dormiti sau pentru a avea ...sa prestati la greu....
Maine merg la o nunta, dar o sa va citesc....sa aveti un weekend reusit ...cu soare..si multa iubire.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna dimineata fetelor si wekend placut!
Danangie, ceva simptome...am, dar de candidoza. Chiar, e vreo problema daca nu stiu daca sunt cu bebe si bag acolo niste Macmiror? afecteaza un eventual embrion?
Altceva...mucus creamy...roz, inca mai am chestia aia roz pe la col si azi dimineata am gasit-o si pe hartie. Azi-noapte m-am trezit pe la 3,30 sa fac pisu (ultima data am facut la 12 noaptea) si acum la 10 dimineata, dar...am baut cam multa bere (fara alcool!!!) aseara, asa ca...
Sanii nici nu-i simt, greturi nu, pofte nici, temperatura 37,1 in ziua 11DPO (faza luteala 15 zile)
Megbeng, pasarelul meu a murit ieri, l-a ingropat mama...acum, ce sa zic...daca e sa fiu gravi, s-a intamplat inainte de asta, se mai pune teoria cu "moare o viata, apare alta"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Un week end placut tuturor!
Am ajuns si eu la zi dupa o sapt de absenta de pe dc.
Felicitari Megbeng sa ai bb sanatos si cumintel si tu sa fii o mamica fericita!
Princess si tie un bb mic, frumos si sper sa-ti fii fost de folos informatia mea.
Marrina nu dispera posibil sa fii pierdut momentul. Oricat de proasta calitate ar fii testele unul tot ti-ar fii iesit macar slab mai roz decat linia de control.
Eu sunt in ziua 23, 6 DPO; nici un simptom special doar mucus creamy si temp bazala deasupra coverline-ului.
Astept cu nerabdare sa vad cat va fii lungimea fazei luteale luna aceasta. Si mi-am propus sa nu mai caut simptome posibile de sarcina.
Vremea asta e ingrozitoare, dar sper ca de azi sa fie mai buna.
Bun venit celor noi! Nu zaboviti prea mult pe la "endometru"!
la toate fetele frumoase.
isabeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna fetele, se pare ca ploaia asta nu are de gand sa ne lase in pace... pe voi nu va trage la somn? ca eu de cateva zile n-am mai reusit sa fac nimic prin casa de lene...
Alexia, eu am mari sperante de cand ne-ai povestit de mucusul roze, dupa mine asta e un semn clar de sarcina, plus temperatura bazala... Tin pumnii stransi de tot!
Marinna, chiar daca au iesit negative, nu se poate sa nu fii ovulat, testele astea sunt ultrasensibile si lumea s-a pacalit de multe ori cu ele... Asa ca, sper ca ati prestat la greu!
Megbeng, merci de sustinere, ai un pupicel dulce de la mine pentru tine si puiutul mic din burtica!
Shoricutza, si eu ma visez cateodata cu bebe si nu-i rau deloc, mai groaznic e cand ma trezesc la realitate, dar intr-o zi vom sti toate cum este, asa-i?
Hai, fetelor, zambitzi va rog, si poate va iesi si soarele!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Amely, sa te auda Dumnezeu! Dar, imi dai voie sa ma indoiesc? Intotdeauna am inainte de ciclu cu 2-3-4 zile oarece semne colorate pe la col, ce-i drept, nu ca luna asta, dar cine stie, s-o fi schimbat "semnalizarea". Cat despre temperatura...este normala pentru perioada asta. Mie imi scade cam cu o zi-doua inainte de CM.
Oricum, speranta moare ultima.
Tu cum te lauzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor, ma tot uit afara si nu-mi vine sa cred ca nu vrea sa-si revina vremea asta pacatoasa.
Eu am ajuns la concluzia ca am gresit luna asta cu prima zi de ciclu interperetand-o a fi pe 11 cand a inceput sa curga abundent. Cred ca totusi prima zi a fost pe 9 cand a inceput o sangerare slaba cantitativ si maronie ( pe 9 ar fi trebuit sa-mi vina, ca erau fix 28 de zile de la ultimul ciclu). Dovada e ca alaltaieri, cand ar fi fost a 14-a zi, daca luam in calcul ziua de 9, cred ca totusi am ovulat: dureri de ovare si testul de ovulatie cu doua linii perfecte...doar...ca linia de test era o idee mai vaga, ceea ce m-a derutat si am crezut ca-i negativ...ca apoi, ieri si azi sa-mi iasa super negativ - o linie doar! De fapt pe testul Dr. sigur pe care-l folosesc scrie ca prima zi de menstruatie e considerata ziua in care apare sangerarea.
Asa ca am luat teapa luna asta!
Si aseara cand as mai fi putut face ceva pe ultima suta de metri,...m-am bucurat din plin de statutul de "bunica" pana pe la 1 noaptea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nobody around?

Mergi la inceput