Copii din 1996 (4 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ana-Maria, sper ca maine sa avem masina si planurile sunt ca sambata sau duminica sa mergem pana in Timisoara. Imi mai trimiti pe PM sau pe mail nr. tau de tf? Ca sa te pot suna cand ajungem in orasul tau.

pupicei la toata lumea!

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri.

Corina, La Multi Ani lui Mihai !!!! Sa-ti traiasca feciorul.

Brenda, sand de acord cumine, trebuia sa vorbeasca cu mine daca nu stia ce sa scrie, asa ca pedeapsa continua. Chiar a fost prelungita 3 zile, ca a intrat pe calculator sa-mi trimita un email . . . Nu am dat pe la scoala sa vorbesc cu profesoara, dar e notat, si imi iau liber de la servici vineri sa discutam la sfarsit de zi.

In week end plecam la Washington DC sa vedem capitala tarii. Excursie de 3 zile. Ii scot pe baieti de la scoala 2 zile, or sa invete ei mai multe acolo (sper).

numa bine,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Dragele mele din pacate vestile noastre nu sunt prea bune.Sambata seara am ajuns cu Maria la urgente pt ca avea febra foarte mare si uite asa am aflat ca ea nu a luat raceala de la mine ci are puroi pe amigdale.Asa ca i-au facut o injectie cu Algocalmin si ne-au dat reteta pt Augumentin.Maria e nervoasa si nu doarme,nu prea mananca,plange.Robert in schimb e bine sanatos asa ca se tine de prostii.Tocmai am renovat camera lui si am inlocuit si mobila asa ca ieri baiatul meu a stropit peretii si mobila cu cerneala din stilou,cand a realizat ce a facut i-a cerut ajutorul bunicii care a indepartat urmele dezastrului.Eu am aflat abia astazi de pozna lui,norocul lui ca daca vedeam asa ceva se alegea cu o pedeapsa zdravana ,dar pt ca a rugat-o pe mama sa nu-mi spuna eu trebuie sa ma fac ca nu stiu,altfel data viitoare se ascunde si de ea.
Ma lupt inca cu raceala si tusesc de am impresia ca-mi dau sufletul,dar o sa-mi treaca.
Ieri am fost si mi-am cautat o rochie de seara pt ca in octombrie trebuie sa merg la doua nunti.Am gasit o rochie superba si cand o sa fac poze va trimit si voua.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Andra,

imi pare rau sa aud ca Maria nu se simte bine. In 2 zile de antibiotice o sa vezi ca o sa fie mai bine. Nu fii suparata ca nu mananca, dar e iritata pe gat si intelege-o ca doare al naibii cat inghite orice. Incearca sa o tii pe supe cat mai mult, evita painea, mai ales daca e uscata (coaja de paine) si orice bauturi acidice si sucul de portocale sau limonada. Ceai si supa. Poti sa-i faci chiar o pasta de legume. Cam o saptamana pana cand i se reface gatul si se desumfla amigdalele incearca sa o tii numai pe lichide, si mancaruri piuree.
Sa ai grija si de raceala ta, si sa iei sirop de tuse.
Si noi mergem la o nunta in Octobrie, dar nu ma pot lauda ca ma gasit rochie. In week-end plecam in Washington DC, si week end-ul viitor e nunta. Nu inteleg de ce nu ma panichez inca, ca nu am nimic de imbracat. . . Am fost la cateva magazine dar nu am gasit nimic care sa-mi placa, iar ce mi-a placut a fost extrem de scump...
Asteptam poze, poate ma inspira si pe mine.

Sanatate,

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andra,imi pare rau sa citesc ca Maria e bolnavioara...Ce ti-e si cu amigdalele astea...Cred ca mama mea se saturase de atat puroi in gatul meu de m-a dus la operatie...aveam vreo 4 ani pe atunci...Am scapat de amigdalita,insa nu pot spune ca e foarte bine,ca si chestia asta cu amigdalectomia e cu dus si intors....
Multa sanatate micutei si tie,de asemeni!
Brenda,ce mai faci?Ce mai face Diana?
Sanca,cum mai e Elliot?Ai vorbit cu doamna lui invatatoare?
Flexi,ai disparut....Ce face Chris?Cum merge cu scoala?
Mihaela,am trimis PM.

Mamicute,sa aveti parte de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Buna ziua si de la noi!E cu adevarat o zi buna pt ca Maria se simte mai bine si automat si eu sunt mai linistita.
Multumesc pt incurajarile voastre,eram cam ingrijorata pt ca e prima oara cand ma confrunt cu asa ceva.Robert nu a avut asemenea probleme si nici Maria pana acum.
Am luat-o iar de coada cu portofoliile si cu lectiile multe.Dar asta e a inceput scoala,nu?!
Am pus poze noi in albumul 3 ,poze de la nunta si poze cu copiii,sper sa va placa chiar daca nu sunt asa de bune calitativ pt ca la nunta au uitat sa descarce memoriile aparatului foto asa ca a trebuit sa fac captura de pe dvd ca sa am si eu ceva poze de la nunta.

Mergi la inceput

Andra, ce rochie frumoasa de mireasa. Imi place la nebunie, e foarte reusita. Coafura miresei e super, si merge de minune cu rochia. A cui e nunta, daca nu sant prea curioasa?
Imi pare bine ca fata ta e mai bine,si ca raul a trecut.

Elliot continua sa-mi faca zile albastre. Ieri am aflat ca profesoara (invatatoarea) lui l-a mutat in fundul clasei, ca nu sta locului pe scaun si deranjeaza alti colegi. Vineri plec de la servici mai devreme si ma duc sa vorbesc cu profesoara lui, si sa punem un plan de actiune pentru el.
Copilul asta e intr-o graba continua sa-si termine temele. Cand face la matematica, gresete ca in loc sa scada - aduna, si invers. De scris in caiet, scrie putin si cu greseli, aproape indescifrabil
S-a dus visul meu sa-l dau la scoala in Romania pentru un an. La stilul in care se comporta el la scoala, in Romania dupa o luna nu l-ar mai primii. Mi l-ar face pachet si mi-ar spune sa-l dau in alta parte.
Nu stiu daca am pomenit ca el e ADHD (atention deficit hyper activity disorder).

Numa bine la toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ana-Maria, am primit pm, am notat nr. Te sun sambata daca mergem.

Va pup!

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Fetelor,daca as manca timp pe paine si tot nu mi-ar ajunge....dar termin eu cu concursul asta si stam de vorba.....deci nu absentez nemotivat!
Am mari emotii,mai mult eu decit ea,desi e primul si e foarte putin probabil sa ia vreun premiu,insa e prima aparitie.....
Va pup pe toate si....revin cu vesti....
Ana,stam o data la povesti? Poate pe simbata seara dupa ce scap si eu de balamuc

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Sanca nu esti curioasa deloc.Nunta este a mea .Rochia mi-am facut- singura ,adica modelul si am gasit o croitoreasa care sa-mi inteleaga ideile.Multumesc pt aprecieri.
Astazi o voi scoate pe Maria afara putin ca in weekend am auzit ca iar se pune pe plouat.
Elliot face ce face si Robert stai linistita ca nu e mai rau decat altii.Daca n-as sta in coasta lui Robert non-stop nici el nu ar fi mai breaz ,insa stie ca daca nu scrie cat de cat frumos,rupem pagina si o ia de la capat,ieri de exemplu a rupt singur pagina fara sa mai astepte sa-i zic eu.
Brenda tinem pumnii si asteptam vesti si poze cu Diana la concurs.

Mergi la inceput