Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Si mie la fel... in plus, Ingeras, eu am facut o data instilatii, cu un an in urma, dupa HSG, si tot asa, mi-a iesit foarte bine. Dar laparo e o investigatie mult mai... de fapt cea mai complexa.

Alexia, mercic de PM, ti-am raspuns!

Catty, chiar ma ingrijorezi cu starile astea de rau... ti-ai facut analizele de sange? ar putea fi si pe sistem nervos, cu toate supararile astea din ultima vreme, dar te rog eu nu sta, fa-ti programare la dr. de familie, zi-i cum sta treaba si vezi ce trimitere iti face...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

catty..merci de sfat...de altfel f bun...am fost aseara si la colentina...el a mai avut meningita...asa ca primul lucru de asta l-au controlat.....nu are....dar are penumonie interstitiala si infectie urinara....daca nu-si revine in 2-3 zile cu noul tratament...il voi interna...
merci tuturor!
ne facem noi bine!!!!...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Uuuufffff, tare complicat mai e si cu treburile astea...
Dar nu se pot termina odata toate problemele si sa ramanem ??

Ati vazut ce mi-a spus mie dr? ca piticul se afla undeva pe creierul meu :)))

In alta ordine de idei, sa stiti ca eu nu mi-am facut decat analize complexe de secretie, care au iesit bine, Papanicolau bine, instilatie bine, eco peste eco, monitorizari...deci aparent nu am probleme. La sange nu mi-am facut, dar mai aman putin, nu de frica, dar nu vreau sa o dau acum in mers zilnic / sapt la dr, ca deja exagerez...
Va mult e toate! Sa fiti cuminti, sa aveti grija de voi, sa faceti sex si sa va imbracati bine, ca e frig!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Diciule, sanatate multa sotului, sper sa fie bun tratamentul si sa ne spui luni ca e mai bine
Ingerasule, un dulce si tie...
Fetelor, numar cu infrigurare zilele pana la test, au mai ramas 11...
Va pup pe toate si sa aveti week-end placut si insorit, daca nu afara, cel putin in suflete!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Marrina cum a iesit azi testul de ov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor eu cred ca nu trebuia sa ratez repriza de aseara, pentru ca cred ca ieri a fost ovulatia; ieri testul eu am considerat ca-i negativ, pentru ca liniuta de test a iesit un pic mai deschisa la culoare decat cea de control, dar azi...a iesit super negativ, adica doar liniuta de control! Asta inseamna ca adio ovulatie luna asta, nu?
Si in seara asta nici o speranta, pentru ca mergem la nepotel!!!
A si ieri am avut si dureri de ovare, azi nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Lachione TOOOOT negativ. De-aia nu v-am mai scris....
Mie toate testele pe care le-am facut luna asta mi-au iesit clar negative. Ale tale tot Dr. Sigur au fost? Cica daca liniuta de test e mai stearsa tot negativ se numeste. Luna trecuta cu Diaspot asa a fost.

Amely Iti tin pumnii ca sa fie

Acum plec. Am multe de facut zilele urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Salutare pe ziua de azi. Am trecut pe aici sa va urez week-end placut(asta nu inseamna ca nu voi fi pe aici pana luni). Azi m-am trezit cam deprimata... am visat si ca sunt gravidutza si dupa aia cu bb si realizez ca am devenit cam obsedata dupa doar 3 luni de incercari. Cred ca este cazul sa ma mai temperez.... si apoi cu ploile astea care nu se mai termina, ma tot gandesc la bietii oameni inundati, pe frigul asta, care isi pierd agoniseala ... Haideti ca nu vreau sa va induc si voua starea mea. Va pup si vb mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

marrina in ce zi esti?
Diciu multa sanatate sotului. sa se faca bine cat mai repede.
lachione asa am patit eu luna trecuta in ziua 18. Dupa aceea au iesit toate negative si nu am stiut ce sa cred.
Amely tinem pumnii!!
ingeras26a este clar ca avem piticei pe creier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara tuturor! Iar am venit uda acasa,nu ma mai joc,cineva sa opreasca "robinetul" ala odata ca nu mai pot! Deja stau de atatea zile uda la picioare si doar mi s-a spus clar ca numai o raceala nu-mi trebuie mie acuma.Dar ce sa fac daca nu am nici barca nici avion?
Voi cum o duceti cu ploile? Ceva vesti bune apar si pe la noi? Cine se inscrie pe listutza?

Ina

Mergi la inceput