Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Vlad
Thais

"La multi ani!" mula sanatate ca-i mai buna decat toate!!!

Gata fetelor!Pe Stefan il pot declara UMBLATOR in toata regula! De ieri mergem singurel si pe afara prin curte, daca vreau sa-l iau de manutze ma impinge. Am scapat la copil mare !Hahaha

Succes concurentilor de la baby expo si da Doamne sa fie soare!!!
La noi a iesit soarele de ieri, e senin, cald, doar ca uneori mai sufla vantul...
Azi dimineatza la ora 8 eram in curte la cafea/laptic imbracati bine si cu sapca in cap

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumim pentru urari!

azi Vlad mi-a baloshit telefonul pana s-a inchis si refuza sa se mai deschida; tocmai cand ma cauta lumea sa-i ureze la multi ani!

succes celor care ajung la baby-expo si sa ne povestiti cum a afost!

eu n-as reusi sa merg cu Vlad; tocmai ne-am intors de la Selgros (unde ieri era voie cu carut, iar azi nu mai e!) si cum s-au facut 3 ore de cand era treaz cum a inceput sa se smiorcaie...deci la baby-expo mi-ar face asa chiar inainte de inceperea cursei...

nu mai ploua acum in Constanta; am vazut chiar si soarele putin, a iesit sa ne vada!

nu stiu cum va descurcati cu gatitul si cu copiii! sunteti niste super-women pentru mine!
la noi pregatirile sunt in toi: bunica si nana la bucatarie, taica-sau a plecat la cofetarie dupa tort, sarbatoritul doarme, iar maica-sa il pazeste cu laptop-ul in fata!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

LA MULTI ANI! pentru ILINCA TEODORA pentru ziua de ieri si LA MULTI ANI!pentru VLAD

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI pentru Thais si pentru bebelusele (noi suntem copil mare ) care implinesc astazi 11 luni: Elena si Irina Georgiana!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La multi ani Vlad si Thais!!! Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, destepti si cuminti!
Si cum noi sambata si duminica nu intram pe DC, urez si sarbatoritilor Maria, David Erik, Nicoleta-Cristina si Alexandra La Multi Ani si multa sanatate!

Andreea, multumesc pentru urare si pentru aprecierile la adresa odorului meu drag.

Multa sanatate bebicilor, mamicilor si taticilor bolnaviori!

Noi am fost ieri la dr. de familie sa vedem ce masuri luam impotriva iritatiei. Ne-a dat Zyrtec 5 pic de 2 ori pe zi si ne-a trimis la dermatologie. Azi dimineata ne-am prezentat la dermato...cu juma de ora inainte de a incepe programul doctorei se dau bonuri. Am fost printre primii dar ce folos ca dr. a intarziat o ora fata de program.
BB-ii prezenti deja erau in 13-14 pe acolo...isi pierdusera rabdarea. Aaa...am uitat sa va spun ca e singura dr. la dermato de la spitalul de copii din Ploiesti.
In sfarsit dupa vreo 2 ore si ceva de asteptare am intrat ... nu ne-am lamurit prea tare din ce cauza a aparut iritatia. Ne-am ales cu o reteta (elocom unguent, aerius sirop, ketotifen) pe care era scris gresit CNP-ul si prescris un medicament din import care nu era gratiut...dar care are un echivalent romanesc...gratuit. Noroc ca exista si farmaciste dragutze...
Mii de scuze ca m-am intins atat sa-mi descarc oful...

WE placut si distractie la max tuturor sarbatoritilor! Asteptam poze si impresii de la chefuri si de la Baby Expo!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Buna,

Am lipsit de pe forum pentru ca ne-am mutat si nu sunt la curent cu noutatile voastre. Sper sa ajungem maine in Bucuresti si duminica la Baby Expo.

Alexia are tot 4 dintzi, ii mai ies 2 sus dar se vede gingia alba de doua saptamani si nici un semn ca vor sparge. Vreau sa-i suplimentez alimentatia cu lapte praf si nu reusesc...plange cand incerc sa-i dau.

De ieri stranuta...sper sa nu raceasca.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Tot eu...voi dati branza topita si cascaval copilasilor?
Eu i-am dat cam incepand cu 11 luni din ambele. Dr. de fam. nu a vut nimic impotriva. Dr. de la dermato zicea ca pana la 3 ani sa nu auda ca-i mai dau asa ceva...numai branzica dulce sa pape.
Va pup

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna fetelor, a trecut o multime de timp de cand n-am mai intrat pe-aici, dar sper sa recuperez.
De luni am inceput serviciul, spre intristarea copiilor mei (si a mea), dar nu mai puteam sa iau nimic in plus, am consumat tot concediul de maternitate, chiar pe cel facultativ. Deci acum sunt iar in campul muncii.
Andrei e bine, are 8 dintisori si 2 maselute stau gata sa-i iasa. Cand vin de la servici e asa fericit si vrea sa-l tin numai in brate, daca incerc sa-l las jos plange de sare camasa de pe el si ma priveste intr-un mod sfasietor, asa ca pana la urma cedez si-l iau iar in brate.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani, Vlad!
herra sa-ti traiasca puisorul si sa va bucurati de el!

La multi ani, Thais!

Mult succes bebeilor competitori!

Maine ajunge cineva la Baby Expo?

Geo in sfarsit am reusit si eu sa vad pozele de la vernisaj. In doua cuvinte - foarte frumos.
Sanatate multa la toti si aveti grija sa va faceti bine pana sambata viitoare!

Si bebelina mea se numara printre cei foarte necajiti ca nu ies afara. Vorba Cristianei, am incercat tot ce era posibil de facut in casa. Nu mai tine. Se duce cu premergatorul la usa si tipa "pa,pa" intr-una. Cum vede pe cineva ca se imbraca iar "pa,pa".
Nu stiu ce ne-om face.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

quote:
Originally posted by sofiabebe

Stiti cand se da antibiotic la copiii mici? Cand e pusa in pericol viata!!!! Atat. (Nu trageti!)

... vaai daaaaar al meu nu este mic .... are 1 an si 2 luni !!! Pregatesteteeeee .. (hm nu gasesc semnul cu impuscatul)
eu prefer sa-i dau antibioticul un pic mai devreme adica pina sa-i fie pusa viata in pericol.

Mergi la inceput