Copii din 1996 (4 )
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela_s spune:
Fetelor mersi mult!
Va pup .
E o perioada foarte aglomerata la servciu, multe probleme, peste 2 zile pleaca sefa noastra, isi schimba locul de munca si astfel toate problemele raman pe capul meu si al colegei mele, eu abia incep sa-mi deschid ochii dupa CIC, n-am lucrat in compartimentul respectiv inainte, am luat-o aproape de la zero...apoi cine stie cand va catcdisi seful cel mare sa aduca pe cineva caci ii cunnosc stilul...iaca problemele mele!
Eh, noi sa fim sanatosi! Ceea ce va doresc si voua .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
gabibarta spune:
Mihaela, lasa ca va fi bine!!!! Decat un sef nou idiot mai bine fara sef, nu?
La multi ani pti toti care se numesc Andrei sau Andreea!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
Sanca spune:
Mamicilor de fete, am nevoie de ajutorul vostru.
Noi vom face Craciunul in Ardeal, la verisoara mea, care are o fetitza de 9 ani, la fel ca Elliot. Nu prea am inspiratie ce sa-i cumpar de Craciun, si pe verisoara mea, degeaba o intreb. Poate-mi scrie-ti si mie ceva sugestii, sau ce stiti ca vor fetele voastre.
multumesc anticipat.
Anca
Ana68 spune:
Brenda,si de la noi pupici cu carul.Sa aveti un 1 decembrie placut!
Mihaela si voua la fel:sa aveti zile faine si insorite!
Sanca,pai la o don'soara de 9 ani,dupa parerea mea,cred ca i-ai face o surpriza cu ceva farduri pentru fetite,cred ca sti la ce ma refer.Nu din cele care sunt pentru femei,din cele speciale pentru fetite.Ai putea sa ii faci cadou si cateva clame si fel de fel de bilibistroace pentru par,daca poarte parul mai lung sau chiar semilung.As putea mentiona si bluzitele la moda(cele cu fel de fel de inscrisuri si sclipiciuri),chiar si jeans-ii la moda...poate chiar si niste incaltari (pantofiori,cismulite sau sport)in culori traznite si cat mai la moda si mai nonconformiste(eventual un siret roz si unul verde neon)...O posetuta ushchita sau chiar un rucsacel personaj de desene...Ceva care sa o sugereze pe Barbie ,eventual.Cam astea mi-au venit in minte acum.Insa cred ca Brenda si Mihaela te-ar putea ajuta mai mult ca mine...Succes!
Sa aveti zile frumoase si numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mihaela_s spune:
Sanca, Diana a primit si farduri de care spune Ana, si bluzite, pantaloni, cizme, pantofi...dar sii papusi de care e foarte incantata...apoi accesorii pentru papusi:haine, piscina, camera cu mobilier....pixuri colorate, creioane, carioci speciale...
Oricum, idiferent ce i-ai aduce, lucrurile din sua sunt foarte frumoase, Diana ee incantata de fiecare data cand primeste ceva.
Ultima gaselnita, pe care a ales-o cu mana ei de la ToysRus a fost o papusa si un dormitor pentru ea.
gabi, asa e! mai bine fara sef! Sa vedem cat om rezista.
Ana, Brenda, pupici copilasilor vostri si petrecere frumoasa de ziua nationala!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sanca spune:
Fetelor, va multumesc. Pana la urma asa o sa fac, o sa-i cumpar farduri de copii si clame, ca are par lung si maica-sa are rabdare sa o coafeze.
brendamitran spune:
LA MULTI ANI ROMANI!
SA TRAIM BINEEE!
Sanca,Barbie e pe primul loc,se stie....
Ana,Mihaela,toate celelalte,va pup si distractie placuta!
Sintem suparate ca nu mai intram in concurs pe 10.
Partenerul Dianei a facut pneumonie.....naspa!
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
gabibarta spune:
Multa sanatate partenerului!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
brendamitran spune:
Multumesc mult,Gabi! Dar oricum am ratat concursul.....nu stiu daca am fi castigat ceva,ca ne luptam cu experimentati,insa conta foarte mult participarea asta incepind din ianuarie.....eeeeee,"e multe" invirteli si pe aici.....
Voi ce faceti,fetelor,Andra a disparut?
Sanca,vino cu niste nameti din aia mari,de pe acolo......sa avem un Craciun de vis!
Va pup pe toate!
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
ralualexandrei spune:
He,he,he n-am disparut numai ca am avut o perioada mai proasta asa ca v-am citit dar n-am mai scris.Cand sunt nervoasa am tendinta sa ma izolez pana imi trece.
Ieri am fost la cumparaturi de Mos Nicolae si la sfarsit eram capie de atata invarteala printre jucarii.Eu ma invarteam pe un culoar,sotul pe altul si ne mai intalneam din cand in cand sa cantarim optiunile,pana la urma i-am luat lui Robert un bidamen(habar n-am cum se scrie corect) si Mariei un casetofon de jucarie sa-si asculte muzica si povestile cat pofteste,mamei i-am luat o chestie draguta decorativa si lui frate-miu multe prezervative,am luat si multe dulciuri si mai am de luat si cadou pt sotul cadou pe care evident nu l-am putut cumpara ieri.Saptamana viitoare urmeaza tura lui Mos Craciun,sa vezi atunci alergatura!
In rest toate cum le stiti,copiii nebunatici,eu mereu cu stransul prin casa,acum trebuie sa ma duc la piata si sa ma apuc de facut mancare si poate le fac si ceva dulce,ma gandeam la niste strudele cu mere.
Va pup si sa fiti cuminti sa vina si la voi Mosu cu multe cadouri.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3