Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mai fetili, Alexia si Carmencita, simt o nevoie acuta sa va incurajez si sa va tin pumnii stransi, stransi.
Da Doamne!!!!!

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

carmen.cita, si eram sigura ca o sa-mi vina iepurashu (asa zic eu rushilor), pentru ca aveam inclusiv durerile de burtica..incepusem sa pun, preventiv un tampon..plus ca nu-mi venea sa cred ca as putea avea eu bucuria asta imensa..si uite ca ,desi barza mi s-a parut negativ si l-am aruncat, recuperandu-l ulterior din gunoi, testul de sange a zis clar ca e un samburel mic in burtica...
alexia..cam acelasi lucru ti-l zic si tie....taaare sunt eu optimsita in legatura cu voi, efte minunate ce sunteti!
hai, va tin pumnii sa veniti la mamici de mai iunie, ca fetele de acolo nu-s vorbaretze deloc si mi-e cam urat!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Iepurila, Megbeng, mi-au dat lacrimile cand v-am citit postarile! Dar, oricum, zilele astea am dispozitia unui nou-nascut: acu plang, acu rad...deh...PMS-u asta...
Va multumesc de incurajare,dar, zau, tare mi s-a luat de semne si simptome inchipuite...dar hai ca va mai spun unu: burtica nu ma doare asa ca de obicei inainte de rusi, e mai mult ca o presiune si ca niste crampe. Celebrul mucus roze s-a cam dus, probabil ca-si incarca bateriile ca sa ma pocneasca cu spirit de raspundere peste vreo 2 zile
si o ca tare-mi sunteti dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Fetelor, nu-mi dati sperante, ca mie nu-mi trebuie mult!!! Pai m-am apucat sa refac "calculuelele" si adevarul este ca eu nu stiu EXACT cand am avut ovulatia, doar in ziua 13 am fost la eco si aveam 2 foliculi (maturi, zic eu) pe acelasi ovar unul de 25 si unul de 20 mm, prestarea in seara respectiva, ca eu am zis ca vor face poc dimineata cel mai tarziu... intamplarea a fost ca sa mai reluam 'bunul obicei' abia in ziua 18. E posibil sa fi ovulat mai tarziu?
Eeee, dar lasati voi sa vedeti maine dimineata cine-si plange in pumni...

Megbeng, daca ajung eu acolo la mamici de iunie (ca tare mult mi-as fi dorit sa fie bebe in zodia gemenilor) iti promit ca nu mai are nimeni loc de postarile mele, ROMANE va scriu!!!
Iepurica, esti o draguta, ca de obicei! Sa-ti dea Dumnezeu si tie, ca bun suflet ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Carmen.cita, n-ai ratat nimic! oricum traiesc 2-3 zile. SUPER! Si cu 2 foliculi...ehehei... Si io am avut 2 dar mai mici: unul de 19,3 si unul de 17,2, dar pana au facut poc, au mai crescut, macar la 20 respectiv 18. Prestarea a fost in ziua 17 la 12 noaptea si au facut poc ziua 18 dupa-amiaza, cel tarziu noaptea.
Timingul a fost PERFECT la amandoua. Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

alexia, stiu si eu foaaaarte bine cum e cu simptomele inchipuite, cu vise, semne, premonitii si alte alea...si cat de nasol e sa tot iasa negativ testul ala afurisit in care iti puneai sperantele ca o sa iti schimbe viata...odata si-odata tot o sa ti se intample..uite, si eu credeam ca (iar) ma amagesc, oricat m-au incurajat fetele de aici...DAR DE DATA ASTA AU AVUT DREPTATE!
hai sa ne rugam impreuna sa fie bine! roaga-te sincer la Fecioara Maria, ea e cea care o sa te ajute sa ti se intample minunea, o sa vezi!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LACHIONE la ce ora au aparut rushii pe 9?Ca daca au aparut pe 9 pana in 14,00 - 15,00, socotesti ca prima zi a CM 9. Nu conteaza ca nu e abundent. Daca iti vine mestra pe 9 dar spre seara socotesti ca prima zi a CM 10.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineatza fetelor (desi "buna" sa-i zica cine o putea)!
Ploaia asta nu se mai opreste si eu m-am trezit ieri cu ...rushii pe cap!!! Sunt de-a dreptul socata!!! Cum adica sa vina din ziua a 19 ,adica cu o saptamana mai devreme???
Si nici macar nu-mi dau seama ce se intampla: ori sunt rushii-si atunci e o dereglare majora ca niciodata nu mi-au venit de 2 ori intr-o luna,ori e de la frig sau de la controlul de vineri sau de la amandoua,ori de la stress (am o perioada nenorocita si-mi pica parul "in prostiie" !!!)....
Partea proasta e ca sunt derutata,eu pete maronii am de vreo 4 zile si abia ieri au devenit mai mari,roshii si m-a durut burta ca la ciclu, asa ca am tras concluzia ca asta trebuie sa fie....Si habar n-am in ce zi sunt: a 2-a sau a 5-a? Si daca sangerarea asta nu e ciclu ci altceva,cum imi dau seama???
Sunt total bulversata,exact cand credeam si eu ca dupa 7 saptamani de chin va reintra totul in normal....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MISHULINA poate e de la operatia care ai facut-o, medicamentele care le-ai luat, si da poate fi si de la stres. Am o colega care i se intampla asa : cand are o perioada mai stresata rushii ii vin de 2 ori intr-o luna. Tu ai facut ceva analize pentru hormoni? Cat de rau imi pare, nici nu stiu ce-ar putea fi. Eu stiu ca prima zi de CM se socoteste cu sosirea primelor pete de sange. Dar daca tu zici ca abia abia ai avut niste pete timp de ceva zile, nu stiu cam in a cata zi ai fi. De ce nu te duci maine pana la doctora ta, sa faci o vizita sa vezi daca sangerarile sunt de la CM sau de la altceva? Uite acum 2 luni sora mea s-a trezit cu rushii pe cap inainte de termen, si am trimis-o la doctora mea si i-a facut o eco trasvaginala si era totul ok. Doar ca stii, caldura, oboseala, stresul au fost factori care i-au dereglat ciclu. Da-ne de veste. Sunt alaturi de tine.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va pupic, fetelor! Pe vremea asta mohorata chiar ca nu mai ai chef de nimic, iar eu mai sunt si cu durerile de burtica pt. ca astept rushii din clipa in clipa! Asta este: inca o luna ratata!Asa de tare m-am saturat de lupta asta incat imi vine sa las totul balta! Mai am putin si implinesc 31 de ani si nici macar nu stiu daca voi fi candva mamica!.... Mai avem o luna de tratament si apoi urmeaza stimularea cu Clostylbegit + monitorizare; imi pun mari sperante in aceasta!Ce-o vrea Domnul!

Mishulica, si eu am patit asa ceva acum vreo trei ani; parca eram in ziua 18 si m-am trezit cu rushii; la mine a fost vorba de o dereglare atunci! Asa cred ca este si la tine! Important este sa se opreasca de la sine si apoi vei discuta cu medicul!Nu te ingrijora prea tare!
Alexia, Carmen.cita, fetelor, va urez din suflet sa fie cu ochisori la voi!
Isabeluta, iti multumesc mult pt. informatii!
Iepuras, te pupicesc! Tu cum mai stai cu tratamentele?

Nici nu stiu ce sa mai scriu; ma scuzati, dragele mele, dar starea mea este una tare tampita!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput