Copii din 1996 (4 )
Raspunsuri - Pagina 14
Sanca spune:
Da, si copii mei primesc de Mos Niculae, cu toate ca aici a trebuit sa le explic de ce nu vine Mos Niculae la toti copii.
In seara asta ne oprim pe la mama acasa sa lasam ghetele la usa. Cat timp stam de vorba, o sa ne viziteze cu cadouri prin ghete. La noapte o sa vina acasa la noi, iar maine la soacra mea acasa.
Eu le-am cumparat adidasi la amandoi, ca era vremea sa-si reinoiasca incaltarile.
Ce se aude fetelor ninge in Ro? Noi pe 17 mergem in Ardeal sa taiem porcul, si parca fara zapada nu prea are fun . . . .
Scrie-ti aici cum au reactionat copii la cadourile de mos Niculae,
pe maine,
Anca
flexi spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE NICOLETA SI NICOLAE.Sa-mi fie rusine ca nu am scris demult, dar se pare ca timpul nu-mi mai ajunge. Cum a fost cu cadoutele pentru Mos Nicolae? Chris a primit multe dulciuri, masinuta cu radio comanda si binenteles nelipsitul Bideman ( nici eu nu stiu cum se scrie corect, dar e la moda). Cadoul din partea sotului a venit de vineri , cand am plecat doar noi 2( fara Chris) la Azuga la o cabana. A fost un vis. Am fost 9 familii, vila avea piscina, sauna, sala de forta, etc. Ne-am intors duminica dupa-amiaza, parca mai fericiti ca am avut timp doar pentru noi 2. Oare asa putin ne trebuie ca sa realizam ca suntem langa cineva pe care il iubim cu adevarat? Nu stiu daca voua vi s-a intamplat, dar acasa se pare ca nu mai avem timp pentru cei din jur, atatea probleme sunt de rezolvat. O evadare in 2 face minuni.
Dar sa lasam la o parte astea si sa va spun ca cel mic s-a bucurat nespus azi dimineata cand si-a gasit ghetutele pline cu cadouri. De cate ori vin sarbatorile imi aduc aminte cu placere de timpurile in care eram copil. Ce bine era. Hai ca incep sa alunec pe o panta nasoala, si mai am mult de lucru azi, deci nu-mi potpermite luxul visarii.
Fetelor va pup, sa va dea Dumnezeu tot binele din lume , iar Mos Nicolae sa va aduca cat mai multe . Pupici si celor mici.
gabibarta spune:
La multi ani tuturor care se numesc Nicolae sau Nicoleta!
Ai mei erau in forma aseara, au mancat dulciuri in prostie, erau atat de agitati si obositi, ca s-au certat toata seara pe nimicuri
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
brendamitran spune:
Surpriza mare!
nu stiu cit s-a bucurat Diana pt.cadourile de aseara(destul de multe,ca e rasfatata familiei),insa azi,domnul antrenor chiar a venit cu un cadou,anuntindu-ne ca simbata intram in concurs cu un alt partener.
Bucurie mare,ce sa va spun? Sper sa fie de acord parintii baiatului,altfel dezamagirea va fi mare...
asa ca simbata sintem in emotii!
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Ana68 spune:
Saluti,
Si la noi a venit Mosu', cu bunatati...Imi pare rau ca nu am vazut moaca Luanei,ca am plecat la servici inainte de trezirea ei.
In schimb Alex,care de aproape 2 ani nu mai crede legendele cu Mosii..a facut o mutra...asa simpatica:somnoros si uimit...Imi venea sa-l mananc,asa simpatic era!Ditamai galiganu' bucuros ,minunandu-se si cercetand cadourile si pe fata si pe dos....
Brenda,ce misto!Bravo si felicitari pentru cadoul antrenorului!Tin pumnii Dianei,bafta cu carul si sa ne dai vesti minunate!
Va pup pe amandoua!
Flexi,chiar ca ai disparut in ceata!Mey,dar ce zile minunate ai petrecut cu sotul....Ce fain!De invidiat!De cand imi doresc si eu o chestie de asta...insa eu nu am cu cine lasa cupiii...I-am spus odata lui Marius,ne gandeam s-o rugam pe tanti,sa-i platim in plus.....nu stiu!Ne mai gandit!Sanatate tie si familiei tale!
Mihaela,ce faci?Ce mai fac fetele?Cum ati serbat Mos Nicolae?Ce a zis Silviuta?Va pup pe toate trei!
Andra,Snca....va doresc si voua numai bine !
Dragelor,sa aveti o saptamana buna in continuare !Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gabibarta spune:
Brenda, va tinem pumnii sambata! Sper sa fie bine!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
ralualexandrei spune:
Brenda frumos cadou pt Diana,va tin pumnii pt sambata.
Sarbatori fericite tuturor!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
brendamitran spune:
Fetelor,va multumesc din suflet! Sinteti niste dragute!
Maine si poimaine am invoit-o de la scoala,pt.ca maine danseaza la un spectacol la Romexpo,simbata are concursul si duminica la alt spectacol....O sa fie cam greu pt ea,dar noroc ca ai nostri nu au facut greva si sintem cu materia la zi.....
Am emotii si....sper,poate partenerul asta ne aduce noroc.....
Va pup pe toate si revin cu vesti....
Ana,te-am sunat azi pe mobil,da' n-ai raspuns...
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
mihaela_s spune:
Ana-Maria suntem bine, multumesc de intrebare! Silvia s-a bucurat de venirea mosului, adica de cadouri...acum il asteptam pe cel mai iubit, pe MOS CIUN. Avem si serbari-Silvia in 16 dec iar Diana in 22, asa ca va fi plin de evenimente frumoase. Sunt foarte curioasa cum va reactiona Silvia la vederea Mosului...
si daca va puteti imagina, Diana crede inca in mosi, e conviinsa ca exista, a scris chiar si scrisori, de 2 ani scrie si pentru surioara ei.
brenda ma bucur mult pentru Diana! Mult succes!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
alma spune:
Si la noi a fost spulberat misterul mosilor. De anul asta Diana stie ca nu mai exista. Dar s-a bucurat de cadourile din ghetute.
Azi are lectie deschisa la educatie civica, si-a terminat portofoliul si va fi lider de grupa in discutiile cu doamna invatatoare. Lectia se va axa in principal pe relatiile dintre colegi, vor vorbi despre calitati si defecte, despre politete, respect si sinceritate. Sper ca se vor descurca si va iesi totul bine.
http://community.webshots.com/user/freediaro