Copii din 1996 (4 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Andra, ai fost o mireasa tare frumusica, iar rochia imi place la nebunie, simpla, de bun gust, medival style.
Multumesc de incurajari. Maine aveam in plan sa merg la scoala la o sedinta cu profesoara lui Elliot, dar nu ma pot invoi de la servici, asa ca ramane pe saptamana viitoare.
Brenda, scrie-mi si mie ce concurs, ca stau aici in suspans... Eu ii tin pumnii dar nu stiu pentru ce concurs.

Elliot tot imi cere bani sa-si cumpere o carte de la scoala. Aici de 4 ori pe an au Book Fare, cand vin cei de la Scholastic cu carti de vanzare. I-am zis ca nu-i cumpar nimica pana cand nu vad progrese la scoala. Astazi m-a intrebat daca Mos Craciun ii aduce Heeleys (pantofii cu rotile) daca o sa-i iau si nu o sa-i dau. . .Ce-i bese lui mintea????
Numa bine la toti, bafta lui Diana,

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Sanca,concurs de dans sportiv(Vals,cha-cha,samba,etc).....
Va pup si multumesc pt incurajari!

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Ftelor......am picat primii sub linie inca din optimi....Profu' ne spusese sa nu ne facem iluzii,ca nu se poate din prima sa luam vreun premiu,dar.....chiar sa nu mergem macar in sferturi?
In fine,a abia inceputul,pe Diana nu am descurajat-o cu nimic,i-am spus ca asta e un motiv sa mearga mai departe......
Am pus citeva poze de ieri,sa le vedeti,faceti abstractie de culoarea rochiei,stiti ca mie nu mi-a placut,dar asta e.
In rest,toate bune!
Va pup pe toate si duminica placuta (la noi ploua cu galeata)!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut tuturor,

Brenda,succes in continuare Dianei si ma bucur ca ai imbarbatat-o si ca nu va renunta la sport pentru ca nu a luat acum un premiu...Important este ca a participat si sa sti ca am vazut pozele si mie,pe langa faptul ca ai o fata superba,poti sa ma injuri,dar mie mi-a placut rochita.Imi pare rau ca nu putem vorbi pe msg.Calculatorul meu este stricat si a mai ramas laptopul lui Marius,de pe al lui scriu acum.Sunt si un picut agitata,ca zilele astea am tot avut de treaba,a mai fost si tanti bona pe la noi sa se mai obisnuiasca cu copiii,am tot strans si am dereticat,azi am facut de mancare pentru 3 zile,sper...ca de maine merg la munca si nu stiu cum va fi...O sa incerc sa intru,sa vad cum,caci de pe laptop merge foarte greu,descarca Marius multe chestii(programe,filme etc)si abia-abia pot deschide DC-ul.Am sa-l rog pe Marius sa faca ceva la calculatorul meu,nu stiu ce,el sa il bibileasca cumva,sa il faca sa mearga macar pe messenger si am sa incerc sa intru in seara asta...Va pup pe amandoua si va doresc numai bine!
Mihaela,inca o data multumesc mult pentru cadou!Am ajuns ieri seara pe la 22 acasa si cum am intrat, mandra s-a repezit la punguta...EEEEE!Cu ursuletul a fost cum a fost,insa ciocolata a fost chichirezul,ca a descfacut-o si da si haleste din ea...Abia am reusit s-o convingem sa mai lase si pentru a doua zi,ca Speedy Gonzalez de Luana era in stare s-o bage pe toata in gura....Vreau sa spun ca Luana a facut o obsesie pentru magnetul ala cu personajele de desene animate:ne intreaba intr-una si pe mine si pe tata-su "ci-i acoo?"si noi trebuie sa ne executam sa ii spunem cum ii cheama...A dormit cu magnetul ala aseara,iar azi cand s-a trezit,primul lucru si-a luat magnetul in mana...Ursuletul l-a pus la taica-su pe pat si il priveste doar si daca incercam sa ii mutam locul se pune pe un urlat....de zici ca o taie careva cu drujba...Alex a fost foarte incantat de pixuri si a stat si a studiat vederile de parca le-ar fi citit.Un breloc si-a pus la fermoarul de la rucsacul pentru scoala deja,iar ceilalti magneti sunt pe frigider....Ce sa spun?Tare incantati au fost!Voi ati ajuns cu bine acasa?Ce fac fetele frumoasele?I-am povestit lui Marius de Silvia...Ma intreba:"cum?a cazut in baltoaca aia si nu a plans?"Ii povesteam si zambea asa...Si de faza din restaurant,cu descaltatu'...Ma intreba cat de micuta e Silvia.Tare s-a mai minunat de ce i-a spus...
Noi ne-am intalnit 14 fete,am fost la un bar si am stat la barfe acolo pana pe la 21.30.N-am stat toate pana la sfarsit.A fost fain...
No,va pup si va doresc numai bine!Succes cu tanti,Mihaela!Ma bucur foarte mult ca am reusit sa te intalnesc si sa te cunosc si pe tine si familia ta minunata!
Fetelor,va doresc o saptamana cat mai buna si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana,nu te injur. E chestie de gusturi,m-am obisnuit si eu cu culoarea pina la urma.....Nici nu s-a pus problema de renuntat,mergem mai departe,munca este multa,dar satisfactiile pe masura....Am vazut niste filmari de la campionatul pe tara de anul trecut,la categoria 16-18 ani.M-am infiorat,trebuie sa fie ceva minunat sa-ti vezi copilul campion pe tara si dansind dumnezeieste....
Iti doresc bafta la serviciu si sa-ti intri in mina cit mai repede,bine ai revenit in rindul "lucratoarelor",na! Sa mai vezi cum e!
Daca reusesti sa intri,sint pe aici.....

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ana-Maria, ma bucur mult de tot ca le-au placut copiilor lucrusoarele. Cu ciocolata nu m-am gandit sa te avertizez, am uitaat cum e cu mancatorii astia mici, care nu pricep ca seara nu mai au voie sa manance "cioco". Am ajuns cu bine acasa, pe la ora 23, am plecat abia dupa ora 19 din Timisoara. Fetele au adormit inainte de Oradea, s-au trezit cand am ajuns acasa, apoi au adormit fara probleme...iar la 7.30 azi dimineata ne dadeau desteptarea .
Asa e si la noi cu magnetii, Silvia cunoaste personajele de acolo. Stie pana si de New York, ne spune ca a fost si ea acoolo...da, are dreptate, era in gandurile noastre...
Sunt foarte incantata ca te-am cunoscut, asa cum ti-am zis imi pare rau ca nu i-am cunoscut si pe copii si pe Marius, dar vor mai fi ocazii, cu siguranta. Esti o tipa foarte simpatica, de altfel asta se vede si se simte si din postarile tale. Sa ramai vesnic asa!
Mult succes la serviciu! Si succes cu tanti Luanei!

Brenda, am vazut si eu pozele cu Diana, trebuie sa-ti spun ca ai o fata frumoasa foc, iar tu esti o tipa faina. Pana acum nu vazusem pozele cu voi...
Da, si mie mi-a placut rochita, nu era culoarea urata chiar deloc!
Mult succes Dianei in continuare!

Va pup fetelor! Sa aveti o saptamana minunata.

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si eu am vazut pozele .Superba fata,dar nici cu tine nu mi-e rusine ,Brenda.Important pt Diana cred ca este faptul ca a participat,locul intai il va ocupa cu siguranta intr-o zi.
De la noi nici o veste deosebita ,sambata mi-am facut putin timp si am mers cu sotul sa-si ia niste blugi si ceva camasi cu maneca lunga si am profitat si eu si mi-am luat o pereche de pantofi de care m-am indragostit .Se asorteaza perfect cu rochia de ocazie pe care mi-am cumparat-o pt nunta.Am sa fac si poze sa o vedeti si voi ,si daca mai slabesc putin ma declar satisfacuta.
Robert a uitat sa citeasca ceva pt scoala asa ca pe la 11 seara m-am trezit cu el in bucatarie,cu mustrari de constiinta si cu fisele de lecturat in brate.L-am dojenit putin.De la inceputul scolii a luat deja 4 calificative de FB,asa ca n-avea rost sa-l cert prea tare pt ca a inceput anul scolar cu dreptul.
Maria e o mare nebunatica si sta tot timpul in picioarele mele,chiar radeam cu mama intr-o zi ca faceam intoarceri bruste prin casa si trageam cu coada ochiului la ea,era tot timpul dupa mine,ma intorceam,ma suceam ,ea in urma mea.E o dulce si o scumpa dar tare mi-a pus la incercare rabdarea cat a fost bolnava a fost un chin sa o hranesc,cred ca vecinii sunt convinsi ca imi torturez copilul .
Va pup si va doresc o saptamana fruumoasa.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Fetelor,multumesc! Si voi aveti copii minunati! Sintem o gasca tare,ce mai......
Astazi insa am ramas profund socata,deci nu va exagerez,SOCATA,cind Diana a venit cu un test la matematica cu insuficient.Fetelor! Copila mea a luat un singur insuficient in 4 ani,cind nu invatase o rugaciune la religie......Sint bulversata,chiar nu pot sa cred,nu stiu ce sa cred!
Si incep sa ma intreb......o avea legatura cu surmenajul antrenamentelor? Ca in cazul asta..........
Mai vorbim,acum chiar nu mai stiu ce sa zic....

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut mamici,
Iata-ma si pe mine dupa prima zi de munca...dupa ce am stat 2 ani acasa.....Una peste alta a fost o zi obisnuita si am avut senzatia ca 2 ani au fost ca si cand ieri eram la servici...N-am avut cum sa ma acomodez pentru ca a fost ca si cum n-as fi fost plecata nici o clipa....
Asa ca,Brenda draga mea,mesajul de la tine l-am vizionat dupa ce am intrat in birou sa vad daca a sunat cineva,tocmai statusem la o "mica" barfa intre noi fetele,timp de vreo 3 ceasuri....si tutun la greu...Maine trebuie sa merg sa fac vizita medicala .La Bucuresti nu se stie cand voi ajunge...Se pare ca reorganizarea de anul acesta a institutiei atrage dupa sine o groaza de schimbari,printre care si metoda negociatului de salariu...Am inteles ca abia dupa vreo 2-3 saptamani seful cel mai mare,ala din Bucuresti,trebuie sa faca un referat in care sa spuna ca a analizat situatia reangajarii mele si ca propune renegocierea salariului meu ,corespunzator cresterii de salariu pe timpul cat eu am lipsit...Nici eu nu am inteles mare lucru,insa astept si eu cu nerabdare renegocierea asta ,caci nu mi-ar conveni absolut deloc sa primesc salariul la care eram in momentul plecarii in CIC(adica 5 200 000 lei vechi),in conditiile in care portareasa institutiei ia 7 milioane pe luna,iar acum 2 ani avea un salariu de 3 milioane si ceva....Nu stiu cum va fi,e putin cam ciudat,dat fiind faptul ca nici unul din colegii mei nu au negociat un nou salariu si,implicit,un nou contract de munca,mai ales ca vechile contracte au expirat la 1 octombrie...E cu cantec!Asa ca nu stiu cand voi ajunge in Bucuresti,insa cu siguranta te voi anunta in momentul in care voi sti cu certitudine...
In alta ordine de idei...eu zic sa nu o certi pe Diana.Gandeste-te ca si tu ai fost eleva...Alex a luat anul trecut primul I(nota4) din cariera lui de elev foarte silitor pentru faptul ca nu a fost atent,adica discuta cu alt coleg in timp ce doamna le preda,doamna l-a intrebat ce a zis ea si cum habar nu avea a luat insuficient.Da-i si lupta p-orma ca sa-si repare media,ca macar bine ca si-a dat seama de prostia care a facut-o.Nu o certa pe fata...Incearca sa discuti prieteneste cu ea si sa afli ce s-a petrecut si care ar fi motivul acelui insuficient...Bafta Dianei in continuare si va pup pe amandoua!
Mihaela,ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa.Inca ma gandesc la fetele tale frumoase si chiar azi am povestit de voi cu colegele de servici...nu ati sughitat?!Bineinteles ca micuta Silvia a fost subiect prelungit...Asa cum ai zis si tu si eu cred cu tarie,ca ocazii vor mai fi sa ne vedem si atunci ne vedem in 8 ,nu in 5....Va doresc tot binele din lume si pupici la fete si tie!(ps.Luana deja ne terorizeaza cu magnetul ala cu Mickey Mouse si gashca...l-am suit cat mai sus ,pe frigider,bey...de la inaltimea ei de juma de metru tot il vede...)
Andra....felicitari pentru rezultatele bune ale lui Robert!S-o tina tot asa si bafta in continuare!Eu pot sa spun ca,in ciuda faptului ca programul de dupa-amiaza a lui Alex ma nemultumeste foarte mult,are si un avantaj pentru faptul ca,daca uita ceva sa faca seara,are timp dimineata,pana sa plece la scoala...Pupici micutei Maria nazdravanica!Imi cer scuze ca nu am reusit sa vad pozele puse de tine,insa sunt curioasa:chiar faceti nunta si tu esti mireasa?Sau am inteles eu gresit?
Sanca,ce mai face istetul Elliot?Cum mai merge cu scoala?Ati mai dat la pace?
Dragelor,va doresc la toate sa aveti parte numai de bine si sa fiti sanatoase voi si familiile voastre!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria2 spune:

Buna tuturor.
Sa stiti ca desi nu am mai scris am continuat sa citesc.
Avem insa un program super full din cauza celui mic mai ales care nu prea ma lasa sa respir.

Anastasia mea este acum clasa a 4a si este extrem de bucuroasa zilele astea pentru ca in sfarsit am reusit sa-i schimbam pianul adica i-am luat unul mai bun(inaltime mai mare etc)
Succes in continuare copiilor vostri si toate bune.

mamica de 2 printese si un print

Mergi la inceput