Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Adya, te invidiez, baimareanco pentru vremea insorita de acolo... multam fain pentru raza de soare, ne-a mai inveselit sufletele!. Cat despre chistulet, ai avut cumva vreun folicul de dimensiuni mai mari? ca stiu ca astea se tansforma uneori in chisturi... Banuiesc ca este pe unul din ovare, ai putea sa incerci cu bai naturiste de sezut, dar daca nu merge s-ar putea sa iti dea sa iei anticonceptionale (asta ar fi tratamentul pentru punerea ovarului pe repaus o perioada). Daca nu, poti sa il tii sub urmarire, vreo 2-3 luni si sa mai faci un eco, pentru ca de obicei ori creste pana se sparge, ori se absoarbe.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Am fost intrebat cum am ajuns aici.
Pai va zic, dar sa nu radeti .
Vreau si eu bebe si nu stiam ca doar fetele raman gravide ... Hihi, imi arde de gluma pe ploaia asta.
Serios acum, stiam cate ceva despre metoda cu temperatura bazala si m-am gandit sa intru impreuna cu sotia sa mai citim, sa vedem cum se face. La fel ca si voi, ne dorim un bebe. N-am incercat prea mult pana acum si initial am crezut ca e "piece of cake" dar se pare ca nu e chiar asa. Si in felul asta am ajuns aici.
Forumul il citesc de ceva timp. Am mai fost si pe la "in unul sau in doi, mergem mai departe", "nunti", "poznasii stau mereu la panda" etc. Imi place comunitatea de aici. Mi se pare imensa dar zic eu ca sunt prea putini barbati. Sau, ma rog, poate am nimerit eu gresit

Acum ma retrag cuminte in banca dupa ce am fost scos la tabla. Stau jos!
Paaaaaaaaaa

PS: nu va mai pup, ca mi-o iau pe cocoasa.
PS2: ma risc... va pup. shhhhhhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Ingerash, eu daca fac laparo, fac din urmatoarele motive:
1. verificare trompe. Stiu ca este HSG pentru asta, dar am citit aici pe forum de cayuri in care la HSG parea totul OK si la laparo erau infundate. Oricum, daca HSG iese prost, tot la cutit ajung
2. posibile aderente. In 2002 operatie de apendicita, in 2003 ovarectomie.Plus ca nu stiu daca vreo anexita mai veche o fi lasat vreo urma asa...de amintire
3. Am avut endometrioza si asat stiti foarte bine ca poate aparea din nou. La care se adauga scurgerile de luna asta (din ziua 5 DPO si de aseara).
4. Plus ca vede tot peritoneul, care la eco nu se poate vizualiza.
Cred ca sunt motive intemeiate pentru laparo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

ingeras Multumesc. Spor la ... treaba de ...luni...cu tratamentul...

ratoiule Asa da "docomente". Da' soata ta stie ca te plimbi pe-aici?

lachione Bafta si azi!!! Daca ma gandesc bine parca parul meu se prezinta mai bine de cand cu naturistele de le iau de doua luni juma'

Adya La Brasov e urat-urat afara. Noroc cu Cerbul asta de-a gonit ploaia de vreo doua zile... Dar deja iar e pe pozitii . Pe chistulet urmareste-l. Nu te ingrijora prea tare. Se poate resorbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

sigur ca stie si soata. Se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ratoiule, pai las-o si pe ea sa ne scrie meeey, de ce esti egoist?. Ca pe tine te-am mai intreba noi de una de alta, da zisesi ca inca mai sunt multe mistere neelucidate pe aici pe la subectu' nostru! noroc cu DEXU'! ....

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Amely, Marrina, la noi e atat de frumos afara....poti umbla in mineca scurta!!!
Va mai trimit un buchetzel de raze de soare
si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna ziua tuturor,
Scuze ca nu am mai scris dar am multa treaba si sincera sa fiu nici nu ma simt bine.
IONICA nu este bine cu sangerarile astea asa de multe zile. La mine au fost 7 zile si medicul meu a spus ca daca mai durau ma curata bine ca sa nu fac vreo infectie.
DICIU, un sfat din tot sufletul. Du-te la Spitalul de Boli Infectiose Matei Bals- acolo in spate la Spitalul Colentina. Sotul meu avea simtome asemanatoare cu cele ale sotului tau si avea encefalita, cara pana am ajuns noi la Bucuresti la spitalul cu pricina a dat in meningita virala. Nu vreau sa te sperii, dar incearca si acolo. Intreaba de doctorita Nastase, si roag-o sa se uite si ea pe analizele alea. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine curand.
RATOIULE, vad ca esti constiincios. Bravo. Toata stima pt tine. Lasa ca vine si bebe la momentul potrivit.
Fetelor, ma dor ovarele destul de rau. Azi dimineata am facut si noi cate ceva, si sa dureau destul de rau. Sa fie iarasi vreo cistita? Ca de abia am scapat de ea. Sper totusi sa fie bine. La asta se adauga o senzatie de greata de vreo 3 zile incoace si dorinta imensa de a manca noaptea si urinari multeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Credeti ca o fi ceva de bine, sau am luat-o razna?
Va pupacesc, sa aveti grija de voi, si daca nu mai intru sa aveti week-end placut.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Adya, ce fericire sa aud ca este pe undeva, intr-un coltisor din aceasta tara minunata ... soare! Multumim de buchetel! Profita de vreme si stai numai afara si in locul nostru. La Buc ploua rau si nu da semne ca s-ar opri vreodata.
Amely, Alexia, dar daca nu stiti sigur ca aveti pb, de ce nu faceti instilatie, cum mi-a facut mie ieri? Dr meu a spus ca este concludenta, atata timp cat se resoarbe tot serul cu antibiotic...n-ar fi mai usor decat cutitul?? zic si eu...

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Ingerashmic si scump, mie din toate motivele alea enumerate, cel mai frica imi este de aderente si endometrioza. Instilatiile nu prea fac mare lucru aici, nu? V-am spus, ma ingrozesc scurgerile astea, care stiu ca pot fi de la endometrioza sau vreun fibrom

Mergi la inceput