Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
pufymic spune:
Ionella asteptam pozele cu sarbatoritu !
Andreea_si_Doru multumim de aprecieri!
Mina si bazucu meu ca vizigotu tau are o problema cu usile....si le tranteste de le ia naiba....noroc ca pana acum nu s-a intamplat sa si le tranteasca peste degete....
Si noi iesim acum afara la plimbare ca nu mai are chef de jucat in casa si se tot catara pe mine....
Pupici!
Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
ellen spune:
In zilele urmatoare nu o sa mai pot intra pentru ca plecam la parinti sa sarbatorim bebelina, asa ca spun de pe acum
La Multi Ani! sarbatoritilor de maine si de poimaine: Vlad, Thais, Maria, David-Erik si Nicoleta Cristina. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Sa ne tineti pumnii sa ajungem cu bine ca avem o gramada de ocolit de cand cu drumurile astea inchise datorita inundatiilor.
Pupici si distractie placuta la petrecerile sarbatoritilor.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
herra spune:
LA MULTI ANI ILINCA TEODORA!
noi am ajuns cu bine la Constanta.
drum bun, Ellen!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
herra spune:
multa sanatate bb-ilor si mamicilor racite de la noi!
Mihaela - cum se manifesta Alexia dupa Trimovax?
eu ii fac vaccinul in jur de 3 octombrie, dupa ce se intoarce doctorita noastra (cu ultimele noutati) de la un congres de imunologie.
eu i-am facut pana acum pent-act-hib, care se repeta la 18 luni; asa ca ori fac asa, ori fac la un an un vaccin numai cu DTP si antipolio si la 18 luni fac act-hib simplu...
iar ROR i-am facut la 11 luni.
scuze ca v-am plictisit!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
ionella3003 spune:
herra, bine c-ati ajuns cu bine! ellen, drum bun si sa n-aveti probleme din cauza potopului!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Mada spune:
fetele, bineinteles ca mi-au dat lacrimile cabd am citit mesajele voastre, va multumesc mult, mult, mult de tot pentru urari si gandurile voastre bune
am facut si noi o mica petrecere, cu 2 fetite mai mari si Ilinca si cativa adulti.
am primit multe telefoane pentru urari si asta ma bucura foarte mult.
am venit la soacra sa va scriu ca la mine nu merge netul, asa ca va scriu mai scurt ca fata e singura cu ta-su.
eu o sa fiu maine la baby expo nu stiu exact la ce ora, daca nu merge netul acasa poate reusesc sa citesc cumva la ce ora va duceti voi sa ne vedem un pic
Daca nu ajung maine sa scriu ii uresz lui Vlad si Thaisei multa multa sanatate si sa fie cei mai cuminti copii.
va pup si inca odata va multumesc pentru urari.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
georgiana.david spune:
La Multi Ani Ilinca Teodora! Imi cer scuze ca intru atat de tarziu pentru urari dar nu ma simt prea bine, am reusit sa racesc la intoarcerea de la Timisoara si cu toata masca de care nu ma despart prin casa, azi dimineata si dami era ragusit si Ioana mucioasa . Pana acum doar eu sunt rau de tot, Dami vad ca nu are febra sau alte manifestari neplacute doar ca e ragusit si sper nici sa nu apara altceva peste noapte
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
frosa spune:
elyanne da si mie mi-ar fi placut sa ne vedem dar lasa ca pina la urma tot dau eu o fuga la voi in cartier sa ne vedem in parc.
roandre si voi aveti rosu in git?? si noi dar suntem pe antibiotic ca nu se mai putea.
lili curaj, o sa fie bine pina la urma asta este important, bine ca se poate opera .. cind o sa fie mare nici nu o sa-si aduca aminte de episodul asta .
ellen si noi unul la retur
LiliaToma spune:
Eu miine deschid BabyExpo....
Tati al nostru imi da liber de la 10 la 12 cica. Dupa aia are si el treaba.Hmm, hmm... mai vine cineva de la 10.30? Cum o fi oare sa te duci la prima ora in prima zi a unei expozitii? gasesc ceva interesant?
Oricum stiu sigur ca la 11 pe undeva tr sa gasesc niste bebi alergatori in patru labe... asa ca sigur nu e degeaba....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
roandre spune:
VLAD si THAIS, sa fiti sanatosi si isteti iar norocul sa nu va ocoleasca niciodata!
Herra, dupa vaccin Alexia e ok...adica nu a facut febra, nu a fost maraita, nu o doare manuta...pana acum e bine dar am inteles ca reactie poate sa faca chiar si dupa o saptamana de la vaccin.
Frosa, doctora a zis ca are rosu in gat dar nu e foarte rau ca sa ii dea antibiotic mai ales ca nu a facut febra deloc. Noi suntem cu Nurofen momentan si vad ca e bine.
Sanatate multa!
Georgiana, pacatoasa vreme...se pare ca multa lume a racit de la schimbarea asta brusca de temperatura. Santate si voua si sper ca cei mici sa fie bine!
Ellen, asteptam vesti de la tine ca te-ai intors cu bine...deci drum bun si petrecere frumoasa!
Ionella3003 asteptam poze de la "party cu cafteala" si va doresc sa treceti cu bine peste vaccin.
LiliaToma, eu si cu Eliana vom fi maine la Baby Expo pe la 11.30...la concursul organizat de Nestle. Sigur ne vedem acolo!
Mada, daca ajungi pe acolo da-mi un telefon pe conex si ne gasim noi!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.