Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
sofiabebe spune:
Vaaai, iar nu mai stiu ce vorbiti de cand n-am mai intrat. Ce concurs e la BabyExpo? Ca vin si io, da' sambata.
Si Filip e racit. Si io si Sofia. Tati rezista pe baricade. Ii pun apa de mare si eu si i-am dat doua zile nurofen si o capsulica de oscillococcinum. Si ii dau vit. C fiola. Atat. Iar la rosu in gat nu se da neaparat antibiotic. Stiti cand se da antibiotic la copiii mici? Cand e pusa in pericol viata!!!! Atat. (Nu trageti!)
Si al meu e cu usile. Azi si-a facut si el damblaua cu usa de la masina de spalat. L-am dat in leaganul de casa (de-ala de lemn, prins in tocul usii, am avut si eu cand eram ca ei).
Vad ca zilele astea am avut multi sarbatoriti. Le urez si eu cu intarziere si scuze La multi ani cu bucurii si le transmit multi pupici de la FIlip si Sofia (desi pe Filip nu stiu cum o sa-l convingeti, ca lui nu-i place sa se pupe, numai sa se muste!!!)
Doamne, cand ma gandesc ca acum un an... pfff, ce burtoi aveam, cu Filipon in el...
A inceput si el cica "sa le rupa" cu... limba romana. A luat intai interjectiile :bau, pa, da (asta nu e interjectie) - le mai incurca intre ele la expresia gestuala, dar e pe drumul cel bun, ca asa a inceput si Sofia. Mai zice si "maa" sau "taa", dar nu e vorba de noi... Ma ia in brate tare cand il "salvez" din pat sau pur s isimplu ca sa-si manifeste afectiunea. De mers, tot asa, de manuta sau sprijinit de orice - uneori oriceul e "in aer", cum er aleaganul azi sau fusta mea sau umbrela pe post de baston - cu "cadrul" nu mai serveste.
Hai ca va pup si poate intru de ziua lui, sa ma umpleti de felicitari, ca si-asa eu nu urez cam la nimeni, ca intru din an in pasti.
Pupe,
bebe si puii:
Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
aissa spune:
La multi ani Vlad!
La multi ani Thais!
Fetelor, stiti cumva daca au reusit sa mute in interior cursa? Mie asera, vazand cum ploua asa imi venea sa renunt, dar parca imi pare rau....
Eu o sa ajung in jur de 2 jumate pentru ca am o prietena in cursa "de 3 jumate" si vrem sa bantuim targul inainte de cursa. Sper sa se pastreze si orarul programat sa nu se decaleze, asa ca voi, astia de dimineata sa mergeti repede bebei!
Sofiabebe e vorba de un concurs de mers in 4 labe dar inscrierile s-au facut deja asa ca daca vii poti sa faci galerie umblatorilor din cursa
anielas spune:
LA MULTI ANI VLAD!!!!
LA MULTI ANI THAIS!!!!
Si noi megem azi la Babyexpo..cred ca tot pe la 11.30 suntem acolo...sper sa ne intalnim
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni
Poze noi
elyanne spune:
La multi ani Vlad si Thais!
Megrem si noi la Baby Expo... cu Mihaela si Alexia... pe la 11 cred ca o sa fim acolo... Ma enerveaza ca ploua incontinuare... Macar sa se opreasca ploaia... n-am pretentii sa iasa soarele...
Aissa va fi inauntru... nu au cum sa lase niste bb sa umble in 4 labe in ploaie... Nu ar fi nici parintii de acord, asa ca n-ar mai exista cursa... Nu stiu daca ne vom vedea... Dar va tinem pumnii
Bey Mina ar trebui sa te bucuri ca ai cupil cu personalitate... Si a mea isi executa niste usi pe degete... picioare... Fira'ar sa fie... cine i-o fi pus picioarele in dreptul usi... ca sa nu o poate deschide... A mea are damblaua deschisului usilor... si sa te tii cand le trateste de pereti... Daca mai innimereste si una bucata motan intre usa si perete, bafta motanului... in curand va fi afis...
Si io sunt curioasa cat va avea a mea la 1 an ... Tot pe acolo... de fapt, daca ar avea 9 kg ar fi bine, ca al tau a fost mai gras cand s-a nascut ... las' ca o sa creasca ei... important e sa fie sanatosi Multa sanatate lu' sensu'lu'viata lu'mami si tati...
Sofiabebe cam asa ceva stiam si io despre antibiotic... de fapt nu numai la bb ci si la noi, astia mari... Recunosc... si io aveam damblaua... una-doua iau antibiotic... Da' de cand am fost gravida parca mi-a mai trecut...
Anielas eu zic sa imprumuti de la careva un sac de dormit si sa faci proba... ca e posibil sa nu vrea... De ex. Matei nu doarme in sac, in schimb Meme doarme... A mea a dormit de la inceput in sac... pe urma, pe timpul verii fara, iar acum, de vreo 2 sapt. am inceput sa o culc iar in el... si nu comenteaza.
pufymic spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI!!!!
Sarbatoritilor de azi: Vlad
Thais
Si celor de maine(ca voi fi la tara):
Maria
David Erik
Nicoleta Cristina
Si....just in case....Elena!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti mereu fericiti!!!!
Bafta la concursul de la Baby Expo (participantilor) si distractie maxima la toata lumea!!!
Multa sanatate bolnaviorilor(mamici si bebici) !
Noi dupa-masa plecam la tara si ne intoarcem abia duminica....
Pupici!
Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
nature spune:
Geo, sanatate.Stii ca si Ilinca era fonfanita, i-am dat dimi 5 ml Calpol si seara 5 ml Nurofen si vad ca e mai bine.Poate incerci si tu cu Dami.
Pufy, drum bun si sa va intoarceti cu bine.
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
ANDREEA,noi stam anul asta aici,in Romania,apoi plecam la tati ca el este acolo..cat despre uragane,hmmmmmmmm,e tare nasol,unul a trecut exact pe langa unde sta al meu sot,a fost o zi de cosmar pana am vorbit,iar acum el a avut noroc,insa stau cu grija pt verisoara mea care locuieste in Texas,Houston,exact unde loveste Rita acum...Dumnezeu sa aiba grija de ei!... pt voi si Nathalie!
Bafta fetelor cu bebei la Baby expo,va tin pumnii piticutilor,!
E asa de frig la noi,si Robert da semne de raceala...sa speram totusi ca scapam si de data asta.
Sanatate multa puiutilor bolnaviciosi si mamicilor,!
Week end placut la toata lumea si LA MULTI ANI:VLAD,THAIS,MARIA,DAVID ERIK,NICOLETA CRISTINA si in cazul in car nu voi intra duminica pt ALEXANDRA( ELLEN)...sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!
de la noi!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
CRISMIR spune:
Fetelor am pus ceva poze din Grecia,daca vreti sa le vedeti!
Sunt in primul link.
si pe curand!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
cristia spune:
Buna fetele,
La Multi Ani :Ilinca (ptr ieri) Vlad si Thais (ptr azi)
Maria (doxi),David Erik (gstavarachr),Nicoleta-Cristina (badjoke) si Alexandra (Ellen) ptr Sambata si Duminica.Sa cresteti sanatosi, destepti, frumosi; sa fiti intotdeauna minunea perintilor vostri!
Drum bun Pufy si Ellen si sa va intoarceti cu bine!Petrecere frumoasa Ellen!
Insanatosire grabnica copilasilor bolnaviori (si mamicilor)!
Ce mai facem noi:
-am epuizat absolut toate posibilitatile de distractie din casa;Andrei era fiu' parcului si acum, inchis in casa de o sapt, da evidente semne de isterie...Noi am facut tot ce ne-a stat in putinta sa-i mai treaca oful:am inventat tobogan (din scandura de calcat), balansoar (din picioarele noastre - am facut niste muschi la picioare si burta!, nu-mi mai trebuie fitness) samd.Dar peste toate astea imi amintesc sa fiu fericita ca nu mi-au intrat apele prin casa ca la atatia amarati.Mi-e si frica sa ma uit la tv.
-avem o masea alba si frumoasa si inca doua pe drum
-cantam impreuna (eu cu el) un cantecel: un motan cat un pisoi", Andreiu face doar pam, pam la refren! Imi vine sa-l mananc tot, tot!
-nu reusesc sa-l intarc.Raman recunoscatoare ptr sugestii!
Va pup si va doresc un we placut, fara rosu in gat, muculeti si fara ploi!
Inca o data: petrecere frumoasa sarbatoritilor!
Cristiana si Andrei (29 Sept04)
aissa spune:
Astept impresiile de la concurs si de la expo...nu cred ca pot sa ajung pe vremea asta