Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaB/NinaB.jpg)
NinaB spune:
care esti de tzi-a dat elocom la copil mic.....doftoritza aia e sanatoasa la cap? nu se dau corticosteroizi la copii (se absorb rapid si dau o turma de efecte aberante)!!!!! mai ales asa de mici!!!!!!! cred ca juma de doftorii din .ro ar trebui impuscati!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Am fost la Baby Expo...
Mie una mi s-a parut destul de slab... paote pentru ca au fost cam aceiasi expozanti ca in primavara... cu standurile in aceleasi locuri... Multe dintre produse aveau exact acelasi pret ca in magazin... Altii poate chiar mai scumpe... Reduceri mai importante am vazut la Chicco, Brevi... Daca tb sa-ti cumperi toate cele pt. un nou-nascut (carut, patut, scaun de masa etc.) faceai o oarecare economie... altfel nu...
Am participat si eu la cursa bb in 4 labe, alaturi de Alexia (care a iesit pe I loc ... a stiu ce a vrut...) si de David licurici... Daca lipseau bb din lista lor putea participa un alt bb din sala... A participat si Inuza Anielei... care, la fel ca si a mea, nu a vrut sa se miste deloc... Cel putin Elena s-a asezat in fund si nu s-a mai clintit de acolo
Mai mergem o tura duminica... pe la 11 cred... la bazarul pt. Bella.
Cam astea ar fi noutatile...
![](images/user_woman.png)
Andreea_si_Doru spune:
La Multi Ani! VLAD!!! si Thais!!!
Felicitari Alexia!!! si tuturor participantilor
Bine ai revenit Crini! si sanatate!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
aissa spune:
Am fost si noi in cele din urma, insa fata mea s-a speriat, era si obosita asa ca nu numai ca nu a mers in 4 labe, a plans de mama focului de imi parea si rau ca am dus-o. Ma rog, oricum, Loreema a stat in picioare (Ramona nu are net in continuare), iar castigatorul din cursa noastra domne a castigat pe nedrept si il acuz de dopaj. Am vazut cu ochii mei cum ii dadea mami tzi-tzi inainte de cursa, asa ca e clar caz de dopaj, nu ? Noi, imipinsi de la spate si cu ursul in laterale, cu chiu cu vai avem medalie de locul 2. Puteti vedea poze cu copil plangacios incepand de aici, ultima poza e cea la urs in brate. De bantuit nu prea am putut, mi se parea curent rau, asta mica plangea, plus ca eu am cumparat un carut motiv pentru care m-am protapit la o usa in asteptarea transportului spre casa.
Cum nu stiu daca pot intra maine si poimaine avand 1000 de treburi urez de pe acum La multi ani sarbatoritilor de peste weekend: Maria, David, Nicoleta si Alexandra
![](copilas.gif)
Davina spune:
La multi ani Vlad ,Thais,MAria,David,Eric,Nicoleta,Cristinasi Alexandra sa cresteti mari,sanatosi si destepti .
Va doresc un we placut.
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
georgiana.david spune:
In primul rand La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si azi!!!
Felicitari participantilor la "curse"!
Noi suntem mai bine, de fapt eu eram mai rau, copiii, multumesc lui Dzeu, au luat raceala dar au o forma mai usoara, Ioanei ii curge nasul iar Dami e doar putin ragusit. La amandoi le dau oscilococinum si bem ceai la greu.
Danyce nu mi-ai spus cum merge cu cura?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
danyce spune:
La multi ani![Thais si Vlad, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Geo, azi dimineata, asadar dupa 3 zile de cura, aveam cu aprox 1,5 kg in minus fata de luni dimineata.Acum astept sa vad cum merge in continuare. Oricum, cred ca m-am saturat de cartofi prajiti pt urmatorii 5 ani. Si cand ma gandesc ca maine iar asta pap...si mai trebuie sa-mi si car dupa mine (mi se pare nesimtire sa cer sa mi se faca cartofi prajiti
in vizita)si sa si refuz tort maine ca mergem la ziua cumnatului...O sa ma descurc eu cumva.
Eu am cam lipsit azi de pe aici ca am avut o droaie de alte treburi si, dupa indelungi cautari, i-am luat si Almei usite /bariere de protectie la scari.Am fost cu socrella si, spre fericirea mea, a platit ea una din usite si i-a mai luat Almei un paltonas pe care pusesem eu ochii.
Nexus,ca parca tu intrebai, noi avem dezlegare la lactate gen cascaval, branzeturi in general si, bineinteles, branza topita.
Ca tot vorbeati de antibiotice, si aici numai in cazuri foarte grave se folosesc acestea. In rest, paracetamol cat incape.
Ma duc la culcarica sa fiu fresh la ora de sofat dimineata. Noapte buna!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
georgiana.david spune:
Tocmai ma laudam ca nu-s pruncii prea bolnavi , in timp ce ma chinuiam sa-i desfund nasucul lui Dami care s-a trezit ca nu putea sa respire, m-a strigat si Ioana ca i s-a infundat nasul
.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
roandre spune:
Maria, David Erik si Nicoleta Cristina!
Acum sa-mi laud si eu mandra... a luat PRIMA MEDALIE din viata ei...hehehe, ce mandru mai e tati!
Dar am avut ceva emotii...lupta acerba intre Alexia si David...care fiind cavaler a lasat-o pe mandra mea sa-si adjudece primul loc. Meme a ramas la start privind "cursa"...i-a lasat sa-si rupa coatele si genunchii pe altii, ca premiu primea oricum...hahaha. ce dulce era cum statea ea acolo si se uita!
Felicitari tuturor participantilor si indiferent de locul pe care au iesit!
Am pus si cateva poze aici de la Baby Expo sa vedeti ce ne-am "destrabalat" pe acolo. Totusi, eu si cu Angela n-am primit nici un premiu...la cat de bine am mers si noi in 4 labe pe langa ei!
despre Baby Expo...aceeasi parere ca si Eliana. Personal am fost cam dezamagita de editia asta. Cu toate astea o sa fim si duminica pe acolo, pe la 11...pt cine mai vine.
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
anielas spune:
LA MULTI ANI MARIA, DAVID ERIK SI NICOLETA CRISTINA!!!!
Am pus si noi pozele de la Babyexpo..sper sa va placa.
Mi-e mi s-a parut ff haioasa competitia...Alexia si Virgi au fost de nota 20..se vedeca au fost am trenati cum trebuie...Asa cum zicea Mihaela ar fi trebuit sa primeasca si ea un premiu la cat a alergat acolo. Elena a fost o dulce...se vede treaba ca e gemenica Inei..amandoua au ramas contempland linia de start..macar elena a stat in fund..ca Ina ...cum am pus-o in 4 labutze..asa a ramas vreo 2 minute..nu prea intelegea ea ce tb sa faca..o sa vedeti si in poze ce nedumerita era . David a fost si el un dulce..cavaler nu gluma.
Oricum..mie mi-a facut mare placere sa ma intalnesc cu fetele...nuam stat prea multde vorba..ca tb sa cumparam cate ceva..plus ca eram intoarsa rau de tot pe dos ...nu mai spun de ce side cine..ca nu are sens sa va obosesc.
Acum imi pare rau ca venise si Mada cu scumpica de Ilincasi nu am stat decat 2 min cu ea ..credeam ca ne mai intalnim..
In rest ce sa va mai spun.. Ina a degustat de toate pela toate standuile..nu stiu ce era in mancarea aia..dar ieri nu a mai dormit decat o juma de ora toata ziua..m-a terminat...Eu sunt ff incantata ca i-am gasit o aparatoare de picioare ptcarutzul sport..pt la iarna..e SUPER..impermeabila si chiar ieftina...
Maine cred ca mai tragem si noi o tura pe la expo..la bazarul Bellei.
Aissa-spor la treaba si petrecere frumoasa maine..
Ellen-petrecere frumoasa si voua..
Pufy-distractie placuta la tzara..sa aveti vreme buna.
Gata...pupici
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)Inutza pana la 10 luni
Poze noi